Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Sau 2025, 01:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Lap 2006, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
BIMBALASS_525touring rašė:
bandysiu atjungti nuo reduktoriaus greicio davyklio laida gal jis ka sudaro na nezinau :(
tai va pabandziau ir ka manote o gi nuemuas fiske nuo reduktoriaus(nuo greicio daviklio)viskas pasitvirtino apsukos kaip ibestos ir neikrust,palaksciau po miesta lyg viskas ir normaliai :D tai ka galvojate ponai kas cia per fokusas :!: :?: ,tai taip visalaik ir vazinet,nematant kiek vaziuoji ir kiek nuvaziuoji reiks ziuret pagal zenklus kiek nuvaziavai o pagal tachometra kokiu greiciu vqaziuoji :lol:

StandartinėParašytas: 17 Lap 2006, 17:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.16
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 520, 97m
ne nera pas mane duju, buvau atlikt diagnostikos, tipo niekur klaidu nerado, viskas dirba ok..o jis man paaiskino taip: tipo cia naujesne masina todel su apsukom taip ir turi but kad to trukciojimo nesijaustu kaip jungi kita begi...nes ant senesniu iskart krenta...na man tai vistiek kazkaip nelabai patinka,bet gal ir tiesa jis sake, ai jau neimu i galva to dalyko...svarbu sake graziai dirba.. :)

StandartinėParašytas: 17 Lap 2006, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
tai kas ten gali trukciot,dujom pradedant vaziuot ir su zemesnem apsukom nieks netrukcioja kazka tas meistras nuskiede,vatas mane labiausiai ir nervuoja kai nebezino kas yra ir ka pasakyt savininkui sako beleka :evil:

StandartinėParašytas: 17 Lap 2006, 18:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.16
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 520, 97m
kaip vaziuoji ir ijungi kita begi tai apsukos nukrenta tada atleidi sankaba ir toks kaip truktelejimas buna aisku jei truputi paspaudi gazo tai nieko neijaucia..ai velnias zino....as sito tikrai nezinau ar cia del to tik sakau kad jis taip sake, o man ir paciam atrodo kad taip neturi but, nes jos pristabdo krist 1500 kazkur,(pas mane bent jau prlileteje sitam tarpe) tai cia gal turetu but padaryta kad truktelejimo nesijaustu...o 1100 tai nezinau..

StandartinėParašytas: 19 Lap 2006, 20:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
BIMBALASS_525touring rašė:
neutralia pavara tik pariedejus(nuo nuokalnes ar pastumus masina ir pan.) is vietos dirbant varykliui benzinu sukyla apsukos iki 1000rpm.(taipat ir atbula vaziuojant) dujom vaziuojant to nebuna.sustojus gal po kokiu 30sek. vel apsukos normalizuojas. oro srauto matuokle bloga bet ji man nekliudo kai vaziuoju dujom,buvau ir gera matuokle isidejas tas pats.dabar pirma kart po pirkimo pradejau benzinu vazinet noriu pasiziuret kiek suvalgo nes dujos kaip ir per brangu :cry:
tai va likimo broliai pagelbekit.tiesa kompas tai pat rodo kad parejus srauto matuokle ir vienas abs dacikas ir viskas :(

BMW ne Golfas ir ne Zigulys. BMW turi bendra elektronikos sistema, kas gali itakoti kitu mazgu darba. Ir nereikia atjungineti arba kazko perdarineti (pvz. statyti duju). Atsiradusias problemas reikia taisyti. benzo daugiau valgo, nes oro truksta, kuris napaduodamas del duju irangos. BMW kompas gedimu klaidas kartais laiko atmintyje, kol ju neistrini. Ir nors sugedes elementas pakeiciamas nauju, kompas vistiek i tai nereaguoja, nors fiziniai parametrai ir pasikeicia.

StandartinėParašytas: 20 Lap 2006, 08:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
gogy rašė:

BMW ne Golfas ir ne Zigulys. Ir nereikia atjungineti arba kazko perdarineti (pvz. statyti duju). Atsiradusias problemas reikia taisyti. benzo daugiau valgo, nes oro truksta, kuris napaduodamas del duju irangos.
taip as ir ta zinau kad cia ne trantas :wink: del duju manes nekaltink,ne as nekaltas,o gyvenimas privercia(lietuvos valdzia :lol: ) beto visqa tai jau buvo ir pries dujas,o ne po to kai isistaciau jas :!: del oro trukumo taipat zinau bet del sio dalyko nepajutau traukos sumazejimo,o del kuro sanaudu tai jos lyko tokios pat(vaziuojant benzinu).

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery