Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Geg 2025, 08:09

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Spa 2012, 21:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
320d
metai: 2000
variklis: m47d20
problema/klausimas: Neperseniausiai atsirado keistas svilpimas, gal daugiau sniokstimas, minant gazo pedala vaziujant (bent jau kiek girdisi atidarius langa). Siandien vaziujant kaskur 100km/h masina truktelejo, bet labai staigiai gal kokiai sekundei, pagalvojau gal kokia duobele. Vaziujant toliau vel tas pats... Ivaziavus i miesta duodant gaza kelis kartus truktelejo, vazuojant tolygiai taip pat. Iki tol sniokstimas buvo, bet jokiu trukciojimu. Svarbiausia tas trukciojimas toks staigus, lyg tai butu kas staigiai ant stabdzio pedalo uzmynes ir atleides.
Beje teko keisti priekini buferi, kairej pusej kur ruko zibintas eina, kartu ateina ir termometro laidai, o desnej pusej kartu su ruko zibintu laidu kas turi buti? Radau tik du zalius laidus maskatuojancius, gal ten dar koks daviklis stovejo ar kas...Na galiu pasakyti, kad sitos istorijos prasidejo po to kai perlekiau, per gana austa bordiura, sumaliau keturis ratus desines puses pirekine sake visus radiatosrius, sakau gal is tu dalyku kasnors gali itakoti tokiu dalyku atsiradima. Busiu dekingas uz atsakymus. Beje paieska naudojausi, nieko kas apibudintu tai ka parasiau neradau.

StandartinėParašytas: 19 Spa 2012, 08:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.04.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320D
Pas mane katik buvo labai panasi problema, sniokste ir trukciojo ties 2k apsuku. Beda buvo interkulerio slangoje, 2 cm skyle :) Bet pas mane dar buvo ir trauka sumazejus bei duminimas padidejes.

StandartinėParašytas: 19 Spa 2012, 19:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Na trauka ir pas mane ne kokia, vakar besmirinedamas prisiverziau viena slanga kur i egr vozuva is interkulerio eina, tai kaip ir dingo siandien tas trukciojimas, del sniokstimo nepasakysiu, lyja tai nelabai eina suprasti. Savaitgali visas slangas apziuresiu, gal dar kur paplysus, pervarzysiu, ziuresim ar nepasikartos. Dekui uz info.

StandartinėParašytas: 20 Spa 2012, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Nu va blyn dabar ir maniske, netraukia nieko ir dumyja, skaiciau, kad dar gali buti oro srauto matuokle...

StandartinėParašytas: 20 Spa 2012, 19:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.04.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320D
jei snypstimas yra, kazin ar matuokle, atidziai perziurek visas slangas ir sujungimus, panasu kad prapucia pro sona

StandartinėParašytas: 20 Spa 2012, 22:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Tai vat, kad nebesnypscia, arba nebegirdziu, bet slangas cia pirmiausia reik perziuret, manau bus pigiausias variantas :?
Paskui jau matuokles ir panasiai. Vienas zmogus patare tiesiog nuo OSM numaut fiske ir uzmaut dirbant varikliui, jei raguos - veikia, jei ne - neveikia... Matysim rytoj.

StandartinėParašytas: 22 Spa 2012, 20:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Sutvarkyta. BUvo skylie prie interkulerio jungties apie 3-4cm, ir vakuumine slangute kiaura, kaskaip sugebejus prasitrinti. O kasnors gali pasakyti kas ten per pora zaliu laidu maskatuoja pas mane desinej po priekiniu buferiu kur priesrukines yra ir kam jie skirti?

StandartinėParašytas: 22 Spa 2012, 22:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG
DARGUNAS rašė:
Sutvarkyta. BUvo skylie prie interkulerio jungties apie 3-4cm, ir vakuumine slangute kiaura, kaskaip sugebejus prasitrinti. O kasnors gali pasakyti kas ten per pora zaliu laidu maskatuoja pas mane desinej po priekiniu buferiu kur priesrukines yra ir kam jie skirti?

tabletės laidai matyt. du žalsvi? tada jo

StandartinėParašytas: 22 Spa 2012, 22:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
rDx^ rašė:
tabletės laidai matyt. du žalsvi? tada jo

Sildomu purkstuku daviklis ten turetu but toks apvalus blynas :D

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 00:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Kokioj vietoj jis tvirtinas? Speju ant posparnio priekyje is vidaus, kurio nebera :( Na bent zinau kur ieskot jei ka :D O ka tas daviklis matuoja? Temperatura?

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 09:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG
DARGUNAS rašė:
Kokioj vietoj jis tvirtinas? Speju ant posparnio priekyje is vidaus, kurio nebera :( Na bent zinau kur ieskot jei ka :D O ka tas daviklis matuoja? Temperatura?

katine, o ką tau manijaks aukščiau parašė??? perskaityk ir parašyk man čia :D

va jis
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 21:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Rasau tau "sildomu purkstuku daviklis" as ta supratau, tik man dabar idomu ar be jo purkstukai sildys, ir apskritai tai priekinio lango ar lempu purkstuku, nes jei lempu tai gali jo ir nebuti, jei priekinio stiklo, tai reiktu pasiieskoti, jei be jo purkstukai nesildys. Ir kitas dalykas jei man kas tiksliau pasakytu kur tas blynas stovi, ar (mano atveju) greiciausiai stovejo, zinociau kur ieskoti, gal ten tik laidai nutruko, kai bamperio apacia sumaliau. Tikrai stengiuos nepktnaudziauti rasinedamas nesamones, tiesiog prasau daugiau info is tu, kurie zino. ačiū.

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 21:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG
DARGUNAS rašė:
Rasau tau "sildomu purkstuku daviklis" as ta supratau, tik man dabar idomu ar be jo purkstukai sildys, ir apskritai tai priekinio lango ar lempu purkstuku, nes jei lempu tai gali jo ir nebuti, jei priekinio stiklo, tai reiktu pasiieskoti, jei be jo purkstukai nesildys. Ir kitas dalykas jei man kas tiksliau pasakytu kur tas blynas stovi, ar (mano atveju) greiciausiai stovejo, zinociau kur ieskoti, gal ten tik laidai nutruko, kai bamperio apacia sumaliau. Tikrai stengiuos nepktnaudziauti rasinedamas nesamones, tiesiog prasau daugiau info is tu, kurie zino. ačiū.

ant E46 lempu purkstukai tikrai nesildomi. sitas daviklis sildo tik spray nozzles langui. be jo jie nesils. stovi jis po keleivio posparniu iskart, apacioj, galima su ranka pasiekt jei reikia.

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 21:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '00
Tikiuosi ne priekinej posparnio dalyje...

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 21:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG