Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 06 Sau 2025, 07:10

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Kov 2005, 14:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
49
Automobiliai:
E61 520d
Gena rašė:
Pas mane M50 variklis ir ta pati beda... tai pas mane nelaiko kuro slegio reuliatorius, kuris sotvi ant benzino kolektroiaus galo... starteri nereikia ilgai sukti vis tiek neuzhsikurs greitai... prima karta su starteriu leidzhiu tik truputi prasisukti ir po to tik vel greit pasuki starteri ir uzhsiveda...

Tis'as apie sita problema raso vienareiksmiskai- Ziureti kuro slegi sistemoj. Slegis turi buti 3 bar (kiek +/- nepamenu). Del blogai veikiancio slegio reguliatoriaus gali taip pat pasireiksti tokios nemalonios bedos kaip sumazejes galingumas, netolygus darbas ant laisvu sukiu.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2005, 14:54 

Ne kalnus tas slegio reguliatorius turetu kainuoti kaip as suprantu... Aisku Ispanija cia gali tureti savo specifika.

O siaip... Esant norui, galima butu patyrinet, kaip ten yra su siurblio maitinimo valdymu... Ir uzpust slegi nesukant starterio... Bet cia labiau neuzsivedimo pasekmes salinimas gaunasi.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2005, 16:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
Ash tai Ispanijoje, bet mashina Lietuvoje ir nera laiko jos susitvarkyti...

StandartinėParašytas: 01 Kov 2005, 16:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
49
Automobiliai:
E61 520d
lomas rašė:
Ne kalnus tas slegio reguliatorius turetu kainuoti kaip as suprantu... Aisku Ispanija cia gali tureti savo specifika.

O siaip... Esant norui, galima butu patyrinet, kaip ten yra su siurblio maitinimo valdymu... Ir uzpust slegi nesukant starterio... Bet cia labiau neuzsivedimo pasekmes salinimas gaunasi.

Del slegio nelaikymo sistemoj galimos kelios priezastys: pirma- sugedes slegio reguliatorius, atsidarineja per anksti ar siaip nelaiko slegio ir praleidineja kura per grazinimo vamzdelius i baka (taip pat butina isitikinti, kad vaakumine reguliatoriaus valdymo zarnute yra tvarkoj, i.e. neiplysus ir tt.). Antra- nebelaiko atbulinis voztuvas siurblyje (neleidziantis kurui is sistemos gryzti i baka. Siaip situos dalykus butu galima gana paprastai pasitikrinti, tereikia manometro kuro slegiui ir trisakio jam pajungti. Tada viskas taptu aisku.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2005, 17:03 

Kaip patikrint as isivaizduoju... tiesa man to nereik, nes ner pas mane reguliatoriaus..
As cia Gera bandziau patart :)

Bendrai ne, yra ir pas mane, tik 6 :) ir kitur

StandartinėParašytas: 01 Kov 2005, 17:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
49
Automobiliai:
E61 520d
lomas rašė:
Kaip patikrint as isivaizduoju... tiesa man to nereik, nes ner pas mane reguliatoriaus..
As cia Gera bandziau patart :)

Bendrai ne, yra ir pas mane, tik 6 :) ir kitur

:?:

StandartinėParašytas: 21 Geg 2005, 17:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
o kurioj vietoj jis tiksliau stovi? ir kaip atrodo? gal kur gazo sklende ir is kitos puses kolektoriaus? gal kas zino jo koda pasiziureciau ETK

StandartinėParašytas: 21 Geg 2005, 22:38 

pas mane irgi panasus dalykai kartais buna bet as jau radau kas yra. mano paskirstytojo dangtelis suskiles :( . pirmadieni varysiu naujo pirkti.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery