Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 06 Sau 2025, 06:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 18:32 

Sveiki,
pradejo neveikti galo lygio reguliatorius. Skystis niekur neteka, bakelis pilnas. Matyt problemos sferose, daviklyje ar sklendeje.
Gal galite patarti, kur Vilniuje galetu padeti? Tiksliau kur ieskoti ismananciu.
ačiū[/b]

StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 18:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
dakaras rašė:
Sveiki,
pradejo neveikti galo lygio reguliatorius. Skystis niekur neteka, bakelis pilnas. Matyt problemos sferose, daviklyje ar sklendeje.
Gal galite patarti, kur Vilniuje galetu padeti? Tiksliau kur ieskoti ismananciu.
ačiū[/b]

Krasta auto.

StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 19:08 

Bijau Krastos kainu, bet turbut kitur sunkiai rasiu ismanancius. Schema atrodo paprasta - dvi sferos, reguliatorius ir dvi slangutes i siurbli.
Mano galva: jai sistema sandari, kazkas su reguliatorium. skystis tiesiog cirkuliuoja ratu ir nepakiale galo. Tikrai nedaug ismanau apie tuos citroeninius dalykus.

StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 19:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
dakaras rašė:
Bijau Krastos kainu, bet turbut kitur sunkiai rasiu ismanancius. Schema atrodo paprasta - dvi sferos, reguliatorius ir dvi slangutes i siurbli.
Mano galva: jai sistema sandari, kazkas su reguliatorium. skystis tiesiog cirkuliuoja ratu ir nepakiale galo. Tikrai nedaug ismanau apie tuos citroeninius dalykus.

cia kaip sakant free to choose.
arba moket Krastos kainas (kurios seip jau nera itin aukstesnes nei visokiu Kemi, tenirgi paima normaliai). bet turet gerokai didesnius sancus kad nereikes sukt pautu ir galvos, kad problema bus teisingai nustatyta ir sutvarkyta. aisku ir ten ne dievai ir visko irgi gali atsitikti.

arba gali pradet varinet is vieno serviso i kita, sancu, kad ten zinos sita sistema ir ka su ja reikai daryt yra manau palyginus nedaug, prades siulyt ismest von viska ir uzglusint, nes jiem taip paprasciau. jei pasiims daryt tai neiaisku kuom tai baigsis ir ka prilebedins.

taigi rezultate siuo atveju manau labai realu, kad vaziuodamas i krasta tu sutaupysi laiko ir galvos skausmo bei nervu. o tai man atrodo irgi turi nemaza verte.

aisku gali buti ir taip, kad kokiam kitam servise tau pakankamai tolkovai sutvarkys, ir kainuos pigiau ir nebusi ir galvos skausmo.

StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 20:08 

Krasta is esmes esu patenkintas, tik ju kainos uz darba kiek perdideles. Manau, kad diagnistika tikrai ten darysiu. Uzglusint tai ir pats galiu, turiu net schema, tik man patinka kada VISKAS veikia, labai siutina kad ir smulkus gedimai. Su tuo lygio reg. gedimu vienas galiu vazinet, bet kai gale sedi trys tai ratus posukyje siekia. Visur prisiskaiciau, kad amortizatoriai l. brangus, bet ten viskas sausa ir atrodo tvarkingai.

StandartinėParašytas: 10 Vas 2005, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
Gal tas reguliatorius uzhstrigo... pabandyk nuo jo atjungti svirteles ir pavarinek ji paukshtin zhemin, gal atsigaus... TIS'e ten rasho kaip ji reikia reguliuoti... tipo idedi maisha semlio i bagazhine, pasiemi liniuote ir ta svirtele pareguliuoji galo aukshti ir ja po to gerai uzhverzhi...

StandartinėParašytas: 10 Vas 2005, 12:48 

Ten dar ateina keletas laidu, istraukus juos kompas sako, kad neveikia lygio reguliatorius. Siaip tai buvau palindes, labai jau kliba viskas. Smagu butu surasti Vilniuje kas tikrai ismano ir buvo susidures su tom hidraulikom.

StandartinėParašytas: 10 Vas 2005, 13:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
dakaras rašė:
Ten dar ateina keletas laidu, istraukus juos kompas sako, kad neveikia lygio reguliatorius. Siaip tai buvau palindes, labai jau kliba viskas. Smagu butu surasti Vilniuje kas tikrai ismano ir buvo susidures su tom hidraulikom.

viewtopic.php?t=630

bandyk ten su tais pakalbet kur yra "specializuotas BMW servisiukas", gal jie kartais zinos. seip nieko apie juos negaliu paskayt nei gero nei blogo. pirmadieni pats pas juos vaizuosiu kai kokiu darbu atlikti. tada zinosiu ka nors :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: