Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 09:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 22:55 

kaskas jau rase, kad testeris gali tiksliai neparodyti ar zvake gera (jei matuoji varza). Bet lygiai taip pat nesutinku kad zvakes butina issukinet, kad patikrintum. (kaip tikrint su indikatorium jau buvo rasyta - man pasiteisino 100 prc). O jei zalia lempute neuzsidega toliau tikrink zvakes ir tik zvakes, kai zalia lempute uzsidegines gali pradeti ieskot slieku kuro padavimo sistemoj. Be to is savo patirties galiu pasakyti, kad l. svarbu kurio cilindro zvake numirsta t.y. ir del vienos negyvos zvakes gali auto nebesivesti, o gali sunkiai bet vestis.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:01 

Linasss rašė:
WASSAS rašė:
gali but parejas siurbliukas bake,o jai siltas kuriasi,tai turetu but zvakes

siaip jai zvakes negyvos (bent viena) skydelij neuzsidega zalia lempute.
Siaip jai puse bako ir daugiau kuro bet vistiek nesiveda manau siurbliukas ne prie ko.
Siaip siulyciau babandyt statyt auto priekiu zemyn ir pries kuriant pora kartu palaukt kol uzges ne tik geltona (pakaitinimo zvakiu) bet ir zalia lempute skydelyje. Jei pades reiskia siurbliukas bake turetu buti sveikas. Tada reik ziuret kur ora gaudo. Man vienam dyz. servise (ne dyselservise liepkalnio g.) sake , kad problemele galetu but ir voztuve esanciame auksto sllegio siurblyje, bet koliegos forume tokia minti gan stipriai sukritikavo.

Na skaiciau skaiciau as tuos posmus ir pasidare idomu del tos zalios lemputes. Pas mane zvakes uzgesta ir jokia zale lempute neuzsidega. Skideli visos lemputes sveikos. Tik pas mane atvirksciai salta puse apsukimo o silta jau sunkiau vedas. Tai cia kaip raset jei zvake viena bloga tai ji nedega, tai tada salta blogai vestus.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:11 

gal tds tos lmputes i nera as nezinau, mes juk cia apie 524 td.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:18 

Linasss rašė:
gal tds tos lmputes i nera as nezinau, mes juk cia apie 524 td.

Na manau principas tai panasus. Skidelije kai ziurejau tai ten yra kazkokia zalia apvali ligtai rodykle. Ir dar trikampis zales jei neklystu yra. Tai kuris ten turi degti?

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:21 

zalia apvali rodykle

StandartinėParašytas: 25 Vas 2006, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.25
Amžius:
49
Automobiliai:
Mini Contryman 2,0 sd
Nikas:
Robas
Pas mane dts irgi neuzsidega ta zalia lempute bet zvakes 100 procentu sveikos o kai turejau 524 td ta lempute uzsidegdavo su rodykle kad sukti o kai tik kokia zvake nukaisdavo tada nebeuzsidega manau cia problema su kuro nusedimu pas tave . Dabar dar turiu e 30 324 td 89 m tai pas ji prie filtro stovi tokia kuro pompele ir per ja pas mane ora traukia gal pas tave irgi yra patikrink :wink:

StandartinėParašytas: 25 Vas 2006, 13:10 

taip ir galvojau kad po remonto kai pumpavo galejo diafragma tos pompos kur pasijudinus po daug laiko pradet leisti tai dabar isidejes paprasta filtra be jokiu pasildymu kur tik slangos ant jo maunasi nuo golfo ar kashkas panasaus ir vistiek tas pats isidejes ir vostuveli ir zvakes pakeiciau dvi kurios blogos buvo ir vistiek nesikuria...

Cia buvo kalba kaskur kad chiampionai zvakes blogos yra o as kaip tik ant tokiu pasikeiciau... tai gal jos cia man viska gadina... cia mano pamastymai, nu ieskau toliau bedu...

StandartinėParašytas: 25 Vas 2006, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.25
Amžius:
49
Automobiliai:
Mini Contryman 2,0 sd
Nikas:
Robas
o gal tas kuro filtras permazas ten turi buti skaidri slangele iki kuro siurblio pas mane matosi kad yra oro burbulu todel po nakties sunkokai vedasi o kas liecia zvakes tai pas mane irgi 2 mirusios bet puse minutes tikrai nereikia sukt ryt manau viska susitvarkysiu

StandartinėParašytas: 26 Vas 2006, 18:30 

susidejau naujas dvi firmos bosh zvakes ir ishkart pagerejimas jauciasi... uzhsikuria motoras ir normaliai dirba ne taip kaip anksciau po viena cilindra kol visi susildavo. dabar dar reiks vel isideti kuro vostuveli nes kaskiek vistiek reik starteri pasukti kol uzhsiveda, ~5 sec is po nakties, nes anksciau kurdavosi is puses pasisukimo, matyt dar ora kashkur truputi gaudo...

StandartinėParašytas: 26 Lie 2006, 09:29 

roniz rašė:
susidejau naujas dvi firmos bosh zvakes ir ishkart pagerejimas jauciasi... uzhsikuria motoras ir normaliai dirba ne taip kaip anksciau po viena cilindra kol visi susildavo. dabar dar reiks vel isideti kuro vostuveli nes kaskiek vistiek reik starteri pasukti kol uzhsiveda, ~5 sec is po nakties, nes anksciau kurdavosi is puses pasisukimo, matyt dar ora kashkur truputi gaudo...

gal zinote kas kur ta voztuva gauti? pas mane panasu kad irgi ora gaudo....

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery