Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 12:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 12:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 2002
Variklis: 2.0
Degalai: d

Problema/klausimas:

Kaip isardyti nieko nesulauzant sita detale, nes vairuotojo puses rankenele , kuri nukreipineja ora kairen-desinen atsikabinusi ir nieko nereguliouja? ačiū
Prikabintas failas:
BMW.JPG
BMW.JPG [ 56.13 KiB | Peržiūrėta 6052 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 12:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.10.09
Automobiliai:
E46
Trauki ir istrauki :) tik smarkiai netrauk kad nesulauzitum :)

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 13:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
1skorpionn11 rašė:
Trauki ir istrauki :) tik smarkiai netrauk kad nesulauzitum :)

Kaip suprantu nera jokiu specialiu vietu kur paspaust ar uz kuriu patraukt. Tiesiog elementariai turi issitraukti ir viskas. Aisku. ačiū. Einu pabandysiu :)

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 13:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
tikiuosi dar nepabandei, nes jei paklausei to "speco", tai jau sulauzei detale... #-o

nuimi ta sidabrine apdailos juosta visu pirma keleivio puseje, tada ta juostele virs mago ir po ja bus du tvirtinimo varztai.

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 13:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.10.09
Automobiliai:
E46
Jo tikrai buvau smulkmena uzmirses kad du varstukai po apdaila dar laiko kitas "specas " pataise :lol:

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 14:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
Nu jau pabandziau. :) .
Bet kazkaip paciam daejo kad cia kazkas ne taip ir pabandzius lengvai patraukti supratau , kad kazkur ko gero turi buti prisukta. Nuemiau tas sidabrines apdailos detales, beje keleivio puses net nebutinai visa pilnai nuimti - atkeli tik krasta ir sidabrine detale katra virs mago nusiima. Atsukau tuos du varztukus ale ir po to dar koki pusvalandi zaidziau pakol isemiau. Labai jau tvirtai ten uzsikabina. Na bet finale viskas OK - niekas nesulauzyta ir oro srauto nukreipimas veikia.

ačiū visiems uz pagalba.

Ir dar viena klausimuka turiu. Po kondicionierium yra toks atsilenkiantis stalciukas (foto) , kartas kaip suprantu skirtas akiniams, gal tusinukams ar centams. Taciau man jis nelabai jau ir reikalingas. Ar yra kokia kita alternatyva - pavyzdziui ar galima ji pakeisti i stikliniu/buteliuku laikikli arba kazka kito gerokai naudingesnio ? ačiū
Prikabintas failas:
bmw.JPG
bmw.JPG [ 51.22 KiB | Peržiūrėta 5922 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 16:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.06
Amžius:
41
Automobiliai:
E60 540i 06'
beje, ar sudėtinga buvo atjungti tą troselį kuris reguliuoja šiltą ar šaltą orą pūsti?

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 16:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
marcelo rašė:
beje, ar sudėtinga buvo atjungti tą troselį kuris reguliuoja šiltą ar šaltą orą pūsti?

As jo neatjunginejau. Tos oro groteles issitrauke kokiu 10 cm ir neatjungus to trosiuko.

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 19:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.20
Automobiliai:
'02 E46 M54 (ex)
'05 W203 C320 (ex)
'03 E85 2.5l
'03 E65 745
zidruno rašė:
Nu jau pabandziau. :) .
Bet kazkaip paciam daejo kad cia kazkas ne taip ir pabandzius lengvai patraukti supratau , kad kazkur ko gero turi buti prisukta. Nuemiau tas sidabrines apdailos detales, beje keleivio puses net nebutinai visa pilnai nuimti - atkeli tik krasta ir sidabrine detale katra virs mago nusiima. Atsukau tuos du varztukus ale ir po to dar koki pusvalandi zaidziau pakol isemiau. Labai jau tvirtai ten uzsikabina. Na bet finale viskas OK - niekas nesulauzyta ir oro srauto nukreipimas veikia.

ačiū visiems uz pagalba.

Ir dar viena klausimuka turiu. Po kondicionierium yra toks atsilenkiantis stalciukas (foto) , kartas kaip suprantu skirtas akiniams, gal tusinukams ar centams. Taciau man jis nelabai jau ir reikalingas. Ar yra kokia kita alternatyva - pavyzdziui ar galima ji pakeisti i stikliniu/buteliuku laikikli arba kazka kito gerokai naudingesnio ? ačiū
Prikabintas failas:
bmw.JPG

Orginaliai tai ten gali klima persideti, jei statysi 16:9 display'u, o daugiau jau tektu burti ir mastyti paciam. Siaip jei ka jis ten svelniai trukstelejus ishsitraukia pats, atsukti nieko nereikia (sitas dalykas jau isbandytas, varztu nerasta) :D

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
zidruno rašė:

Buna sitoj vietoj navigacija, kaip pas mane :) Esme ta pati, kaip kad buna orginalus magas, su tuom mazu ekraneliu... Siaip jin orginali, bet tokia pusiau(nu gal visiskai) gaidys :)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... v_parts-2/
Kompe radau, truputi matosi...prisegsiu foto...
O puodeliu laikiklis, toj vietoj buna, kur mano prisegtoj foto telefono spec. laikiklis...prie rankturio...

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 20:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
Dekui Luckiui ir ablasiejui uz paaiskinimus.

1.Man ta navigacija tikrai nereikalinga, nes turiu tomtom.

2.Geriausiai man butu tas puoduku laikiklis, taciau kaip suprantu tokio varianto , kad ji ideti vietoj to nepraktisko stalciuko , kaip ir nera :( gaila....

3. Del 16:9 ekrano. Gal ir idomus variantas, taciau kokia realia nauda duoda tas ekranas ? Ir ar apsimoka, nes siam forume berods esu skaites, kad norint isideti ta ekrana reikia investuoti apie 3000 Lt. Ar taip? Nes uz tiek tai tikrai neverta manau....

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 20:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
trosiukas is ten nesunkiai issikabina, istrauki fiksuojancia skardike ir pasukus issitraukia.
o apie ta navigacija apacioje, tai kazkur maciau, galvojau savadarbe , po to autopliuse pamaciau ir supratau jog buna ir orginalios tokios su gan dideliu ekranu, bet ne virsuje ir kitoke nei 16:9 .

kas liecia tavo puoduku laikiklius, tai pvz ka tu dedi sale raicego (pinigine , mob ) tai dek i ta stalciuka, o vietoj tos skyles issigyk puodeliu laikikli orginalu.

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 21:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
kas liecia tavo puoduku laikiklius, tai pvz ka tu dedi sale raicego (pinigine , mob ) tai dek i ta stalciuka, o vietoj tos skyles issigyk puodeliu laikikli orginalu.[/quote]

Mintis cia gal ir gera. Tik vat kad nei pinigine, nei mob i ta stalciuka netelpa. Bet visai butu idomu pamatyt kaip tiksliai tas puodeliu laikiklis prie begiu riciago tiksliai atrodo. Gal kas turit foto ?

O gal verta pasidairinet i ta didiji displeju? Man nei Navi, nei DVD nereikia. Na TV gal ir idomu butu. Tai kokia realiai nauda butu galima gaut is to displejaus ???

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 21:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
is 16:9 nauda/nenauda tokia:
1. didenis/funkcioanlesnis borto kompiuteris, su daugiau funkciju
2. NAvigacija. Stipriai atsilikusi
3. TV gali zet. Nu bet man nedaiena niekaip, kam auto tv(ypac viedro kalses E46). plius, ten normaliai negaudo.
4. DVD ar ka ten gali zeti
5. Salonas atrodo zymiai naujoviskiau su 16:9
6. Gali sebrams pasakyt, kad pas mane yra 16:9, dvd, navi, tv, etc.
7. Siek tiek daugiau garso regulaivimo galimybiu, nu bet jei yra 16:9 - turi buti ir h/k(nu as taip suprantu ;) )
8. Vagiukus masina-ziurint kur palikineji auto.
9. etc.

4:3 ekranas man asmeniskai atrodo tragiskai...

Kaina - kaip nusipirksi, kas jungs, etc..kiek daliu jau yra auto, kiek truskta.

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.05
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d Touring '02
[quote="ablasiejus"]is 16:9 nauda/nenauda tokia:
1. didenis/funkcioanlesnis borto kompiuteris, su daugiau funkciju

Cia gal ir naudinga butu

2. NAvigacija. Stipriai atsilikusi

Nereikialinga

3. TV gali zet. Nu bet man nedaiena niekaip, kam auto tv(ypac viedro kalses E46). plius, ten normaliai negaudo.

TV dar plius minus idomu . Kartais vaziuojant gali zinias ar futbola pasiziuret :)

4. DVD ar ka ten gali zeti

Nedomina

5. Salonas atrodo zymiai naujoviskiau su 16:9

Pritariu. Bendras vaizdas irgi kazkiek svarbu

6. Gali sebrams pasakyt, kad pas mane yra 16:9, dvd, navi, tv, etc.

Tas man neidomu visiskai :)

7. Siek tiek daugiau garso regulaivimo galimybiu, nu bet jei yra 16:9 - turi buti ir h/k(nu as taip suprantu ;) )

H/K nera taip kad tas garso reguliavimas nieko gero neduos :)

8. Vagiukus masina-ziurint kur palikineji auto.

O va cia tai svarbus dalykas. Geriau jau nemasintu....

Zodziu apibendrinant vargu ar verta kisti pinigus i visa sita reikala....

ačiū ablasiejau :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery