Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 21:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:10 

525i '89. Sveiki. Tokia vat beda - sustojo valytuvai ir ne krust. Pirma karta sustojo kovo menesi - tada sutepiau asis ir atsigavo - deja ne ilgam - dabar vel sustojo ir nebeatsigauna.
Gal kas galit pasidalinti bet kokia patirtimi siuo klausimu - meistrai dar kova gasdino baisiom kainom ir sudetingais remontais. Kaip yra is tikruju? Kokios perspektyvos?

PS> Ijungus degima valytuvai dar sukruta (kadangi stovi neteisingoje padetyje ir bando dasliauzti iki savo "ramybes" pozicijos), bet tuo viskas ir baigiasi.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:20 

Manau varikliukai padvese...

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nzn kaip ten su varykliukais buna,bet zinau kad daznai luzta visas valytuvo mechanizmas,ten nu nuovargio truksta kuri dalis ir psio,reikia keisti visa,man buvo suluze tai padejo man rasti sita daigta uz 70lt,cia gal pries metus buvo.

o gasdina kad atsiet remontas didelis todel kad ten ardimo/darbo laaabai daug,sunku prieiti,ir jei koks nepatyres keistu tai nzn ar gerai iseitu.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.13
Amžius:
47
Automobiliai:
ex E12 M10B18 '80
ex E34 M20B25 '90
ex E34 M20B20 '89
ex E32 M30B30 '93
ex E39 M57 '02
F11 B47 '17
jei jau prakalbom apie valytuvus, ar tiesa, kad pas E34 dažna liga ant valytuvų nusėdęs kapotas? kaip su tuo kovoti?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:46 

afu rašė:
nzn kaip ten su varykliukais buna,bet zinau kad daznai luzta visas valytuvo mechanizmas,ten nu nuovargio truksta kuri dalis ir psio,reikia keisti visa,man buvo suluze tai padejo man rasti sita daigta uz 70lt,cia gal pries metus buvo.

o gasdina kad atsiet remontas didelis todel kad ten ardimo/darbo laaabai daug,sunku prieiti,ir jei koks nepatyres keistu tai nzn ar gerai iseitu.

O tas daiktas tai visas valytuvu mechanizmas ? Jei nepaslaptis, kaip pavyko pasikeisti ta "daikta"? Pats keiteisi ar servise? Ir kiek panasiai kainavo (jei servise)? Anakart meistrai minejo 500-600 lt (visas remontas), kazkaip labai nemazai man pasirode ...

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 14:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
nu jus pavarot 500-600.... Tai gal ir valytuvus po 200 perkat kokius pauksuotus :).. ot gyvena cia zmones kainom su 15 metu masinom..
nieko ten nera jau taip sudetingo, biskuti pamastyt reikia ir pasikeisi... tiksliai nepamenu kaip, nes tai buvo pries 4 metus kokius, bet pats pasikeiciau per kokia valanda groteles nusiemes... mokejau ar tai 30 litu srote....

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 14:30 

Na as ir nesakiau, kad pusliu remontuoti savo senuka tokiom kainom. Todel ir pasiteiravau, kas ir kaip. Bandysiu pats pasitvarkyti. Dekui uz info.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Bokstas1 rašė:
O tas daiktas tai visas valytuvu mechanizmas ? Jei nepaslaptis, kaip pavyko pasikeisti ta "daikta"? Pats keiteisi ar servise? Ir kiek panasiai kainavo (jei servise)? Anakart meistrai minejo 500-600 lt (visas remontas), kazkaip labai nemazai man pasirode ...

:shock: 500-600 ... vyk tu lauk tuos [CENZŪRA] atsiprasant... jo visas valytuvu mechanizmas,ten tokie griauciai metaliniai kitaip nzn kaip pavadint :lol: , man jis kainavo 70lt(beje nuo naujansio E34 nuime,tai ir sudevetas maziau buvo) as tai jo pats nekeiciau tikrai.keite servise,mokejau tai nedaug,nzn dbr iki 50lt man atrodo,gal dar maziau.

StandartinėParašytas: 16 Bir 2006, 09:24 

:twisted: reikia keisti valytuvu mechanizma cia E34 liga ir prie kapoto lieciasi del issidevejimo o mechanizmas iki 100lt kainuoja bet gera sunku rasti :roll:

StandartinėParašytas: 16 Bir 2006, 09:59 

lucky rašė:
:twisted: reikia keisti valytuvu mechanizma cia E34 liga ir prie kapoto lieciasi del issidevejimo o mechanizmas iki 100lt kainuoja bet gera sunku rasti :roll:

Taigi - vakar apskambinau keliolika pardaveju - kaina svyruoja nuo 40 iki 120 lt - garantiju niekas duoti negali. Pakeitimas kainuoja ~80 lt.
Dekui uz info visiems.

StandartinėParašytas: 19 Bir 2006, 09:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.13
Amžius:
47
Automobiliai:
ex E12 M10B18 '80
ex E34 M20B25 '90
ex E34 M20B20 '89
ex E32 M30B30 '93
ex E39 M57 '02
F11 B47 '17
lucky rašė:

kažin, aš galvoju, jei bandyt per 1 šlicą sukelt valytuvą? gal nesiliestų?

StandartinėParašytas: 19 Bir 2006, 10:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.02
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 520 paprastas EX
E34 525 TDS avtamatas EX
E39 528 1998 shadow line individual EX
BE AUTO
AUDI A6 2,7 AVANT BITURBO QUATRO
Bokstas1 rašė:
Sveiki. Tokia vat beda - sustojo valytuvai ir ne krust......

Man buvo tas pats. Tai per 2 val. su parūkymais išsiardžiau, biškį pašlifavau su švytriniu ašeles (ar kaip ten jas pavadinti) ir sutepęs su tepalu sudėjau. Jei ruošiesi už 500 Lt :shock: tvarkyt, atvaryk ir aš tau už 300 Lt padarysiu :D

StandartinėParašytas: 19 Bir 2006, 11:40 

570lt. kainuoja naujas mechanizmas is krasta auto. Pas mane ta pati problema buvo, suradau naudota uz 80 lt. ir pazystamas pakeite uz 50 lt. dabar viskas ciki. Tiesa, gal kam varikliuko valytuvu reikia, turiu viena lysna, parduociau uz 30 lt.

StandartinėParašytas: 02 Lie 2006, 11:19 

MARKO rašė:
Man buvo tas pats. Tai per 2 val. su parūkymais išsiardžiau, biškį pašlifavau su švytriniu ašeles (ar kaip ten jas pavadinti) ir sutepęs su tepalu sudėjau. Jei ruošiesi už 500 Lt :shock: tvarkyt, atvaryk ir aš tau už 300 Lt padarysiu :D

Na va prisiskaiciau cia jusu patarimu paemiau ir pats isardziau ta agregata, patikrinau varikliuka - geras, tada iskaliau aseles, nuslifavau, sutepiau, sudejau ir visks veikia puikiai. Ka gi dekui, vyrai, uz patarimus. Sekmes.

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2006, 14:32 

O nuo kur ten pradėt ardyt? IŠ variklio puses yra kažkoks plastmases gabalas užmestas, po juo laidai, o toliau minkštos medžiagos gabalas prisuktas su varžtais, tai nuo čia? :?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: