Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 01:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 10:32 

Vygma rašė:
parašiau tau į emeilą,ten radau kažkur rusiškai.

Nu as jau angliskai pasidariau kad man obc rodytu.... tai nelabai dabar jau reikalingas toks..... O gal elektos schemas turi .... sitos tai man ziauriai praverstu :)

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 11:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
turiu visa manuala PDF failiuke apie E34 rusiskai.
sveria 17 Mb
jei kam reikia galiu suskaldyt i gabalus ir pametet pastu

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 11:45 

Afonia rašė:
turiu visa manuala PDF failiuke apie E34 rusiskai.
sveria 17 Mb
jei kam reikia galiu suskaldyt i gabalus ir pametet pastu

Tai metek tada r.kulakauskas@klaipedoskp.lt

Visa sirdim dekoju :) :D

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 11:46 

geras.... per dvi dienas as jau "pagaves kampa" :lol: :lol: \:D/

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 16:08 

Nuuuuu, kd cia viskas angliskai...... :? tiesa ar daug skirias nes pas mane '88 E34 ir 530i o aprasyme tokio nemaciau... nu bent pagrindiniai dalykai bus :)

O gal turi adresiuka is kur parsiputei ta knyga 701 puslapio????

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
rytis rašė:
Nuuuuu, kd cia viskas angliskai...... :? tiesa ar daug skirias nes pas mane '88 E34 ir 530i o aprasyme tokio nemaciau... nu bent pagrindiniai dalykai bus :)

Cia buvo daug manualu:

http://digital.ktu.lt/autoclub/files.html

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 17:02 

Afonia rašė:
rytis rašė:

Cia buvo daug manualu:

http://digital.ktu.lt/autoclub/files.html

taigis kad buvo dabar tai jau neatidaro sito puslapio...... sud... :?

O tai sakei kad rusu kalba turi :/

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 22:01 

abblendlicht trumposios sviesos.Arba perdegus kazkuri arba varikliukas(jei automatiskai jas pakelia yjungus degima)ju nedakelia arba isvis nepakelia-kazkas trukdo arba jis neveikia.

StandartinėParašytas: 21 Kov 2006, 18:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.11
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 '91 M50
To Rytis:
Ryti, kaladeles pakeitus dar zmones sneka ir rekomenduoja stabdziu davikli pasikeisti (priekiniam kairiam rate ir kazkuriam galiniam, bent jau pas mane, cia specu pasiklausk). Pakeitus davikli tau nemetys "Brake linings" ir negadins gyvenimo tas amzinas pypsejimas (turejau tokios patirties). Kas liecia visus uzrasus, tai tokio zodyno, kuriame viskas butu isversta i lietuviu kalba - nera, o jeigu visiskai, rusiskai ar vokiskai visai ne bum bum, tai jau niekas nepades (sorry uz tiesmukiskuma).
Nors geru zodynu tikrai yra, pvz Tildes Biuras 2006 (anglu, vokieciu, rusu), Alkonas, Winled ir t.t. Issivertes pagrindinius frazeje dalyvaujancius zodzius turetum suprasti esme, o jeigu ne, tai atsispausdink manuala ir eik pas tuos, kurie moka bent viena kalba :)

p.s. ilgai juokiausi is klausimo ka reiskia "owner's manual" :)
Sorry uz sarkazma... :)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 09:25 

niekis:) sita as ir issiverciaupats.... nesu jau toks kad visai nesuprasciau... Tiesa pats mokiausi vokieciu tik 2-3 klasese... paskui anglu, prancuzu, rusu moku net nesimokes, nes labai megau rusiskus filmus ziureti :D tai vat tik su skaitymu blogai man rusu :) o siaip issiverciu viska :) tik, kad norisi to konkretumo todel, kad nesu isitikines ,kad tesingai....

Ir negi nenretum lietuvisko???? As tai noreciau, todel ir klausiau gal kas turi )

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 12:21 

rytis rašė:
Pasidaryk angliskai.... gallengviau suprasi :) pasuki rakteli kad rodytu tik kilometrus nuvazuotu... tada prisidegi cigarete ir nuspaudi desnej pusej esanti migtuka :) kai jau baigi rukyti cigarete pasirodo uzrasas "english us" tada dar truputi palaikai ir pabaigi rukyti cigarete ir viskas.... paskui jau isvysi angliskus uzrasus.... as siandien kaip tik taip padariau..... dabar bent jau zinau kad su stabdziais problema kaskokia o naksciau tai tiesiog buvo kaskoks raidziu derinys :) :D :D :lol:

As taip pat pasidariau, bet pas mane informacija is kompo (tipo valandos, temperatura, greicio limitai ir kt.) raso angliskai (kaip ir viskas OK), bet informacija is "variklio" vis tiek raso vokiskai (sviesos, stabdziai, skysciai ir pan.) Nesuprantu ka daryti?

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 12:35 

Mazhass rašė:
rytis rašė:
Pasidaryk angliskai.... gallengviau suprasi :) pasuki rakteli kad rodytu tik kilometrus nuvazuotu... tada prisidegi cigarete ir nuspaudi desnej pusej esanti migtuka :) kai jau baigi rukyti cigarete pasirodo uzrasas "english us" tada dar truputi palaikai ir pabaigi rukyti cigarete ir viskas.... paskui jau isvysi angliskus uzrasus.... as siandien kaip tik taip padariau..... dabar bent jau zinau kad su stabdziais problema kaskokia o naksciau tai tiesiog buvo kaskoks raidziu derinys :) :D :D :lol:

As taip pat pasidariau, bet pas mane informacija is kompo (tipo valandos, temperatura, greicio limitai ir kt.) raso angliskai (kaip ir viskas OK), bet informacija is "variklio" vis tiek raso vokiskai (sviesos, stabdziai, skysciai ir pan.) Nesuprantu ka daryti?

O pas tave koks? E34 ? pas mane senukas '88 tokio dalyko kaip temperatura greicio limito net nera

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 13:08 

To Rytis:

Tai pas mane irgi E 34 88 m, 525, bet yta pilnas kompiuteris.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 13:53 

Mazhass rašė:
To Rytis:

Tai pas mane irgi E 34 88 m, 525, bet yta pilnas kompiuteris.

Vadinas pas mane ne pilnas........ :cry:

nu jei viska darei kaip ten virsui rasiau tai viskas ok turetu buti.... man tai gavos :/

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery