Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Bir 2025, 05:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Geg 2008, 18:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E34 525 m50 92 ex
E38 750 97 ex
E30 318 90 ex
E30 325 90 sport
Mazda6 ex
na kaip matai ira jai kam reike galeciau parekomenduot zmogus zino ka daro aisku ne uz 150 bet ir ne uz kosmosa

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td
E34 520i
o tas zmogelis apsiema tvarkyt kokias arkas parudijusias ar panasiai?

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 19:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E34 525 m50 92 ex
E38 750 97 ex
E30 318 90 ex
E30 325 90 sport
Mazda6 ex
nezinau gal ir apsimtu

StandartinėParašytas: 22 Geg 2008, 15:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.02
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 316i M43 '98 Touring
E34 525i M50 '93
Snaiperis rašė:
3 dienas vargom ant visu priemoniu dazu grunto ir taip toliau isleidau 100lt bet verta buvo

Skaitai kad tas 100 Lt medziagom yra daug? :?

StandartinėParašytas: 13 Geg 2009, 20:12 

Pas mane su slensciais yra blogai,ispuve visi.Masina gera traukia gerai 525 tds.Gal zinot kas galetu pervirint,tik prasiciau meistru kontaktu o ne xaltursciku.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 00:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 520 93'
Pas mano draugeli kregzdei rinkdavosi vairuotojo vietoje ties pedalais pastoviai vanduo. Jis iseme sedynes visa medziaga nuo grindu, ten yra tokie kaip kamsciai kazkokie, tiek prieki tiek gale , tai pas ji vienas tas kamstis buvo ispuves ar pertrukes kazkaip . Pritepe silikono ir dregmes nebera.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
Bikoldis rašė:
Pas mano draugeli kregzdei rinkdavosi vairuotojo vietoje ties pedalais pastoviai vanduo. Jis iseme sedynes visa medziaga nuo grindu, ten yra tokie kaip kamsciai kazkokie, tiek prieki tiek gale , tai pas ji vienas tas kamstis buvo ispuves ar pertrukes kazkaip . Pritepe silikono ir dregmes nebera.

E34 sedane gal irgi kažkas panašaus yra? Lupčiau, jei yra :)

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.08
Amžius:
39
Automobiliai:
E34 525 M50
yra

StandartinėParašytas: 27 Lap 2009, 17:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.25
Amžius:
50
Automobiliai:
E34 525 M20 90'
sveiki, kad nekurti naujos temos. pas mane vanduo bega kazkur nuo virsaus kur yra atrama vairuotojo kojai, nes matosi nubegimas, gal zinote kur reiketu bedos ieskoti?

StandartinėParašytas: 30 Lap 2009, 12:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
gigsiux rašė:
sveiki, kad nekurti naujos temos. pas mane vanduo bega kazkur nuo virsaus kur yra atrama vairuotojo kojai, nes matosi nubegimas, gal zinote kur reiketu bedos ieskoti?

- jei liukas yra tai šlangelė eina nuo liuko link prieko.
- trosas kur kapotą atkabina irgi variantas.

Tikriausiai ir daugiau ten skylių yra.
Man buvo variantas, atėjau ryte, stabūs lašai ant stiklo kabo, atsisėdau, užsikūriau, valytuvai, ir x*jakt vyskas ant kojos :D Taip ir nesupratau, nes šiaip kilimėlis sausas buvo, per naktį neprilijo ir daugiau nebevarva.

StandartinėParašytas: 30 Lap 2009, 18:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.23
Amžius:
49
_supermongo_ rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1990
Variklis: 524td
Degalai: salerka

Problema/klausimas: taiva kazkokiu budu keleivio puses po galines sedynes kilimeliu prisikaupus didziule vandens ar kazkokio skyscio bala, kliuksi ten viskas permirke pakisau ranka pro plysi tiesiog stovi kaip ir vanduo ar kas nzn .. pazejau po dugnu lyg ir nera skyliu kazkokiu nesuprantu is kur ten gali but taip slapia.. prieki po kilimeliais neslapia, antifrizas nedingsta jai ka. Kas cia gali but gal kam minciu kyla???

buvo ir man tokia problema su E32, tik pas mane buvo liukas ir jo drenazo slanga buvo apacioje issokusi is slenkscio - vanduo is stogo bego ne i lauka, bet galiniam keleiviui po kojomis, net akumas buvo apsemtas. tau patarciau patikrint pati po kojomis stovinti vandeni - su svaria balta servetele - jei vanduo i salona "ateina" is apacios arba vaziuojant pro duru gumas, bus nesvarus, rasi purvo, smelio, akmenuku. o jei svarus vandenelis stovi - reiskia is virsaus atbega. nusiimk visa sedyne, tegul kazkas gausiai pila vandeni is virsaus su slanga, o tu sedek salone ir ziurek per kur atbega, taip bus paprasciausia.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2009, 10:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
O kaip prisikasti iki tos šlangelės? Mano atveju vairuotojo pusė, priekis. Su viela pažaidus panašu, kad šlangelė viršuje atitrūkus, galiu sukišti kelis metrus vielos, bet ana niekur neišlenda :) Tai salonas nusiardo ar reikia nulupti? Ir paskui vėl klijuoti. Aš taip išlengvo paardžiau, tai toks vaizdas kad ten viskas priklijuota. Dabar užkimšau skylutę viršuje :D Ir reikia mašina pasistatyti taip, kad per keleivio pusę viskas bėgtu jei lietus ar kas :D

StandartinėParašytas: 01 Gru 2009, 18:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.23
Amžius:
49
turetu viskas nusiardyti neplesant. kiek zinau, liukas taip pat graziai issiardo ir issiima, reikia paieskoti saito, kuriame aprasyta, buvau kazkada rades, kai turejau E32.
mano atveju buvo galine slanga ir issokusi apacioje, o ne virsuje nusimovusi, todel nuemus galines stoikes apdaila ir isemus sedyne ja radau. Tavo atveju, manau, paprasciausia butu pasiskambinti kokiam forumieciui, kuris uzsiima E34 ar E32 ardymu, ir pasiklausti kaip ten yra sukonstruota ir kaip viskas nusiardo, o geriausia vietoj kalbeti - nuvesi buteli brendzio, tikrai paaiskins. tikrai yra forume geru zmoniu, kurie neatsisakys padeti. Vilniuje apie Alga geros kalbos sklinda.

StandartinėParašytas: 02 Gru 2009, 23:44 

Ir man buvo. Akumuliatorius skendo, žodžiu nuo keleivio sėdynės iki akumuliatoriaus skyriaus baseinas buvo. Sprendimas: išėmiau kompo dėžę(po kapotu), pravaliau drenažą(matosi skylutė iškart išėmus kompo dėžę). Dabar nebesirenka joks vanduo ir kitos nesąmonės.

Išsiimk saugiklių dėžę, pravalyk drenažą, gal padės.
gigsiux rašė:

StandartinėParašytas: 05 Bir 2010, 07:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.25
Automobiliai:
BMW (E34) 530i, 90m., plačiasnukis
pas mane po vairuotojo pedalais ir link priekines sedynes suslampa kai palija nors masina ir stovi, ar butinai reikia ardyti sedynne ir nuimineti kilimeli, gal vanduo patenka pro isores groteles kur valytuvai ir patenka pro salona, ar taip gali buti susije? ir ka daryti laikiu patarimuku..:)))

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery