Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Spa 2025, 23:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Bir 2008, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.14
Automobiliai:
725
atauselis rašė:
atradau problema :D
buvo itrukus vakumine slangele kur nuo reles eina link ipurskimo kolektoriaus, tai tik nauja uzdejau ir vel trauka atsirado =D>

Truputi patikslinsiu kolega-nuo turbinos slėgio reguliatoriaus link įsiurbimo kolektoriaus. :lol:

StandartinėParašytas: 12 Bal 2009, 09:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.15
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 92m 525tds ex
E39 96m 525tds ex
E30 85m 318i ex
E36 92m 318 ex
E32 87m 735 ex
E38 96m 735 ex
E38 99m 740iL
pas mane kol waziuoju mieste ir sankaba spaudineju traukia masina nors anksciau traukdavo geriau, vakar pastebejau kad autostradoje vaziuojant nekyla apsukos ir ekonomo rodykle nekyla auksciau 10L o masina wisai netraukia paspaudziu sankaba kol nukrenta iki laisvu apsuku ir tada jau masina jau traukia ir norma wiskas, ziema budavo kad pora minuciu kol salta masina pacios sokinedavo apsukos, kur suo pakastas gali buti?

StandartinėParašytas: 22 Geg 2009, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.29
Automobiliai:
bmw525
Sveiki,
esu dar pakankamai jaunas vairuotojas, bet labai domiuosi savo automobiliuko problemomis. Pas mane irgi pradejo dinginėti trauka, bet tik pradėjus važiuoti, kol ji nepakankamai įšilus (mano E34 525 tds) 2.5 dyzelis 1994m. Bet pašildžius variklį viskas pasidarydavo gerai, bet vakar nugąsdino labai kai pasikeitė variklio garsas ir ant parkingo( pas mane automatas) spaudžiant gazą nekyla apsukos. Iš viso kaip neužvesta, tik kad variklis dirba. Patarė geri žmonės :oops: šviesiaplaukei vairuotojai :D , kad ko gero tai greičių dėžės filtrą reik keist ir tepalus joje. Gal kas jau esat atlikęs tokią procedūrą ir galit maždaug nusakyti kiek toks visas reiklas visumoj kainuoja, kad merginos servise neišmaudytų pagal plaukų spalvą. Būčiau labai dėkinga

StandartinėParašytas: 23 Geg 2009, 20:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.10
Amžius:
47
Automobiliai:
ex 1994 m. E34 252tds
2000m. E46 320d 100 kW
Neringab rašė:
Sveiki,
esu dar pakankamai jaunas vairuotojas, bet labai domiuosi savo automobiliuko problemomis. Pas mane irgi pradejo dinginėti trauka, bet tik pradėjus važiuoti, kol ji nepakankamai įšilus (mano E34 525 tds) 2.5 dyzelis 1994m. Bet pašildžius variklį viskas pasidarydavo gerai, bet vakar nugąsdino labai kai pasikeitė variklio garsas ir ant parkingo( pas mane automatas) spaudžiant gazą nekyla apsukos. Iš viso kaip neužvesta, tik kad variklis dirba. Patarė geri žmonės :oops: šviesiaplaukei vairuotojai :D , kad ko gero tai greičių dėžės filtrą reik keist ir tepalus joje. Gal kas jau esat atlikęs tokią procedūrą ir galit maždaug nusakyti kiek toks visas reiklas visumoj kainuoja, kad merginos servise neišmaudytų pagal plaukų spalvą. Būčiau labai dėkinga

Tepalo filtras 60 lt.
Tepalų maždaug 5ltr. (tiek išbėga), kiti lieka dėžėje (šiaip viso apie 9 ltr., 4 lieka) - 20 Lt/ltr.
Pakeitimas proto ribose.
Viso turėtų būti 200-250 Lt.

Beje, tarp rekomenduojamų servisų yra UAB"Fatum investicija", ten puikiai vyrukai dirba. Ir aš ten nuolat jei ko reikia tvarkausi. Randasi Kirtimuose Metalo g. 13a. Berods toks adresas. http://www.fatum.lt/ Sėkmės.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2009, 00:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.05.13
Automobiliai:
ex GAZ-24 "Volga" :P

ex E34 524TD M21d24 89'
siaip, mano manymu reikia ne spelioi, o varyt masina tvarkyti. Siaip zinau viena servisiuka vln, kur padaro tai ka daugelis nepadaro. paciam buvo bedu su motoru elektronika ir tt, galu gale pritaike kelis techninius sprendimus ish tds motoro ir mano automobilis liko be siu problemu. Nenoriu atvirai "reklamuoti", tad jeigu noresi galesiu parasyt i PM to serviso kontaktus.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2009, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.29
Automobiliai:
bmw525
Ačiukas, bandysim žiūrėt, nes jau taip vazinėt tai nesąmonė. Dėkui už patarimą ir sąmatą

StandartinėParašytas: 18 Bir 2009, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.29
Automobiliai:
bmw525
Na stai pajunge mane prie kompo, ir pasake kad beda siurbliuke, ji perrinko, pakeite kelias detales, dabar jau su uzsikurimu bedu nera, su trauka -puse velnio, bet pradejo vardint, kad turbina reikia keist, ir grandine ant ribos(variklio), bet keli protingi zmones patare, kad turbinas rstauruoja ne blogiau nei kad nauja pirktum, o del grandines, tai kaip butu galima patikrinti ar is tikruju ja reikia keist, ar siuo sunkiu laiku servisas nesiiesko sau darbo?Nes kaip ne kaip jos kaina ne tokia jau ir maza 1300lt.

StandartinėParašytas: 18 Bir 2009, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
dasikasti iki grandines ir vel viska surinkti kainuoja tds'ui 300 Lt (pats zadejau keisti tai kaina buvo idomi), vat toliau jau prasideda, keisti grandine, keisti zvaigzdutes grandinei jei jos issidevejusios, dar ten kelias dalis ir vel viska surinkt. Plius tepala jau nauja reiktu keist, tada man pasake aiskiai, kad isardes ir viska noredamas idealiai pasidaryt ilipsi iki 1000 Lt sumos kazkas. Tai tiek. :) o kaip patikrint kitaip tai tikrai neaisku, tikrai per tepalo propke nesuprasi ar grandine issidevejusi ar ne. Nu nebent jau girdisi neaiskus garsai, sokinejimai toje variklio dalyje ir pan. Del turbinos restauravimo, kokia kaina pasake? nes deveta turbina tds iki ~250 Lt.

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 12:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.29
Automobiliai:
bmw525
del turbinos tai pasake kad kainuos 350 + 100lt uz darba tik nesupratau apie nauja jie kalbejo ar restauravima, o del grandines tai jie ir pasake kad siek tiek girdisi variklyje negrazus garsas. Ir grandines kaina sumete 1300. Kol kas mano pazystamas "meistriukas" sake dar galiu ramiai vazinet ji taip greitai nepareina tik jau sake pasistengt labai "nedrozt". Jei jau reikes tai ir keisim ta grandine tik aisku dabar siuo metu tai jau ne tokia ir maza suma. O kur ten kazkas keitesi kad i 1000 sutilpo? Kaune?

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 14:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
darbas 300Lt buvo aiskiai pasakyta (i darba ieina visas nuardymas iki grandines, grandines pakeitimas ir surinkimas), na jei zvaigzdutes dar bus nusidevejusios mesk dar grubiai 100Lt darbas. Po to viska paderini ir gaunasi kad uz darba atiduodi kokius 370Lt. Dabar nezinau kiek kainuoja grandine ir zvaigzdutes, bet jos nekainuos "belekiek". Tepalas su pakeitimu kainuos ~100Lt. Dabar viska sumetam (gaunasi ~500Lt su tepalu, dar turi 500Lt grandinei ir zvaigzdutems ir nemanau, kad jos atsistotu 500Lt). Man aiskiai buvo pasakyta, nori naujai perrinkt sumokesi iki 1000Lt uz viska.

kita dalis del turbinos. jei deveta normaliai veikiancia gauni uz 200-250Lt, pats pardaviau uz 175Lt veikiancia, gal mazutis klibejimas tik buvo, bet viskas ok, tai kam cia moket 450Lt. Na nebent siule nauja turbina su darbu, tada gal kazkas panasaus, bet kazi ar tada naujos kaina tokia maza :) beja darbo ten nieko nera, tik salygu reikia, nuimi ortakines slangas, atsuki ismetimo kolektoriu, atsuki du varztus nuo "kamino", dar atjungi slangeles, kad nenuplestum nieko, imi lauk ir nusukes turbina, kuri stovi ant 4 varztu keiti i kita. Aisku panele nepasikeis, o darbas, na gal ir vertas to 100Lt. Sekmes keiciantis ateityje, tik i viska atsizvelgt reikia.

P.S. cia kaina nustatyta geram dyz. servise, bet ne Kaune.

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 16:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.29
Automobiliai:
bmw525
na ka gi dekui uz informacija-gaila kad ne Kaune tokie normalus meistriukai. Pas mus kaunieciai gal truputi papindeje ir kainas uzsilankste, jau ir taip stengiuosi pati masinos nevaryt taisyt-vyro prasau, bet problema kad pas ji visai kito modelio masina ir jis BMW kainose nenusimano. Bandysim dometis nes norint vazinet-reikia ir masiniuku rupintis :D

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 16:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E70 X5 N62 07'
ex BMW:
E39 530d M57 03'
E39 520i M52 97'
E30 318 M10 84'
Neringab rašė:
norint vazinet-reikia ir masiniuku rupintis :D

Auksiniai zodziai =D>

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 16:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
jus nejuokaukite, kad nauja turbina kainuoja 400lt :D ju kaina nuo keliu tukstanciu prasideda, jau vien tik turbinos restauravimas kainuoja apie 1000lt :)

kas jums nores keisti grandines uz 100lt, nebent garaziuki kokiame kur turi tik plaktuka, colini vini ir vamzdini rakta :)

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.29
Automobiliai:
bmw525
nezinau man kokias kainas pasake as tokias ir parasiau, o ne bet kokiam garaziuke dar ta grandine ir pakeisi, as nors ir mergina bet dar tiek suprantu...O norint galima kaip minejai ir dar didesnes kainas rasti tik matai pas mane masina ne is salono jau kaip ir patarnavus mazumele, gal del to elementaru, kad ieskau varijantu kaip imanoma pigesniu

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 18:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
Linius nejaugi geriausiam servise kad uzdetu nauja grandine ir kitas zvaigzdutes moketum tukstancius? :) gerai paskaityk priekio nuardymas surinkimas ir grandines sukeitimas 300Lt +100Lt zvaigzdutes sukeist tuo paciu ardymu. Kaina ne jokio garaziuko, o rimto serviso, zmones ir is latvijos to serviso paslaugomis naudojasi, be to ten tik dyz. servisas, kainas sake kazkas pries pusmeti. Max iki 500Lt tas darbas subrango. Del turbinos jei restauruot ja uz 1000Lt, as geriau 5 devetas perku, nors uztektu ir vienos gerai apziurejus. Kaune gal ir meta tas kainas aukstesnes, nezinau negaliu nieko pasakyt, daug ka pasikeiciu pats, tik kas sunku arba irankiu spec. reikia patikiu servisams :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery