Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 06 Sau 2025, 06:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Sau 2005, 22:37 

sunkiai uzsiveda tiek siltas tiek saltas varyklis kokios gali buti problemos, patikrinau forsunkes,pakaitinimo zvakes,viskas tvarkoj

StandartinėParašytas: 14 Sau 2005, 09:24 

priezasciu gali buti daug ,pradedant filtrais ir baigiant siurbliu ar varikliu.geriau nuvaziuok diagnostika pasidaryt..

StandartinėParašytas: 14 Sau 2005, 14:04 

patikrink gal kokia kuro slangele uzspausta, uzsikimsusi, filtras uzsikimses, uzsikimsusi bako ventiliacija, bake siurblio filtras uzsikimses, degimo kampas blogas, kuro siurblys netvarkingas,

StandartinėParašytas: 14 Sau 2005, 20:08 

kiek susiduriau,jei elektrinis siurblis tai bake nera siurbliuko arba as jo nerandu siaip pas mane 3er bandziau ideti paprasta kuro siurbli nuo 5er bet nesukele spaudimo ir dar tiksliai nezinau koks turetu buti varyklio spaudimas Pas mane apie 22,24

StandartinėParašytas: 18 Sau 2005, 12:37 

Šiaip pas 2.4 bake siurbliuko nėra. Jis iįdėtas naujesniuose modeliuose. O su pilnu kuro baku ar lengviau kuriasi? Mano šaltas irgi sunkiai, bet kai pilnas bakas- be problemų, o šiltas visada gerai. Draugeliui tai šiltas nesikurdavo, pasirodo - kuro siurbliui šakutės....

StandartinėParašytas: 18 Sau 2005, 19:42 

Pas mane 324td:90 tiek saltas tiek siltas uzsiveda vienodai niekaip negaliu rasti problemos nebent siurbliui sakes

StandartinėParašytas: 18 Sau 2005, 20:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Ziurek kuro magistrales. Ar neleidzia/nesiurbia oro. Ar atbuliniai voztuvai laiko. Pas tave turi but tik vienas siurblys.
man dar buvo panasi beda, tai starterio apvija buvo sudegus. starteris lygtai ir suka, bet per silpnai, kad sudarytu pakankama slegi siurblyje.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2005, 00:19 

Del sukimo starterio tai tikrai esu garantuotas nes suka labai gerai gal esi mataves spaudima koks turetu buti.........

StandartinėParašytas: 21 Sau 2005, 00:21 

O kompresija cilindruose ar tikrinai? Beje ir beto dauga kas gali but pradedant kuro filtru ir baigiant kompresijos nebuwimu. O ar nesigazuoja? nes tewas turi 525 TDS tai jam prastai kurdawosi itek saltas tiek siltas, bet pas ji kazkur pro slangele ora gaude. Sekmes tau

StandartinėParašytas: 21 Sau 2005, 18:11 

zhaltys rašė:
Šiaip pas 2.4 bake siurbliuko nėra. Jis iįdėtas naujesniuose modeliuose. O su pilnu kuro baku ar lengviau kuriasi? Mano šaltas irgi sunkiai, bet kai pilnas bakas- be problemų, o šiltas visada gerai. Draugeliui tai šiltas nesikurdavo, pasirodo - kuro siurbliui šakutės....

marods kad yra, nes pas mane tai yra 524rd 89

StandartinėParašytas: 21 Sau 2005, 23:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.11
Amžius:
45
naikis rašė:
zhaltys rašė:

siurblukas jei yra girdisi i jungus degima...

StandartinėParašytas: 22 Sau 2005, 01:01 

marius rašė:
naikis rašė:
zhaltys rašė:

siurblukas jei yra girdisi i jungus degima...

nu salone tai jo nesigirdi, bet anadien kai ieskojau saknu per kur y sistema patenka oras tay buvau jy issukes, nuemiaus slangutes, pasukau degima, tai kai dave salerkos... (isvada: jog ten siurbliukas yra, nes salerka pati takiu gebejimu neturi, kad is bako pakiltu :D )

StandartinėParašytas: 22 Sau 2005, 21:32 

O kur tiksliau randasi tas siurbliukas

StandartinėParašytas: 22 Sau 2005, 23:06 

egis rašė:

na jis yra bake, kiek as zinau :)

http://www.elcats.ru/bmw/details.asp?mo ... d=24000095

pas mane jis ten taip atrodo.(pataisykit jei klystu)

StandartinėParašytas: 23 Sau 2005, 21:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
egis rašė:

Nera pas E30 2.4 motorus dyzelinius jokiu siurbliuku papildomu. bake siurbliukai yra tik E34. E28 taip pat nera.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: