Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Sau 2025, 01:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 21:50 

sveiki, ieskojau paieskoje, bet nieko gero neradau.taigi noreciau paklausti. buna kad pasuki rakteli ir masina uzsikuria, o buna taip kad kai pasuki rakteli ir nieko :( , skydelis visas veikia.ir lyg ir turetu pradeti sukti starteris, o nieko nevyksta.po poros bandymu uzsiveda.kas tai galetu buti, ačiū.

StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 21:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.23
Amžius:
38
Automobiliai:
VAZ 21063
MB W210 E300TD
spyneles kontaktine grupe

StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 22:04 

o tai ka tai galetu reiksti?spynelei chana?

StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 22:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.23
Amžius:
38
Automobiliai:
VAZ 21063
MB W210 E300TD
nu ten kur laidu kruva yra spyneleje, vadinasi kontaktine grupe, tai manau joje labiausiai galimas dalykas, kad beda yra

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 09:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.31
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 525 M20B50 89
tai va man tas pats buvo, tai vienu zodziu, taip vazinejau 3 menesius. paskui visai starteris nuejo. tai sake rado jame tepalo truputi, isvale ir dar angliukus pakeite atrodo. na perrinko starteri ir baigesi visos problemos. spynele sake is pradziu man irgi, bet ne spynele buvo. Na tai tiek. :)
kuo toliau tas tuo dazniau man kartojosi, bet paskui visai nusmigo. man remontas kainavo 55 lt.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 09:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.31
Amžius:
43
Automobiliai:
740 99'
Paimi bet koki testeri ar 12v lempute, dedi prie starterio ir ziuri ateina srove kai suki ar ne... o po to jau ieskai kas galetu buti 8)

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 20:07 

nu jo man tai ir atrodo kad starteris, nes siandien tai visai nusmigo, nepasuka visai, kelis kartus dar pasukdavo, o dabar jau palikau prie pardos nes neuzvedu :(

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 20:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.23
Amžius:
38
Automobiliai:
VAZ 21063
MB W210 E300TD
tai pastumes uzvesi, ar automatas?

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 20:18 

neautomatas, jo patraukus turetu uzsivesti, nu reiks ryt i garaziukus vaziuoti, pazesim ka pasakys.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
tipo visai starteris nesuka?
tokiu atveju atjunk akuma,atsuk starterio varztus,pravalyk su kokiu svitriniu popierium varztus ir laida ir tada vel uzversk.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
48
bmw525kaunas rašė:
.....buna kad pasuki rakteli ir masina uzsikuria, o buna taip kad kai pasuki rakteli ir nieko...

Jeigu nori issiaiskint kas [CENZŪRA] mala, starteris arba spyna, reikia atjungti plona laida kuris ateina is spynos nuo elektromagneto, paimti kita laida ir pajungti tesiogiai nuo akumo iki elektromagneto (i ta pati kontakta kuri atjungei), jeigu starteris veiks, reiskia [CENZŪRA] mala spyna, jeigu vistiek nesisuka starteris reiskia jis [CENZŪRA] mala.
p.s.
ir nepamirsk ijungti nitralke !

andreutiu rašė:
Paimi bet koki testeri ar 12v lempute, .....

del lemputes, buna kad is spynos vietoj 12v pareina tik ~5-7 voltai, ir starteris durniuos, a lempute degs... :wink:

StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 23:18 

geras, nu jo .as tai nelabai suprantu apie tuos starterius, ir visa elektronika.bet dabar grizinedamas namo pabandziau uzkurti, ir ka jus manot?uzsikure is puse pasukimo.nu bet ryt vistiek vaziuosiu i garazus tegu sutvarko, nes per tokius orus peskom vaikscioti nesinori :idea: , ačiū visiems uz patarimus

StandartinėParašytas: 08 Vas 2007, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.31
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 525 M20B50 89
tai va tas pats ir man buvo. Matyt pastovi, atsigauna kazkaip. na bet jau su tokia masina nevazinejimas, nes nezinai kada ir kur uzgesi. Ai jei tiksliai tai man ivores man atrodo buvo pareje. tai pakeite jas ir dar angliukus ir isardes pravale ji. siandien be jokiu problemu uzsikure, nors ir -15 buvo.

galeciau pasiulyti garliavoje meistriukus, parasyk i pm. tik atsiminiau jis dabar dirbs nuo kitos savaites atrodo, pasieme truputi sau atostogu. :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: