Automobilio, apie kuri norite paklaust[E46]
Pagaminimo metai:2002
Variklis:3.0
Degalai:Dizelis
Problema/klausimas:Sveiki visi siuo klubo nariai ir BMW turetoiai.Bukite kantrus,perskaitikit si pranesima iki galo.Prisipazinsiu,niekada neturejau BMW,vien tik todel kad pries daugelis metu vazinejau su tarybine auto,ir tik varomu galu,daugiau ne noriu.Taigi noriu pakalbeti butent apie xd versija,nes karta nusipirkes quatrro sistem,jau zynojau kad sekantis auto vel bus su 4x4 formule.50% laiko praliajdziu norvegijoje kalnuose,o kai griztu i lietuva daznai bunu gamtoj ir prie ezeru,tai gi man tikrai aktualu tureti 4x4.Paziurejus i kainas,Aud nuo 2002 metu yra labai uzkeltos kainos,ka padarisi,lietuviu pamegtas auto,Cross Country su dizeliniu motoru,tik nuo 2006 labai vel gi brangu,o su 2.4 turbo benzas butu vazineti per brangu,o kisti dujos ranka ne pakils,ir ne veltui yra sakoma kad Bolv amzynas auto,karta nupirkai,nekada neparduosi.Subaru ne mano akimis ne uztenka solidumo ir sarmo.o paziurejus i BMW 330xd,ivertinus metus ,klase auto, iranga ir t.t.Susidaro ispudis kad tai tikrai gers santikis kokybes ir kainos.Noriu isgirsti nuomone tu zmoniu,kurie tikrai apie si modeli zyno ne is kalbu,ar tai nera dar viena bavaru klaida kaip su x5?Kai norejo sukurti konkurenta tokiem grandams kaip Land Cruiser,Pajero,Patrol,Touareg,o gavosi tiesiog prabangus visuregis,bet skirtas vazinetis ti maximum zviru.Ar tikrai dirba 4x4 sistema,ka galima su ja padariti?SAr galima atjungti preki ar gala,ar galima regulioti apkrova ant ratu ir t.t.?Kas liecia komforto;mano manimu senesni 3 bmw buvo tikraji sportiski,dabar jo isvaizda tokia kad automobilis kad ir labiau skirtas zmonemn nuo 30-40m,o ne vien tik "pacanams"
O kaip su komfortu?ar ne prades po 2-3 val.vairavimo byreti stuburas i kelnes?Nes kaip sakiau,tenka vazinetis ilgajs atstumais.Kas apie varikli,man rodos auto kuriam yra 6-7 metai yra jau nuredejes minimum 300000km,ar deramai priziurent gales nuredeti dar kokius 200000km musu saligom?Apie kuro sanaudos klausti gal ir ne logiska,nes kaip teko pastudijoti tai naujos kartos bmw motorai tikrai yra labai taupus,kas iyra idomiau,kiek elementariai kainuoja kalades,tepalo,kuro,oro filtras?Nes pvz.Mersuj ockarikuj kalades (ne orig)kainuoja virs 200lt,tai juokinga.Ir kas yra man labai aktualu,nekada ne turejau bmw,i ka atkreipti demesi perkant si modeli,gal iskarto yra smulkmenu ,del kuriu ne reiketu imti avto?KUr Vilniuja galima surasti meistre(ne diletanta)kuris patikrintum,o esant reikalui sutvarkitum varykli?Kur kreiptis del pakabos?Nesinori kad nupirkus pirma Bavara givenime,juo is karto nusivilti.Laukiu patarimu zmoniu kurie esate jau pravaziave tokiais avto jau 2-3 metus,o gal ir daigiau,ir gal profu meistru,kas tvarko tokius BMW.Visiem ačiū is anksto.(ne atmetu galimibes apie benza 2.5arba 3.0)