Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 04 Gru 2024, 22:06

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E90 / E91 / E92 / E93 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Rgp 2013, 00:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.19
Man mėtė su žieminėm padangom, bet jautėsi pagrinde tik staigiau stabdant prie didesnio greičio. Kelionėje užsienyje net buvau sustojęs pasitikrinti ar neatsisukę ratai, negalėjau patikėti, kad čia taip gali mėtyti dėl padangų. Padangos buvo ne runflatai, 225/45/18 tiek priekyje, tiek gale (ratlankiai skirtingo pločio, priekyje 8J, gale 8,5J).

Uždėjus vasarinius runflat`us 225/40/18 ir 255/35/18 visi mėtymai dingo, o prie žemaprofilinių padangų ir jų kietumo aš jau iš senų laikų pripratęs.
(tad, jei kas esant nepatenkinti RSC/RFT ir norit parduoti man vasarinius arba žieminius runflat`us - welcome į PM :) ).

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2013, 10:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
jocker rašė:
Galu gale pakeiciau padangas 225/45 R17 (Run Flat), su kuriomis automobili "stipriai" mete po kelia,ypac tose vietose, kur dideles provezos, i 205/50 R17 paprastas, t.y. ne Run flat. Pirma, automobilio "nebemeto", o visu antra daug minksciau vaziuoja - visai kitas vairavimo komfortas. Pacias padangas pasirinkau - Continental Contact Sport 2.

Nereikejo padangu keisti, tiesiog neklausai ka tau protingi zmones pataria. 225 yra siaurutes padangos , beda isprendei laikinai.
Del minkstumo tai taip

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery