Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 06:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 945 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 63  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 05:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.08
Amžius:
45
Automobiliai:
E32 750
E36 318
uz tokia suma pinigu galetum nupirkti 88-90 m. bmw 5, bet be duju irangos, as asmeniskai ir ziureciau toki masiniuka, kad butu nemates duju, nes su tom dujom dazniausiai neaisku kiek tas bmw vaziaves, o be to jeigu duju iranga paprasta ir jeigu variklis nebuvo priziuretas tai didele tikimybe, kad dujos daznai saude, o tai labai kenkia variklio detalems, siaip jeigu jau nori pirkti bmw jau su sudeta duju iranga tai nuvaryk ant stendo ji, kad patikrintu viska kas susije su auksta itampa (zvakes, laidai ir pan.), nes jei kazkas yra netvarkoj su elektra didele tikimybe, kad dujos saudys. Del daliu tai, tai galiu pasakyti kad jos yra brangesnes negu golfo, pvz., as nesenai stuktelejau i medi tai turejau keisti priekini buferi, kapota ir groteles, uz kapota sumokejau 120 lt srote siaip jis kainavo 150, bet nuderejau, buferi uz 180 , bet truputeli buvo iskiles bet nedaug, siaip visur jo kaina 300 lt su halogenais 350-400 lt, groteles tas vidurines uz 50 lt, gal ilgiau buciau paieskojes gal ir pigiau viska buciau susipirkes bet man reikejo greitai sutvarkyti ji cia kainos tokios yra Kaune, tiesa dar pirkau priekini balki ta ant kurio laikosi kapotas, kapoto atidarymo /uzdarymo spynele ir pan. uz 30 lt, srote uz ji prase 70 lt. Tai va kas liecia detales tai tiek, o del rudziu tai dazniausiai rudija duru apacios. Siaip gero tvarkingo bmw uz tokia suma nelabai rasi, vistiek reikes dar pinigu i ji ikisti, na nebent kazkam labai reikes pinigu tai parduos tvarkinga ir uz tokia suma, neskubek pirlti, nepirk pirmo pasitaikiusio, kuris gal tau ir atrodys, kad cia jau geras variantas, pasiziurek daugiau variantu bent minimum 10 bmw. Kuro sanaudos benzinu 8-11 ltr, duju 1-2 ltr daugiau, cia uzmiescio ir miesto rezimu jeigu ramiai vazinesi.

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 09:30 

Na taip.... biudzetas tikrai nera didelis.
Ka galima pasakyti...

Pirkausi asmeniskai as E34 '89 uz 4kLt.
Faktiskai gyvenau autopliuse ir gide... :mrgreen:
Paskutini karta nusiziurejau 4 modelius:
1. Vaziuokle tvarkinga, bet kebulas #-o
Kaip mano konsultantas pasake - arba susitaikai su visom rudimis, arba is karto atmetam sita varianta.
2. Nuotraukose atrode labai graziai ir tvarkingai.
Atvaziavo "pacukai". Mano konsultantas net nesedo i masina...
3. Paskutinis (tam kartui) variantas. Jau buvo pradeje siek tiek temti.
Susiskambinu, savininkas sako - as truputi alaus ikales. Na, bet jei labai norit, tai teks atvaziuoti ir mane nuvezti i garaza - ok - :)
Atvaziuojam prie metalinio garazo, atidaro duris, o ten:
visur lentelem iskalta, lentynose daiktai tvarkingai sudeti.
Masina balta, sako:
-neparduociau, ale nusipirkau E39.
Taigi rezultatas - kebulas, neskaitant keliu ibrezimu, ilenkto sparno (bet dazai neatsoke) ir keliu parudijusiu dureliu apaciu - idealus (juolab, kad masinuke '89 ir net ta pacia diena teko prisiziureti visokiu bukliu masinu...)
Variklis - dirba - svelniai caksi (nieko cia jau nepadarysi - amzius - taip sie varikliai gali jau dirbti per tiek metu...)
Priekiniai amortizatoriai prie mirties, kazkas galiniame rate cypsi (arba kaladeles arba diskas...) ir dar stogas (lubos) kabo :mrgreen:
Man pasiseke - komplekte su R16 BMW originaliais (tik ne nuo E34) lietiniais, zieminiais ratais (skardiniais, su orig. BMW kalpokais), JVC magas. Nusprendem kad geresnio varianto kazin ar greitai rasim...
Na, zodziu, kaip jis pats pasake - atiduodu viska uz tokia suma. Norit pigiau - galiu pasilikti ratus, padangas, maga...

Amortikus pasikeiciau. Nauji - 220Lt/vnt.
Kazkoki gale guoli keite - 60 Lt
Ratu suvedimas kainavo ~45 Lt (nepamenu tiksliai)
Tepalai kaip tepalai - kokius pilsi, tiek ir mokesi :)

Duslintuvo galini bakeli nuo audi pritaise :oops: ir dar storesni pati antgali uzmontavo - tai dabar taip svelniai gresmingai ant laisvu skamba :)

Taigi... Tokia ta istorija...

P.S. Yra keletas variantu:
a) Jeigu labai reikia masinos, gal vis delto ziurek ne BMW...
b) Jeigu masinos pirkimas nedega, tada pasiruosk ilgom ir nuobodziom paieskom...
c) Galima dar ziureti, kas is pazistamu, nors kiek zinomu zmoniu, keicia masina.
Tada atsiranda galimybe isigyti pigiai ir salyginai tvarkinga masina. Be to, zinant kas ir kaip vazinejo...

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 18:46 

ačiū uz patarimus atkreipsiu i tai demesi :) zvalgiausi i si bmw http://autogidas.lt/skelbimas.html?01.7340585

bet daba narsydamas autogide radau toki audi coupe (uz tokia kaina as nesitikiu labai geros bulkes auto) http://autogidas.lt/skelbimas.html?01.7514865 ka manot pie ji?? :oops: :) nepykit kad ne i tema paklausiau :) ir jei sakot kad gero bmw uz kokia kaina nenupirksi tai patarkit i kokius auto dairytis?? :)

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 19:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.10
Automobiliai:
E32 730v8 93'
E46 320d M47 00'
As manau uz tokius pinigus aplamai geros masinos nepaimsi.Vistiek kazkur kazkas bus.Kad ir tas bmw.Reikia to,reikia ano,o kai nuvaziuosi pasiziuret,tai isvis praeis noras pirkti.O galu gale jis ir keistu i kita.O tas keitimas,man bent jau atrodo :evil:

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 19:45 

man labai gero auto ir nereike juk renkuosi pirma masina o su ja bus visko :)

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 20:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
525i [E34], [E39] ir [E34] 525 tds
na man trodo kad uz tokia kaina nupirkus bmw dar tiek reiktu ykist :?
tas bmw is auto gido ytartinas kazkaip benzas, dujos, kiek primeciau lyg ir koza, is pradziu sako reik pinigu, o gale raso kad galimas keitimo variantas [-X , manau ten is jo nieko gero, bet verta pasiziuret nusivezus speca koki :)

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 21:20 

tada geraj bmw atkrenta o kaip audi coupe? :)

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 21:48 

Siaip jeigu reikia pirmos auto, galiu pasiulyt Mazda 626 (88). Bukle gera - ypac varikliukas, greiciu deze. Kebulas irgi sutvarkytas. Stovi kieme, laukia kazko... Yra signalizacija, padangu du komplektai.
reikia tik akumo (nors galiu priedo duoti du apymirusius :mrgreen: ).
Kaina tikrai suderetumem - netgi butu mazesne uz tavo "riba"... Susitvarkytum ka noretum uz ta suma...

P.S. Atsiprasau uz reklama. Jeigu autoriu domintu, prasom testi PM.
P.S.2. O gal ka nors kita domina?

O dabar i tema.
Siaip asmeniskai man mano meistriukas siule (beveik primygtinai) imti Corolla...

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 22:27 

nezinau kodel bet manes mazdos hondos toyotos (japoniskos) masinos netrauke daugiau audi vw
bmw :oops: :)

StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.10
Automobiliai:
E32 730v8 93'
E46 320d M47 00'
Jei wv.patinka,tai griepk golfa ir bus tvarkele :mrgreen:

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 00:19 

gynciokas rašė:
daugiau audi vw
bmw :oops: :)

opel....

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 01:00 

tj kad opeli uz tokia kaina jau beweik visaj supuvusi galima nupirkt :D jei nesunku pasiulikit auto uz tokia kaina buciau labaj dekingas. o ka monot apie ford mondeo? seip labiausei auto noreciau su dujom kazkiek pigau iseina vazinet o kaip dar pimas auto tai vazuot noresis daug del to ziuriu auto su dujom :oops: :)

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 02:25 

Siulau paskaityti:

http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showP ... =(49229416
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showP ... 2019966038

Aisku, temos ne vakar dienos, bet gaires, manau surasti galima.
Daugiau nuomoniu, manau, nereikia.
Ypac gera mintis antrosios temos pabaigoje:

Nu jei pats zinai ko nori tai ko dar tariesi?
[...]
Geriausia mokomasi is savu klaidu.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 21:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
525i [E34], [E39] ir [E34] 525 tds
gynciokas rašė:
tada geraj bmw atkrenta o kaip audi coupe? :)

na siaip audi neblogas variantas, bet geriau paieskojes gali rast zymiai geresne audi :)

StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 19:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.03
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E32 730iA M30 89m
lauzas ta audi :twisted:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 945 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 63  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery