Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Sau 2025, 17:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Bal 2006, 12:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.24
Amžius:
39
as ir uz tai kad geriau srote susirasti gera nei turgui ar parduotuvej lenkiska ar kinietiska nusipirkti. aisq jei nera supratimo kaip tas diskatorius geras turi atrodyti tada jau belieka nauja pirkti. mano pazystamui ikise buvo 525 visa net pamelynavusi diskatoriu ir sudegusi diskeli parode sakau vesk keisti nes dar blogesnis negu pas ji buvo.kaune galiu rekomenduot tik viena srota SANCIUOSE TANKU ZAVODA ten ir kainos normalios yra pasirinkimo ir dar nuleidzia visada jei netinka atvaziuoji apkeicia \:D/

StandartinėParašytas: 28 Bal 2006, 12:43 

as nzn ar cia i tema parasysiu bet pas mane ir kazkokios lengvos nesamones dedasi. Zodziu norint labai labai ramiai isvaziuoti is vietos atleidus sankaba ir spustelejus gaziuka, masina taip sudreba kad veidrodelis suvibruoja ir lyg noretu prigesti pats auto. Riedant ir metant pavaras viskas normaliai. Tiesa ant laisvos pavaros gazuojant jauciasi motoro vibracija lengva. Pakeiciau visus filtrus tepalus zvakes ir nieko nepasikeite. Kur galu man ieskoti? Ar nuo ipurskimo ziureti ar nuo sankabos? Gal kas panasu reikala turejote ir susitvarkete ir gal galetumet patarti, nes nesinori bereikalingai metyti pinigus ieskant gemorojaus per meistrus.

StandartinėParašytas: 28 Bal 2006, 13:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.24
Amžius:
39
tai jei vibracija jauciasi gazuojant gal pagalve kuri nors kalta :roll:

StandartinėParašytas: 28 Bal 2006, 15:38 

stashas rašė:
tai jei vibracija jauciasi gazuojant gal pagalve kuri nors kalta :roll:

Hmm nzn, nes kai servise keiciausi tepalus ir panasiai, jiems rodziau ta problema ir prasiau kad ja issprestu jei iseina. Jie ten konstatavo jog kardanas ir lyg kazkokios pagalves (taip minejo) tipo tvarkoj. Jie uzsiima vaziuokle ir kitais reikalais, taciau ipurskimo ir motoru netvarko. Tai jie pasiule ieskoti galu ipurskime. O tai man nuskambejo kaip oru prognoze.

StandartinėParašytas: 28 Bal 2006, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
pasitikrink babinas, juk plyta variklis pas tave......???

StandartinėParašytas: 28 Bal 2006, 19:07 

Laurius rašė:
pasitikrink babinas, juk plyta variklis pas tave......???

jo pas mane plyta

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery