Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 05:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 15:45 

njuko rašė:
degint ir kura ir dujos gali kartu, bet su tokiu misiniu niekur nepavaziosi masina trukcios kaip rejkia, gal pas tave degalu rodykle grybauja ar pretajsas kuris matuoja benzo kieki?
sejp pas mane buvo jejgu uzvedi ir sildaj masina ant benzo o vazineji dujom taj i menesi apie 10-15L benzo isejdavo

Benzino kiek matau pagal rodykles parodymus. pati rodykle sokineja 10 -15 Ltr paklaida priklausomai nuo to, kiek daug akseleruoju. Taciau benzinas tikrai dingsta :roll: beveik 50 Ltr per pusantro menesio jau kazkur 'isgaravo"
O sildyti praktiskai nesildau.

StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 15:49 

gal tas benzinas niekur nedingsta o tiesiog rodykle grybauja. pas mane asmeniskai E39 yra taip, vaziuoju ant duju o benzo rodykle krenta ir lempute uzsidega, kad benzas baiginejasi. po kiek laiko rodykle vel atsigauna

StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 16:02 

Tikiu, kad grybauja rodykle, bet benzinas irgi dingsta. Dariau eksperimenta pripildamas pilna baka. Vazinejau vien dujomis, po menesio supyliau daug daug benzino :D

StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 17:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.03
Automobiliai:
E34 M50TU 94' Touring
daug čia kas gali būti.. reik klausyt ar purkštukai dirba ar ne. bent jau ant M50 girdisi puikiai, caksėjimas toks girdisi. siūlau užvest ant benzo, įsiklausyt į variklio darbą, išgirst purkštukus, tada pergazuot lengvai kad permestų į dujas ir klausyt ar dingo purkštukų garsas ar ne. jei ne, kaltas greičiausiai simuliatorius, nes neatjungia purkštukų. nežinau kaip ant M20 bet ant M50 yra kažkox „sausas“ vožtuvas.(dujininkai taip pavadino, pats nesusidūręs su juo) jis stovi prieš purkštukus, gali jis praleidinėt benzą ir purkštukai tiesiog myža benzu be garso jokio. važiuojant gali nieko nesijaust, kaip čia kažkas sakė, kad tamposi ir t.t. man buvo toks atvejis. simuliatorius (dujų) atjungdavo tik 3 purkštukus, o trys dirbdavo toliau. tai jausdavosi tik per kišenę, kol išsiaiškinau. pasitikrink šlangeles visas, gal kur per filtrą leidžia nu ir panašiai. sėkmės.

StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 18:41 

sejp logiskai mastant jej lejstu benza butu kvapas,
na gal pabandyk uzvest masina ir ziurek, uostik kur kas kvepia duok gaza ziurek kur lasa ar ne o taj tai mistika kaskokia,
pro dusliarka neliejasi benzas? gal bakas kiauras

StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 23:50 

sveiki, vienas iš tikinamiausių variantų, man atrodo, kad leidžia kur nors. Pas mane kai pili pusę ir daugiau bako leidžia per metalinį vamzdelį, jis yra gale bako ir visas supuvęs o šiaip viskas ok kaip po 10 ltr. pili, man užtenka su dujom. Čia 89m E34

StandartinėParašytas: 10 Kov 2007, 00:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.08.31
Pabandyk kai važiuoji ant dujų atsijungti bezino siurblį,atrodo fyškė po galine sėdyne

StandartinėParašytas: 13 Kov 2007, 01:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.02
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 525tds touring 96'
kaip pas mane buvo M20 su dujom (dar anskciau 318) - buvo lygiai ta pati beda kad dingsta benzinas nors vazineji ant duju/bendzo. bendradarbis bande kakzaip isaiskinti sita beda, tipo cia viskas normaliai yra (dabar tiskliai nepasakysiu kaip ten kas). Bet padarem toki eksperimenta. bendzo is vis nenaudojau (nei kuriant, nei ugesinant, siurblys nebudavo atjungiamas). vat tada tas dingimas sumazejo gan ryskiai, bet siek tiek dingdavo (turiu omeny ne per kewras slangas).

StandartinėParašytas: 13 Kov 2007, 08:49 

Gal tiesiog kuro siurblio sauginkli isimti ir pavazineti dujomis. Tada bus aiskiau ar kazkur benzina "leidzia" ar kazkaip jis "dega"

StandartinėParašytas: 13 Kov 2007, 15:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
Sveiki :) buvau su panasia beda susidures, kai nusipirkau savaji BMW...autostradoj vaziuojant ant duju benzo rodykle nukrenta iki dugno ir uzsidega lempute. Tai irgi galvojau, kad ir ta ir ta degina. Tada atjungiau benzo siurbli (saugikli isemiau) ir nuvaziavau dar apie 80 km. Rodikle vistiek krito zemyn. Tai padariau paprasta isvada, kad rodykle grybauja. Benzo nemazejo. O siaip tai kuriant ant benzo ir vaziuojant ant duju per menesi apie 8 - 10 litriuku benzo sudega. Pas mane 520i '93 m.
Tai manau jei per pusantro men 50 litru, tai cia tikrai beda yra ir nereikia jos nuleist lyg niekur nieko... Siaip pats realiausias faktas isitikint ar degina ar ne, tai visiskai atjungt purkstukus ir pravaziuot minimum 100 km. bent viena taska issiaiskinsi...

StandartinėParašytas: 13 Kov 2007, 15:33 

Kaip jie atsijungia ?

StandartinėParašytas: 14 Kov 2007, 12:10 

525 89 E34. Su sekvencinem dujom. Per menesi man taippat dingdavo ziauriai daug benzino ,nors tik ant jo kurdavausi, o vazinedavau vien dujom. Emiau ir padariau, kad vaziuojant ant duju, siurbli atjungtu. Nuo siol i menesi apie 15l sudeginu! :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery