Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Sau 2025, 19:15

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 11:49 

Kai uzvedi Pradeda paciam matare barsket kazkas, garsas panasus kaip sparnuote per radijatoriu besisukdama vis kaltu, bet patikrinta jau ne tai.
Paciam matare kazas, kuo daugiau abarotu tuo ldazniau ir stipriau dzergia. Tepalas norma, variklis nekaista, nzn net kas.
Gal bent kokiu variklistu kontaktus kaune galit kas?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 20:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.19
Amžius:
44
Automobiliai:
E-39 528
E-38 728
e-39 530d
neskubek sakyti kad tai motoras! gal paprasciausiai koks generoko guolis subirejo! geras barskrjimas visalaik islenda!(aisku nelinkiu to!)

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 21:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.02
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 316i M43 '98 Touring
E34 525i M50 '93
DonceBMW, man tas pats yra. Lygiai taip, kaip aprasei. Jeigu ka nors suzinosi, remontuosi ar ka darysi ir pades, didelis prasymas - duok zinot, busiu labai dekingas.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 21:55 

Gal grandine tarska?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.02
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 316i M43 '98 Touring
E34 525i M50 '93
Va ir man yra tokie negeri itarimai, kad gali but grandine.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.04
Amžius:
51
Automobiliai:
E60 525D '07
Man kai toks kalenimas buvo(gal ir ne toks nes negirdžiu) buvo puse stumoklio karterije.
Pas mane lengvinti stumokliai.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 23:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.02
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 316i M43 '98 Touring
E34 525i M50 '93
Tame ir esme, kad ten ne kalimas, o barskesis/tarskesis kazkoks. Prie viso to pats variklis veikia kuo puikiausiai. As klausiausi, tai tas garsas eina kazkur is variklio priekio. Ir pats taip pat kaip ir temos autorius buvau pagalvojes, kad ventiliatorius uz kazko kliuna, bet su ventiliatorium viskas ok. Man tai tas garsas buna ne visada, kartais buna, kartais ne. Daugiausiai buna ant silto ar pusiau isilusio variklio. Kai uzvedi salta, nieko nera, dirba tyliai ir graziai, po to pradeda po bishki barsket, kuo daugiau isila, tuo daugiau ir garsiau barska. Vakar pvz. nebarskejo ir ant pilnai isilusio, bet pries pora dienu gan stipriai barskejo ant pusiau isilusio. Kai klausiausi variklio, tai galima isskirt 2 tonus: grazu ir gan tolygu motoro darbo garsa ir ta bjauru barskejima...

StandartinėParašytas: 29 Lap 2005, 09:10 

Pas mane tai caksi visa laika, ir kol vaziuoju maziau kaip 1500-1700 apsuku, o jei uzspaudi iki kokiu 2000-2500 tai atrodo kad ten isbarskes viskas , net vaziuot baisu. :shock:
Kai ziurejau kur barska tai toks vaizdas kad kazkur per vidury variklio, gal net siek tiek link priekio.
Sian jei kolegos darbe patars koki motorista kaune tai vaziuosiu kol jis man neuzkale, juolab kad ir vaziuot daugiau kaip 60 baisu.
Del grandines tai kazin, juk jei grandine butu tai garsas priekyje variklio konkrecei turetu but.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2005, 13:47 

Tai va isiaiskinau kas tiksejo. Pasirodo grandines ytempejas parejo,
o dabar reikia ir grandine keist.

Taigi gal kas Kaune koki garaziny motorista zino kuris sugebetu grandine pakeist? Nes Servisas tai be galvos nuemimo jos keist nesiruosia, o tas malonumas servise 1000 lt :shock:

Rekomenduokit koki garazista kaune. Thnx.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2005, 16:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.02
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 316i M43 '98 Touring
E34 525i M50 '93
O kur tau viska diagnozavo? I koki servisa buvai nuvares?

StandartinėParašytas: 01 Gru 2005, 21:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.13
Pabandyk pasukti siam meistreliui, gal nepigiausias variantas pas ji, bet rankas tikrai geras turi: +37061161574 Gedas

StandartinėParašytas: 02 Gru 2005, 20:59 

va radau servisiuka pakeis grandine zymei pigai unei siule tam pirmam.

Pirmiausia tai variau y Siaures prospekto servisa, pasake kad remontas kainuos 1000-1200 lt, tai paprasiau surinkt varikly ir atsilabinau.

Tada pazystamas patare prie modernos servisiuke pabandyt, nu ka pabandziau, pakeis panasei 5 kart pigiau :) tik nzn kada ryt ar poryt.
Bet kokiu atveju nekainuos 1000.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.15
Amžius:
48
DonceBMW rašė:
Pirmiausia tai variau y Siaures prospekto servisa, pasake kad remontas kainuos 1000-1200 lt, tai paprasiau surinkt varikly ir atsilabinau.

Tada pazystamas patare prie modernos servisiuke pabandyt, nu ka pabandziau, pakeis panasei 5 kart pigiau :) tik nzn kada ryt ar poryt.
Bet kokiu atveju nekainuos 1000.

Siaip gamintojo (BMW) rekomenduojama kas ~200 tukst km kelti galva, ja paremontuoti (voztuvai, galvos slifavimas, tarpines etc.). Skaiciuojama taip- variklio resursas ~500 tuskt, ir tame tarpe galvos remontas. Per kazkuri laika galva nori nenori kazkiek kraiposi, taigi toks remontas rekomenduotinas kad sumazinti galvos tarpines pramusimo tikimybe ir kt nemalonumus. Siaip tik svarstau.... jei jau keiti grandine, ar ne verta butu tuo paciu ir galvos remonteli pasidaryti.... Aisku, viska suprantu- viskas remiasi i pinigus

StandartinėParašytas: 07 Gru 2005, 09:57 

Man kad ir uz ačiū dabar kas imtu masinos galva - neleisciau be reikalo draskyti :lol: O tai esu mates nemazai su blogai priverztom galvom, pramustu "nauju" tarpiniu, trukusiu spilku prisukinejant ir t.t.
Manau tai pinigu ismetimas vejais.
Bet tai tik mano nuomone.
O kas nori tas tegul kas ir metus ardo ir vel surenka. jeigu jam nuo to geriau.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: