Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Sau 2025, 01:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 15:22 

Ziurekite prie tos pacios temos rasau.
Kiek girdejau kad jei E34 nuseda akumas su raktu neina atidaryti duru - tipo elektronine spyna ar smth like that.

Bet as isemiau akuma per nakt krauti ir uzrakinau ir atrakinau masina su raktu. Tai cia kaip suprasti? Pas mane nera tu elektroniniu spynu???

StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.23
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 cabrio 320vanos/ E36 328 coupe/ A8 4.2/Mitsubishi 3000GT/Chrysler Stratus Cabrio 02m
Nikas:
Duvis
pas mane ta pati situacija buwo, tai ziema kaj buwo -27 ish E34 uzrakinau masina ir isemiau akuma. uo tada buwo problemu, gerai kad gale porankis kur yra slidems isidet, radau toki ciuwaka mazas plonas ilgas :D ilindo atrakino is widaus. o taip jau primeciau kad reiks langa dauzt. man rods kad visuose E34 yra tokia nesamone.

StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 16:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.23
Amžius:
44
Automobiliai:
E38 730
E34 525
pas mane irgi buvo beda su durelem kad neatsidarinedavo ypac kai akuma atjungi tai teko pora kartu lupti apsyvke na sugebejau nesulauzyti paskui isardziau centrinio varikliuka ir isemiau centrinio uzrakta ten yra toks daiktas na vienu zodziu nereikalinga detale :lol:

StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 20:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.05
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 520i Touring
Martynas BMW 525 rašė:
Ziurekite prie tos pacios temos rasau.
Kiek girdejau kad jei E34 nuseda akumas su raktu neina atidaryti duru - tipo elektronine spyna ar smth like that.

Bet as isemiau akuma per nakt krauti ir uzrakinau ir atrakinau masina su raktu. Tai cia kaip suprasti? Pas mane nera tu elektroniniu spynu???

be jokiu problemu galima atrakint jaj isikroves ar nera to akumo tik kai suki iki galo paskui pakeli rankenele pasuki daugiau pasui atgal i nuline padeti ir truputi persuki i kita kol atsoka rankenele ir vuolia trakinta :D nzn ar suprasit ar nea jaj nesupratot paieskokit forume kaskur buvo apie tai rasyta

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
525i [E34], [E39] ir [E34] 525 tds
isiimi galine sedyne, bus lengviau dirbti, nusisuki uzrakinimo svirtele nusiimi visus dangteliu isisuki warzteliu tada geriausiai nuo apacio pradedi plest graziai viskas nusiima bet is pradiu nusiimk ta virsutin guma prie lango, atsidarai ir ziuri kame beda, greiciausiai bus varkliukas uzkirtes man taip buwo

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 12:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
525i [E34], [E39] ir [E34] 525 tds
nu pas mane ir be akumu atsirakina jei gera spynele ir neprasukta turi atsirakint dureles, tik sawaime aisku nelieka centrinio, as manau kad varikliukas bus uzkirtes ir viskas man tas pts buwo nejudejo rankenele ne is vietos kai isemiau varikliuka viskas twarkoj tik db reikia su ranka uzrakinet tas dureles

StandartinėParašytas: 15 Gru 2007, 17:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.18
Amžius:
37
Nikas:
automobilistas
man irgi tokia buvo beda, buvo uzsikirtes varikliukas, tai nei is lauko, nei is vidaus nebuvo imanoma atidaryt. o apsyfke su oda, tai buvo bijoma sulauzyt, nes vargu ar buciau tokia gaves. tai variau pas meistrus, jie atsuko vyrius ir iskele duris, kad butu galima nuimt apsyfke

StandartinėParašytas: 15 Gru 2007, 17:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
o tai kaip jie atsuko wyrius neatidare duru :shock:
seip manau vienintele iseitis nesulauzius atidaryt tai nuwaryt i awarini duru atidaryma,gal ten ka sugalvos

StandartinėParašytas: 10 Vas 2008, 17:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.10
Amžius:
36
Automobiliai:
E38 730d
pas mane irgi...kaires puses galines, tiksliau centrinis neatrakina, ka daryt su jomis? #-o

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery