Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 03:13

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Geg 2008, 23:32 

Automobilio, apie kuri norite paklausti bmw E46 coupe 330 ci
Pagaminimo metai:2002m
Variklis:3.0
Degalai:benzinas

Problema/klausimas:pirmiausia laba diena visiems bmw e 46 myletojams,mano klausimas yra susijes su pusiau automatine deze,(triptronic) neseniai isigijau senai svajota automibili 330ci,kurio buten ieskojau su tokia deze,bet iskilo viena klausimas,vaziuojant didesniu greiciu apie70 kl per val(kaip pvz) ir pradedant stabdyti ,pries sustojant beveik, automobilis truputi sutrukcioja,lyg paskutine pavara(tiksliau pirma) kazkas trukdytu,problema nezimi,bet ji pradeda erzinti,p.s beje vaziuojant letai ir stabdant si problema neislenda. taigi kas galetu buti?

StandartinėParašytas: 06 Geg 2008, 23:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 328 lightweight ex
E46 2.8 CI EX
tayota tacoma 3.4 turbocharger
honda cbr 1100 xx
e60 m5 cat remove schnitzer
e83lci 3.0sd chip
e39lci 3.0i mtech
begiais automatas stabdo truputi,smarkei neturetu jaustis.

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 13:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
triptronic i bmw nejo.
Kokia pavaru deze pas tave-nesupratau. Ar steptronic, ar SMG.

Jei su smg deze, gal toki pilka pirkai, su tokiom medziaginem sedynem ir apsiuti kvadratukai baltos spalvos?

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 20:30 

kokia deze nesu tikras,greiciausiai steptronic,tada,nes dokumentuose raso semi-automatic,beje visa jos apdaila yra m3,dokumetuose raso,kad tokios dezes ir m3 aina,ne mano ne pilkos,o juodos spalvos,pilna komplektacija kokia tik aina 330 ci,beje as gyvenu ne lietuvoje.tiesiog tas klausimas man neduoda ramybes,nes automobilis pirktas is bmw salono,nuvaziaves tik 39000 myliu,tad man suteikta garantinis puse metam,bei galimybe pasikeisti ant kito modelio,tik nenoriu keisti,jei si maza problema nera rimta.

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 20:35 

Tai kaip tu svajojai apie tokia masina su tokia greiciu deze, jei net nezinai kokia pas tave deze? Pas tave riciagas kuris?
Paveikslėlis
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 20:45 

antra foto

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 20:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
tai cia paprasta, steptronic...
Jokio sport su ja nerasi ;)
Cia ne i tema, bet ka reiskia pilnos komplektacijos 330Ci? Gal gali pavardyti, smalsu ;)

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 20:58 

nu bandziau foto ideti,bet nesigauna,ne man kompas sukurtas, siaip nesupratau klausimo,kodel klausi pinlas (ka reiskia) gal as ir nelabasi nusimanau apie automatines,ar pusiau automatines dezes,bet prigaudineti manes nereikia :wink: o parasiau 330 ci SPORT auto,todel kad taip dokumetuose raso,todel tai ir paminejau,o pilnas reiskia,kad pas mane salonas ne su langeliais.. :) ir t.t p.s beje atsakymo neisgirdau :roll:

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:01 

beje kodel su ja sport nerasi,juk turi 5 pavaras mechanines,isjungi traukos kontrole,i jungi i sport rezima,ir pajusi truputi,aisku ne stebukla,bet vistiek..

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:02 

Del to sutrukciojimo tai nezinau tegul atsako tie kurie vazineja su automatais, bet pas tave simtaprocentinis automatas su galimybe perjugti pavaras paciam, o ne joks pusiau automatas.
SMG deze ta pirmoj nuotraukoj, tai yra mechanine deze su automatiniu junginejimu ir tai yra visiskai skirtinga nuo paprasto automato.

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:11 

nu dabar aisku,nors apie dezes man isaiskinai :wink: ,aisku lietuvoj nelabai megsta zmones automatus,bet cia kur gyvenu,kur trafikai yra kasdienybe,tai isigelbejimas.

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
bet tai kaip gali dokumentuose buti irasyta semi-automatic? KAzkas man nesueina...

O ka turejau omeny pilnas-tai ka reiskia, pilnos komplektacijos? As neprigauti noriu, man tiesiog idomu, kokia ta komplektacija?
Del sutrukciojimo...nzn, o gal taip turi buti?
Ar nebutu paprasciau, nueiti pas dyleri ir kita tokia pabandyti? Juk problemu neturetu buti, nes kaip suprantu, veiksmas USA vyksta...
Del automatu megimo.megsta ir lietuvoj...koiam vilniuj, automatas tikrai daug labiau pravercia, negu, kad usa....siaip man regis, jei paimtumem parduotus usa 330ci, kokiu 50% bus mechaniniu, speju :)
Ne del trafiku kasdienybes megsta automatus..patogumas cia..

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:27 

nu pirma,kad nebutu nesklandumu,as ne USA, o UK, gyvenu londone(kaip turbut ir puse lietuvos) kas liecia komplektacija,tai odinis salonas,atminties sedynes,ekranas,navigacija,klimato traukole,laisvu ranku iranga,kalbeti telefonu,autopilotas,harman kardon aparatura,karbono apdaila, partronikas,m3 apdaila,xenon, aumotines sviesos funkcija,led lempos ir t.t nevardysiu juk visko,kazkaip kvaila skamba,lyg gyrciausi :cry: kasliecia dylerius,jie man gali keisti,bet i mechanine tik,o man tai netinka siuo metu,o del to semi-automatic,tam buklete taip raso,gal ten bendra infomacija visu bmw coupe.

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:31 

anglu mano ir ne 100% tiesiog turejau pries tai toyota supra (3 kartos) twin turbo,mechanine,tad po jos reikejo kazko,ka galeciau kas diena naudoti,o buten sis modelis yra neblogas(zmoniu nuomone).

StandartinėParašytas: 07 Geg 2008, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
Tai gale lempos neorginalios, jei led, o auto 2002...nebuvo taip is gamyklos..na gal pakeite kas nors(gal ir i orginalias-nezinau)..

Taip supratau, kad skaitai brosiura-bukleta, kokiu buna apskritai E46, o ne savo masinos info...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery