Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 04 Gru 2024, 23:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 00:22 

Automobilio, apie kuri norite paklaust[E46]
Pagaminimo metai:2002
Variklis:3.0
Degalai:Dizelis

Problema/klausimas:Sveiki visi siuo klubo nariai ir BMW turetoiai.Bukite kantrus,perskaitikit si pranesima iki galo.Prisipazinsiu,niekada neturejau BMW,vien tik todel kad pries daugelis metu vazinejau su tarybine auto,ir tik varomu galu,daugiau ne noriu.Taigi noriu pakalbeti butent apie xd versija,nes karta nusipirkes quatrro sistem,jau zynojau kad sekantis auto vel bus su 4x4 formule.50% laiko praliajdziu norvegijoje kalnuose,o kai griztu i lietuva daznai bunu gamtoj ir prie ezeru,tai gi man tikrai aktualu tureti 4x4.Paziurejus i kainas,Aud nuo 2002 metu yra labai uzkeltos kainos,ka padarisi,lietuviu pamegtas auto,Cross Country su dizeliniu motoru,tik nuo 2006 labai vel gi brangu,o su 2.4 turbo benzas butu vazineti per brangu,o kisti dujos ranka ne pakils,ir ne veltui yra sakoma kad Bolv amzynas auto,karta nupirkai,nekada neparduosi.Subaru ne mano akimis ne uztenka solidumo ir sarmo.o paziurejus i BMW 330xd,ivertinus metus ,klase auto, iranga ir t.t.Susidaro ispudis kad tai tikrai gers santikis kokybes ir kainos.Noriu isgirsti nuomone tu zmoniu,kurie tikrai apie si modeli zyno ne is kalbu,ar tai nera dar viena bavaru klaida kaip su x5?Kai norejo sukurti konkurenta tokiem grandams kaip Land Cruiser,Pajero,Patrol,Touareg,o gavosi tiesiog prabangus visuregis,bet skirtas vazinetis ti maximum zviru.Ar tikrai dirba 4x4 sistema,ka galima su ja padariti?SAr galima atjungti preki ar gala,ar galima regulioti apkrova ant ratu ir t.t.?Kas liecia komforto;mano manimu senesni 3 bmw buvo tikraji sportiski,dabar jo isvaizda tokia kad automobilis kad ir labiau skirtas zmonemn nuo 30-40m,o ne vien tik "pacanams" :D O kaip su komfortu?ar ne prades po 2-3 val.vairavimo byreti stuburas i kelnes?Nes kaip sakiau,tenka vazinetis ilgajs atstumais.Kas apie varikli,man rodos auto kuriam yra 6-7 metai yra jau nuredejes minimum 300000km,ar deramai priziurent gales nuredeti dar kokius 200000km musu saligom?Apie kuro sanaudos klausti gal ir ne logiska,nes kaip teko pastudijoti tai naujos kartos bmw motorai tikrai yra labai taupus,kas iyra idomiau,kiek elementariai kainuoja kalades,tepalo,kuro,oro filtras?Nes pvz.Mersuj ockarikuj kalades (ne orig)kainuoja virs 200lt,tai juokinga.Ir kas yra man labai aktualu,nekada ne turejau bmw,i ka atkreipti demesi perkant si modeli,gal iskarto yra smulkmenu ,del kuriu ne reiketu imti avto?KUr Vilniuja galima surasti meistre(ne diletanta)kuris patikrintum,o esant reikalui sutvarkitum varykli?Kur kreiptis del pakabos?Nesinori kad nupirkus pirma Bavara givenime,juo is karto nusivilti.Laukiu patarimu zmoniu kurie esate jau pravaziave tokiais avto jau 2-3 metus,o gal ir daigiau,ir gal profu meistru,kas tvarko tokius BMW.Visiem ačiū is anksto.(ne atmetu galimibes apie benza 2.5arba 3.0)

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 01:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.03
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 330Xi M54 01'
Kazka pasakysiu be variklio, nes pas mane benzas kaip matai. Zodziu detaliu (originaliu) kaina palyginus nedidele. Ivertinus galimybe ilgam tarnavimui. Taciau viskam vistiek ateina laikas, tad 4x4 gaunas didesnes islaidos vaziuoklei. Pats keiciaus praktiskai visa vaziuokle, tad apie kainas daug maz pasakysiu jei reikes (plius visi filtrai, tepalai ir panasiai). Sukimo momento perdavimo galia : priekis 35%, galas savaime aisku lieka 65%, tad vaziavimo subtilybes panasiai kaip su tik galiniais varomais. Zodziu vaziuojant virs 200 nera jokio metymo ar nestabilumo. Gal dar kas pridurs del vaziavimo ant sniego, nes paciam dar neteko masinos valdyti slidziame kelyje. Bet su DSC sistema bedu nebus ;) Del tolimos keliones... tai manau nuo pacios sedynes priklauso. Veliuras minkstesne, oda kietesne. Mano supratimu geriau butu odinis salonas (del tolimu kelioniu). Jei pati vaziuokle originali, tai masina nekieta ir jokio diskomforto nejusi. Gali pasitaikyti nepatogumas del per mazai vietos sedint uz vairo, taciau visafunkciniai reguliavimai padeda iseiti is padeties.
Pasakysiu stai ka... Jokiu minusu del ko galeciau nusiminti siame auto neradau. Neveltui tos reklamos: nepaprastai malonu vairuoti! Tai tiesa! Ir normaliai ja eksploatuojant pravaziuosi daug daugiau nei 500000 km.
Dar tiesa pas mane sedanas, nezinau koks jausmas su touringu. Kiek suprantu tau ji aktualesne.
Kaip ten bebutu as neapsirikau rinkdamas BMW. Esu kaprizingas i smulkmenas, tad BMW pateisino mano lukescius.
Nu ka, bus klausimu rasyk...

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 01:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
4 leon:
milionas klausimu pas tave............
ir i kiek viena normaliai atsakus,postas butu 5 kartus didesnis uz tavo#-o :cry,
o paskui retas tokius skaito iki galo,dar retesnis atsako :^o

ir dar:
nepik,bet labai panasu,kad nori gauti viska iskarto ir ant lekstutes [-X
todel siulau pasedeti dienele-kita prie sio ir kitu BMW forumo ir viskas pataps aisku :wink:
Todel pirmin ir sekmes.
p.s.BMW labai geras automobilis(tame tarpe ir X5),bet iki jo reikia "daaugti"
:wink:

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 17:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.13
Amžius:
32
Automobiliai:
E38 730 M57 '01
F10 530 N57 '11
Siūlau pasiskaityti "E46" subforumą. Manau tikrai rasi atsakymus į savo norimus klausimus.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: