Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Sau 2025, 17:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 15:06 

sun-man rašė:
Man kai reikėjo nuorinti viską dariau tokia seka:............

Jo, tikrai taip nusiorina, bet mano BMW jau teks galva imt, nes pabego kompresija is po kaitimu! :( Beje, gal kas zino kiek sia "malonumas" kainuoja?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 15:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
oi gaila man taves, sugadinai gera masina :( ... juk sakiau,kad galva bus... nu va, sugalvojai keist skysti, o nezinojai kaip.... blogai.... Tik man keista ko tu vaziavai su ta masina, kai kaito, juk matai, kad kaista, stoji ir viskas, nes jei raudona pasieks, skaityk galvai amen... o siaip nusiteik kokius 500-600 padet...

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 15:21 

vat esme tame ir yra, kad temperaturos daviklis stovi tokioj vietoj ,kurioje vandens del oro nebuvo! Ir tada jis visalaik buvo vertikalioje padetyje!
Jokio raudono jis nebuvo pasiekes! :cry: Buciau iskart stabdes, jei buciau mates!
O kaip zinot ar gerai nuorinta sistema ar ne?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 15:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
nu kaip dabar pasakyti, cia tau kazkaip keistai ivyko, net neitiketina, jei blogai nuorintas, pradeda kaist variklis ir tai is karto matosi, juk rodykle kilsta link raudono..... Supranti, nuorinti blogai neimanoma, imanoma tik blogai pakeist skysti, kazka netaip padaryti, jei viska darai taip kaip priklauso ir keiciant skysti issuki nuorinimo varžteli, tai tokiu problemu ir nebuna....
be to, juk matosi, keik supylei skuscio... jei per mazai tilpo, nu tada kazkas negerai, turi tilpt tiek kiek priklauso.....
kazkur apie 5 litrus turi tipt, jei gerai pamenu...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery