Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 20:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Kov 2008, 01:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.01
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 525i
Ex
E36 320i
E34 525d 535i
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:1994
Variklis:2.5tds
Degalai:d

Problema/klausimas:
sveiki. tai va nusipirkau katik tds'a kadangi tai pirmas mano gyvenime dyzelis ir pirmas automatas iskilo keletas klausimu...
siaip visu pirma. ant dyzelio kiek zinau dirbant ant laisvo apsukos turi but nedideles... pas mane isilus motorui apsukos laikosi ant 1.2 o ant salto isviso laikosi 1.5
antrasis dalykas del ko man iskilo klausimas tai toks kad paspaudus pedala iki dugno apsukos atsigula ant raudono. nu ant pacio dugno ant 6 ir laikosi ten. o masina begejasi nuo kokiu 60 iki 110 ir kai permeta begi apsuku rodykle nepajuda taip ir guli ant dugno pokol neatleidi gazo. ir siaip mieste vazinejant normaliai 50 aspukos mazdaug 3.
nu tai vat tokios mano bedos... gal kas turit kokiu variantu ar cia pats spidometras grybauja ar dar kas kad tokios aukstos apsukos

StandartinėParašytas: 25 Kov 2008, 23:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.01
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 525i
Ex
E36 320i
E34 525d 535i
Dr.Zoidberg rašė:
M51 apsukos šalto ~ 1000 rpm, įšilusio ~650 rpm. Dėl apsukų. Ilgai nevažinėsi spausdamas iki redlaino. Čia tau ne benzinas. Jeigu važiuojant 50 laiko 3000 rpm problema yra su dėže. Mano automatas laiko ~ 1200 kai važiuoju tuo greičiu. Tikrini tepalo lygį dėžėje, jeigu jis normoj , galimas prabuksavimas sankabėlėse (nemažai pinigų).

nu o jeigu tas praboksavimas sankabelese. tai su tokiu defektu galima važinet ar užsilenks greitai greičiu deže ?

StandartinėParašytas: 26 Kov 2008, 00:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.15
Amžius:
35
Automobiliai:
E34 525 tds touring
Dr.Zoidberg rašė:
M51 apsukos šalto ~ 1000 rpm, įšilusio ~650 rpm. Dėl apsukų. Ilgai nevažinėsi spausdamas iki redlaino. Čia tau ne benzinas. Jeigu važiuojant 50 laiko 3000 rpm problema yra su dėže. Mano automatas laiko ~ 1200 kai važiuoju tuo greičiu. Tikrini tepalo lygį dėžėje, jeigu jis normoj , galimas prabuksavimas sankabėlėse (nemažai pinigų).

tiksliuo kodel pas tave taip mazai rpm ? nes pas mane tai tenka pakelti iki 60 greiti imeta kazkuri begi ir tada gali atleisti gaza iki 50 ir vaziuoja ant 1400rpm ir tai kai ant audi avaziavau a4 automato tai jaucesi net kai uzkerta begi ir laiko ji o pas mane kaip bugimes apsukos paspaudi uzkyla iki 2500 ir tada traukti pradeda :cry: todel ir noriu pasikeisti tepala greiciu dezei idomu ar bus pokyciu :roll:

StandartinėParašytas: 26 Kov 2008, 21:12 

nieko nepajusi, cia idomiai tie automatai veikia, siaip labai gerai girdisi kada prabuksuoja diskeliai, as tika perinkau deze ir efekto nulis, nesikeikus, dabar pradedu galvoti kad visa ta gavno gali sukelti pati pusle, nepastebejot laikant tarkim 2t apsuku masina greiteja o apsukos tai stovi? reiskiasi starto metu grynai vyksta lagas, sukiai sukeliami o per susidevejusia pusle momentaliai neissukamas automatas

StandartinėParašytas: 26 Kov 2008, 23:22 

ne neuzsiminiau as jam, bet pilnai suprantu kaip jis veikia, nes dabar perinko man cia vienas zulikas deze ir efkto nepajutau jokio, apsukas sukeli iki 2000rpm ir greitis kyla , bet apsukos stovi vietoje, o ir metant begi jos nepakrenta net, bet diskeliai nebuksuoja tai isvada tepalo siurblys geras o va pusle manau jau ant ribos, turiu klausima jeigu ten istisai pucia tepala tai vadinasi stovi ten guoliukas i kuri remiasi ta sparnuote tai gal jis sudyla ir pradeda vidui streikuoti?

StandartinėParašytas: 27 Kov 2008, 19:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.22
Amžius:
47
Pasikeisk skydelį,pas mane tas pats buvo.
Pakeičiau ir apsukas dabar rodo normalias

StandartinėParašytas: 27 Kov 2008, 19:26 

kad apsukas rodo geras, variklio garsas nekinta kada apsukas rodo ties 2t rpm, esme kad pati deze nesusikabina pilnai su varikliu toks lagas jauciamas

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: