Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 05:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Gru 2007, 17:23 

zdz ardziau varikli ir buvau isemes siurbli nei ardziau nei ka tiesiog isemiau ir padejau ant stalo po to surinkau varikli idejau surbli ir matosi kaip ateina kuras per grystama bega atgal o per vamzdelius nepurskia sakau gal tas voztuvas el kur gale stovi pakeiciau visvien nieko po to nuemiau dangteli ir sukdamas ant starterio su ranka pasukau ta ten xujovina tj purske sakiau gal susikniso el dalis bet tuo pat metu draugelio 325tds nuejo elektra siurblio tj dw sakau uzdedam mano uzdejom ten pareguliavom eina kaip israuktas nei pulsuoja nei ka kuro 6-7ltr zdz ciki kdl ji pas mane neveikia? ir dar ar gali nuo to priklausyt begiu metymas automato nes idejau 2,4 mechanini tj nzn 3 ar 4 visada vaziuoja nejungia jokio kito ir sauktukas dega ten kur turetu rodyt padetis dezes o kai parsivariau tj ejo kaip vejes kalanciu varikliu saulem sukosi

StandartinėParašytas: 24 Gru 2007, 18:38 

kad man knisosi knisosi po to lyg ir gerai buvo pradejo myzt is to siurblio saliura td uzdejau vamzdelius bet prie forsunkiu nesukau ir vel nustojo tj tjp ir likau kampo nepagaves. as pedalo nekeiciau tik reostata isemiau o jei ikisciau reostata ir pajungciau prie pedalo ir ideciau mechanini siurbli neapsigautu kompas?

StandartinėParašytas: 24 Gru 2007, 21:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.23
Amžius:
54
Automobiliai:
Opel Zafyra 2.2 DTI,BMW E34 525 TDS 1996 06mėn.
NE Į TEMA
Tai tu man daba paaiškink,kaip turi varyti sukant starteriu pro nuimta nuo forsunkės vamzdelį.Pas mane tik kapsi smulkiais lašeliais.Tai čia chana kažkam iš siurblio?

StandartinėParašytas: 25 Gru 2007, 13:59 

nu neturi belenkaip begt bet ten turi truputi myztelt kai suki tj va pas tave bent varva o pasmane pish ne laselio tj kaip uzsikurs jei kuro 0 gauna forsunke sakau gal tas laidas kur i apacia eina nusilankstes kur ar kas bet man atrodo jis tik ankstina o kuro kiekio jokio nereguliuoja pradzioj galvojau kad kai varikli emiau pravodkej laidas koks nusilankste bet su kitu siurbliu veikia

StandartinėParašytas: 25 Gru 2007, 18:07 

tas purkstukas su laidu jokios reiksmes neturi mechaniniam as turejau su mechanine deze tj buvau idejes 2,4 mechanini siurbli ir truputi veleneli paskirstymo paankstinau tj kuro mieste iki 7 ltr ir eidavo nesveikai o va sitam blyn tas automatas dbr knisa

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: