Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 02:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 945 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 63  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 07:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.19
Amžius:
52
Automobiliai:
ex E30 318 coupe 85`
ex E30 325E 88'
ex E46 318 98'
ex E34 525TDS
touring 93'
E39 touring
paieskoj E60/61 RHD
Jei negaili kurui $ tai perki 525-540 :) nebent turi koki drauga furista is kurio galima gauti pigiau dyzelio tai siulymas 525TDS,kuris naudoja vidutiniskai 8-9l/100km ,ziema apie 10l/100km,pazystamas vazinejo su 525 benzu tai per salcius rodydavo 17-21l/100km :? vasara kaip jau buvo mineta 13-15l/100km,o siap visos BMW sesiukes turi bedu su perkaitimu,reikia sekt temperaturos parodymus,ir jei yra nukrypimu nuo normos ieskot priezasciu :wink: pats vairuoju 525 TDS Touring pilna elektra,oda,kondicionierius, tai kol kas nesiskundziu

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 07:51 

525 TDS labai neekonomiškas, mieste apie 12-13 L, trasoje 6,5-7,0 L., važiuojant 100-110 km/val. Trauka jų šiap sau. Čia mano jau 7 dyzelinis automobilis. Gerą įspūį paliko Ford Mondeo 2,0 DTI.
Jei nori greičio ir dinamikos rinkis benziną.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 08:26 

Patarciau 525 imt, nes 520, kaip maniskis, truputi silpnokas, sep viskas gerai su juo tik truputi priristas jauciuos kai startuoju... 8)

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 08:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
jei nesiruosi investuot i tiesiogini duju ipurskima, tada pirk tds'a, traukos pakanka ir dyzelio galima gauti pigiau.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 09:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tiek 520 tiek 525 su m50 motorais yra geri,abu neblogai traukia (aisku 525 geriau :D ) bet isemes imk ta kuris BUS TVARKINGAS ir priziuretas.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 09:05 

Na man esme vaziuojant uzmestyje ekonominiu rezimu kokios kuro sanaudos, o mieste - kaip kas vazineja - aisku su tokia masinike ramiai vazineti nelabai iseina :)

Tad kokios kuro sanaudos uzmestyje vaziuojant eko rezimu, del eksplotavimo jau pasiskaiciavau - 525plyta, tik klaustukas liko - sanaudos

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 09:51 

tds rašė:
525 TDS labai neekonomiškas, mieste apie 12-13 L, trasoje 6,5-7,0 L., važiuojant 100-110 km/val. Trauka jų šiap sau. Čia mano jau 7 dyzelinis automobilis. Gerą įspūį paliko Ford Mondeo 2,0 DTI.
Jei nori greičio ir dinamikos rinkis benziną.

sutvarkyk savo tds'a, vien is keliu sakiniu aisku, kad ji turi problemu.
o del palyginimo, tai tu dar su golfu tdi palygink.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 10:42 

Neturiu problemų su TDS. Viskas OK. Neperseniausiai daryta kom. diagnostika, jokių problemų. O jeigu tamsta nesi važiavęs su kitom mašinom, tai geriau patylėk. :twisted:

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 11:42 

Čia niekas nieko nelygina, tiesiog kiekvienas turi savo nuomone apie auto.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 12:15 

tds rašė:
Neturiu problemų su TDS. Viskas OK. Neperseniausiai daryta kom. diagnostika, jokių problemų. O jeigu tamsta nesi važiavęs su kitom mašinom, tai geriau patylėk. :twisted:

jei cia i mano darza, tai galiu pasakyti, kad iki mano autoparko tau dar kaip minimum pasvajot bus greiciausiai, galutinai netvirtinu, nes galbut tu ir daugiau masinu esi vairaves per savo gyvenima, bet siap linkes abiejoti.
rasydamas, kad sutvarkytum tds'a neko blogo neturejau omenyje ir tikrai nenorejau izeisti nei masinos nei savininko, taciau kaip matau nepasiseke.
galiu rimtai pasakyti, kad 13 ltr vln mieste tdsui tikrai yra daug, netgi ziema. as buvu pasiekes toki rashoda kelis kartus, tai isivaizduoju ka reikia dayti su tvarkinga masina, kad pasiekti toki. jei vaziavimas yra normalus ir su dinamiskais pasivazinejimas ir siap normaliai kamstyje pabirbinant, tai 12 ltr tdsui yra maximumas, kuri pasiekti irgi reikia pamirsti apie ekonomiska vaziavimo style'a.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 12:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
pilnai pritariu dėl tds tvarkymo. Tvarkinga mašina mieste valgo apie 10 litrų, aišku važinėjant normaliai, o ne lakstant kaip akis išdegus... Pats turėjau ir važinėjau, jokių problemų dėl tokių sąnaudų nebuvo... 10 litrų buvo maksimumas...

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 13:53 

Nelakstau aš kaip pašėlęs. O Jus įvertinot Vilniaus miesto kamščius piko metu? Sutinku, per išegines dienas miestas tuščias, tad ir valgo 7-8 L.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 14:12 

O gali būti, kad kopmas kvailiuoja, nes kiek pylu saliarkos, aš neskaičiuoju ir nevisada žiūriu į tą kilometražą.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 14:26 

laurius rašė:
....Tvarkinga mašina mieste valgo apie 10 litrų, aišku važinėjant normaliai,.....

laurius, sorry, bet klaipedines sanaudos vilniuj negalioja.

tds rašė:
Nelakstau aš kaip pašėlęs. O Jus įvertinot Vilniaus miesto kamščius piko metu? Sutinku, per išegines dienas miestas tuščias, tad ir valgo 7-8 L.

as ivertinu, gi pats vilniuj gyvenu ir tikrai neisvengiu visu kamsciu, tu kamsciu apvaziavimu ir tt.
siap jei remtis vien kompo parodymais, tai gali buti visko. as visada matavau pilnas bakas - pravaziuota n km - vel pilnas bakas kadangi su apytusciais bakais nevazineju, tai labai daznai turiu tokia proga padaryti "zamera". realiai netaupant, bet ir nelakstant kaip paseles maniskis automatas vidutiniskai 11,5 ziema mieste, visai pamirstant apie ekonomija iki 12. daugiau buvau pasiekes tik pora kartu, kai dezei bunant sportiniame rezime tikrinau kas pasikeite, kai man krastoje pakeite variklio valdymo softa i naujesne versija. siap normaliai vazinejant nu niekaip nesekiu 13.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 14:32 

tds rašė:
O gali būti, kad kopmas kvailiuoja, nes kiek pylu saliarkos, aš neskaičiuoju ir nevisada žiūriu į tą kilometražą.

kompu pasitiketi 100% nebuciau linkes :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 945 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 63  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery