Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 06 Sau 2025, 06:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 13:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.01.13
Amžius:
46
Sveiki gal ir lameriskas klausimas, bet koks turi buti ausinimo skyscio lygis issipletimp bakelyje, ten nera nei "max" nei "min", tik zyma "calt/cold", ar tai reiskia kad saltam varikliui skyscio lygis turi buti ties mano mineta zyma :roll: , ar as klystu?
ačiū.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 13:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.23
Amžius:
41
Automobiliai:
Buvę
E34 525i 125kw. mechanika '89
E36 316i 75 kw. mechanika '95
E46 318i 87kw. mechanika '01
E39 530D 135 kw. triptronic '00
Dabar
E61 525i 160kw. triptronic '06
Honda NTV 650 42kw. '91
Nikas:
kitasxxx
Realus rašė:
Sveiki gal ir lameriskas klausimas, bet koks turi buti ausinimo skyscio lygis issipletimp bakelyje, ten nera nei "max" nei "min", tik zyma "calt/cold", ar tai reiskia kad saltam varikliui skyscio lygis turi buti ties mano mineta zyma :roll: , ar as klystu?
ačiū.

tu teisesnis net negali buti... ten rodo kiek turi buti skycio esant saltam varikliui ;)

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 13:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.01.13
Amžius:
46
tu teisesnis net negali buti... ten rodo kiek turi buti skycio esant saltam varikliui ;)

tada kitas klausimas: kodel vedant varikli kompas ismeta "cuel.... level", ta prasme ausinimo skyscio lygis tipo zemas? Pavaziavus siek tiek nuspaudus ta svirtele prietaisu skydelyje raso "check control ok", sustojus gesinant varikli vel meta "cuel...level"? Gal davilis grybauja, ar gali taip but?

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 14:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.23
Amžius:
41
Automobiliai:
Buvę
E34 525i 125kw. mechanika '89
E36 316i 75 kw. mechanika '95
E46 318i 87kw. mechanika '01
E39 530D 135 kw. triptronic '00
Dabar
E61 525i 160kw. triptronic '06
Honda NTV 650 42kw. '91
Nikas:
kitasxxx
na tikriausiai bus daviklis nuduses o daugiau net nz jei skuscio normaliai yra ;)

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 14:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
kitasxxx rašė:
na tikriausiai bus daviklis nuduses o daugiau net nz jei skuscio normaliai yra ;)

Man panasi beda buvo - skyscio pakanka, taciau kompas rekavo apie jo trukuma.Palindau po abacia, atjungiau fyske, apvaliau kontaktus, papurskiau WD ir visos bedos prapuole...

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 14:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.01.13
Amžius:
46
Piktas_pinigas rašė:
Man panasi beda buvo - skyscio pakanka, taciau kompas rekavo apie jo trukuma.Palindau po abacia, atjungiau fyske, apvaliau kontaktus, papurskiau WD ir visos bedos prapuole...

Gal gali pasakyt kur tas daviklis yra, kazkoki maziau radiatoriaus apacioje ties issipletimo bakeliu, virs jo dar kazkokia melyna probke isukta, i ji lygtais 2 laidai ateina, ar cia tas pats?

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
Realus rašė:
Piktas_pinigas rašė:

Gal gali pasakyt kur tas daviklis yra, kazkoki maziau radiatoriaus apacioje ties issipletimo bakeliu, virs jo dar kazkokia melyna probke isukta, i ji lygtais 2 laidai ateina, ar cia tas pats?

nu mazdaug ten ir yra - apatineje bakelio dalyje, tik pas mane ji ne melyna o juoda, bet tai ne skirtumas - atjunk ir pravalyk.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 15:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.01.13
Amžius:
46
Dekui uz patarimus, bandysiu pravalyt daviklio kontaktus ziuresim kaip bus toliau

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 15:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
46
radiatoriaus apachioje ta melyna fyshke yra kamshtis ishleisti aushinimo skyschiui - atsargiai, nesumaishyk ;)

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 15:45 

Cia dar gali buti kad kompas gryba pjauna. :wink:

StandartinėParašytas: 25 Sau 2005, 15:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.01.13
Amžius:
46
Pablo rašė:
radiatoriaus apachioje ta melyna fyshke yra kamshtis ishleisti aushinimo skyschiui - atsargiai, nesumaishyk ;)

gal kaip nors atskirsiu kamsti nuo daviklio :) , anyway dekui uz perspejima

StandartinėParašytas: 26 Sau 2005, 22:02 

pas mane ta pati problema. ar teisingai supratau, kad daviklis(sensorius) yra toj fyskej? ir ta fyske aptvarkius, galimas dalykas, kad susitvarkys.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2005, 09:09 

StM rašė:
pas mane ta pati problema. ar teisingai supratau, kad daviklis(sensorius) yra toj fyskej? ir ta fyske aptvarkius, galimas dalykas, kad susitvarkys.

gaslimas dalykas, kad susitvarky, taciau nevisuomet tai nutinka. As issiardziau davikli, nuo jo buvo laidas nutrukias, prilitavau, bet kazkaip nevisalaika veike. tai kaip sakoma uztrumpinau, ir ta davikli is viso panaikinau, kad nesuktu galvos, nes naujo tada neradau :lol:

StandartinėParašytas: 27 Sau 2005, 11:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.01.13
Amžius:
46
StM rašė:

Na daviklis yra daviklis, fiske jungiasi prie daviklio, jei nekontaktuoja normaliai fiske su davikliu tada kompas meta ta pranesima apie ausinimo skyscio lygi, jei kontaktas geras tada ragas paciam davikliui, manyciau taip, kaip atrodo daviklis http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 7949242838

P.S. Savo dar nebandziau kontaktu pravalyt, salta, garazo nera :cry:

StandartinėParašytas: 27 Sau 2005, 14:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
49
Automobiliai:
E61 520d
Realus rašė:
StM rašė:

Na daviklis yra daviklis, fiske jungiasi prie daviklio, jei nekontaktuoja normaliai fiske su davikliu tada kompas meta ta pranesima apie ausinimo skyscio lygi, jei kontaktas geras tada ragas paciam davikliui, manyciau taip, kaip atrodo daviklis http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 7949242838

P.S. Savo dar nebandziau kontaktu pravalyt, salta, garazo nera :cry:

Man teko pasikeisti davikli, buvo sugedes. Naujo kaina kazkas apie 70LT, pakeitimas elementarus- isleidi skysti atsukes radiatoriaus kamsteli apacioje (melynas), tada atjungi fiske nuo daviklio, ir issuki ji.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: