V@ldas rašė:
mrsergej rašė:
pas mane TD, yra tokia nesamone: kai bake lieka apie 20l. dyzelio, pradeda traukti ora! (matau per slangeli nuo kuro filtro iki siurblio) ir del to vedasi sunkiau. Pripilu dyzelio daugiau, viskas normoje. Bandziau ziureti siurbliuka bake, bet nagaliu jo isimti. Istraukiu plude(kuro davykli), nes galvojau, kad blogai rodo, o pasirodo, dyzelio yra,. Tai va, istraukiau plude, o pacio siurbliuko niekaip negaliu istraukti, matau tik, kad iki jo eina slangelai ir laidai. Gal kas zinot kaip istraukti, O dar galvoju is kur jis galetu traukti ora, kai bake tik 20L degalu.....
Ikisi ranka ten kur tie laidai eina ir atfiksuoji tokius du fiksatorius ir iskeli siurbliuka. Dedant atgal ispaudi ji i vieta ir jis pats uzsifiksuoje
Siaip prisiskaiciau visokiu idomybiu apie ta siurbliuka ir viska kas su tuo susyje, tai bandysiu pasikapstyt. Tikiuosi dideliu gedimu nebus ir daug moketi neteks
Nors pinigu uzdirbau siek tiek is Draudimo kompanijos. Mat pries pora dienu ivaziavo man i "kelma" :0 Beje irgi kolega BMW, tai draudimui teko pamoketi, o mano masiniukui apsieis tik nedideliu randuku tarp galinio zibinto ir bamperio.
Anyway, ačiū už patarima, V@ldai!