Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Sau 2025, 01:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 20:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.18
Amžius:
44
ten salia ir srotas kazkoks iv skardininkai,lendi iki galo zigzagais....?ir uzimti sav ar1,5 i prieki?
atsiusk nr gal netie,bet as jau ketvirtadieni savo eiles sulauksiu.padariau klaida:nusprogo siurblys,vienas iseme kitas siurbli padare tas kur iseme idejo o bolidas dirba bilekaip,dumais apsipyles ir abu viens pas kita siuncia. daug gero girdejau apie tuos domeikavoj(tikiuosi jie ten vieni)reiks pas juos taskus ant i sudet.jei nepades neisivaizduoju ka daryt.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.22
Amžius:
38
Automobiliai:
Ex E34 525TDS 1996m
Ex E39 530d 2000m
Ex Audi A6 (C6) 2006m
Now E53 3.0d 2003m
stumt nuo kalno tada reikes... maniskiam irgi siurblys parejo, nesenai parsitempiau, waziavau uzgeso ir nebeuzsiveda, nei apsukos sokino nei dar kas daresi ir trauke belekaip. kai uzgeso variklis dege pursktuku lempute, bet kai vedi tai nedega, tai turbut siurblys :? vat tau ir tds :twisted:

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 20:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
man tai isvis atsoko fantazija tds pirkt (kazkada zadejau) bet pasiziurejau per visas temas kiek cia tam forume yra aprasyta apie juos tai kazkaip nebenoriu tds

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 20:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.18
Amžius:
44
as tris metus tik vaziuokle remontavau ir gan uz protingus pinigus bet kai su sirdele susiduriau tai jau nebepatenkintas darausi 1300 sumokejau o da nezinia kas laukia.tuoj bmwas antras gausis

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 20:57 

:lol: nebijok tiek, nera tiek baisu

Eimazz555 rašė:
man tai isvis atsoko fantazija tds pirkt (kazkada zadejau) bet pasiziurejau per visas temas kiek cia tam forume yra aprasyta apie juos tai kazkaip nebenoriu tds

StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 01:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.25
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 tds touring 99
nu va, niex nieko nepakomentavo..:)

o buvo taip, prisiruoshiau ash pazhiuret ta el.mag. kuro ipurshkimo anxtinimo vozhtuva.Net nespejau pazhiuret kur jis stovi,i ka jus manot? Buvo fishke atjungta, ar atsijungusi(ne iki galo, todel anxciau nemaciau) :) gal specialiai, arba perekupas plaudamas varikli netycia :) nes dbr tikrai shauniau rieda, ir trauka be "duobiu" ir dumina mazhiau:) tik va ish vietos greiciau judant apsukos nukrenta, bet cia turbut jau siurblys, juk mashina nenauja :)

Tai vat gal kam pades :)

Sekmes :)

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
Mano masiniukas E36 su 2.5 tds, kartais kai salta buna kad sokineja apsukos, isyla nustoja, bet poto vaziuojant buna kad vel keleta kartu soka is vel nurimsta, gaunas kad masina trukcioja, traukia geraj, nesuskundziu, ijungus apsvietima, pecius ir t.t. nieks nesikeicia. apsukos plaukioja chaotiskai, atrisanda, nustoja, tai kyla klausimas ar cia tikrai jau siurbliui chana? nes visi tik raso, kad jei apsukos plaukioja, siurbliui amen :(

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 12:28 

pries kelius men.. keiciaus siurbly.. ir vakar vaziavau ir uzgeso.. turbut vel parejo siurblys.. meginom tempti bet bib... nebezinau ka darytui.. parduoti tokia kokia yra.. ar tvarkytis vel :(

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 14:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.22
Automobiliai:
E46 320 M47 2001
Kambas rašė:
aisku, as reikia pasidometi ir man nes pastebejau kad ir pas mane staigiai ijungus ventiliatoriu ant 4 greicio sudreba masina, paskui apsukos neplaukioja, bet tuoj momentu tik. bet manau vis tiek ne pries gera :D

pas mane ir tas pats kazin dar ilgaj lajkys ar jau neuzilgo nusiwers? kajp manot? ir sejp pas mane plaukioja kad ir nejungineji to peciuko, nelabaj stipriaj bet bet...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery