Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 02 Kov 2025, 23:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1869 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Lap 2015, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.07.11
Amžius:
42
Automobiliai:
E46 320cd
Įdomu nuo ko priklauso, nes pas draugą Audi įdėtas tai nuo CD kokybė visiškai nesiskiria. Tiksliai yatour, o ne kokia kopija kiniška?[/quote]

Tikrai Yatour. Tyliau groja negu cd ir kai daina baigiasi, girdysi snypstimas

StandartinėParašytas: 13 Lap 2015, 14:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2015.10.28
Automobiliai:
E46 330D M57/TÜD30 '03
GT-R rašė:
Stiprintuvai įprastai priima žemo lygio signalą (linijinį), magai įprastai išduoda aukšto lygio (pastiprintą), normalūs aftermarket'ai turi linijinius išėjimus, tačiau nevisi originalūs juos turi. Pirma išsiimk magą, nufotkink galą ir įmesk čia, pasakysiu kas kaip.

Galinėj tas pats, jei tiksliau - 165 mm. Jei magas geras, turi Mosfet stiprintuvą, tada manau verta. Mano Pioneer'ius visai neblogai grodavo ir be išorinio stiprintuvo :) O tai gal tu tuos Hertz'us kažkaip kitaip įstatei, gal neužsidengė ertmės, kurios yra šonuose? Kiek jautrumas decibelais jų buvo? Grotuvas originalus BMW ar koks? Aš patarsiu padaryt taip kaip aš padariau - pirma nusipirk gerą magą. Pasijungsi originalius garsiakalbius, pamatysi kiek jie veža. Jei pas tave priekyje stovi ta 17pin BMW audio jungtis, tai čia išvis paprasta, viens du ir pajungtas aftermarket magas per papildomą perėjimą (BMW to ISO/EURO) :)

Pas mane irgi pioneer'ius 5 klasės tai groja jis neblogai. O čia turėjau omeny ant kitos mašinos buvo pajungtos anksčiau, ant Renault. :D Tai tiesiog dėjau į originalias vietas durelėse be jokių podiumų, Hertz DSK 165,3 buvo berods, 93dB, 80w rms. Tai gal magas jų net neišjudindavo, dėl to ir negrojo. :) Na jo, pirma įsidėsiu magą, prasivesiu į galą laidus, o tada žiūrėsiu ar reikia komponentus keist ar ne. Gaila tik, kad teks atsisveikint su valdymu nuo vairo. :D

StandartinėParašytas: 13 Lap 2015, 16:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.10.15
Automobiliai:
E46 '02 320D Automatas
andrius z rašė:
Įdomu nuo ko priklauso, nes pas draugą Audi įdėtas tai nuo CD kokybė visiškai nesiskiria. Tiksliai yatour, o ne kokia kopija kiniška?

Tikrai Yatour. Tyliau groja negu cd ir kai daina baigiasi, girdysi snypstimas[/quote]
Na pas mane tokiu dalyku nera, bet va turiu kitokia problema, kazin kas ten negerai... :/
O pas tave gali but, kad stiprintuvas koks fonuoja.

StandartinėParašytas: 13 Lap 2015, 17:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
Vinylas rašė:
Pas mane irgi pioneer'ius 5 klasės tai groja jis neblogai. O čia turėjau omeny ant kitos mašinos buvo pajungtos anksčiau, ant Renault. :D Tai tiesiog dėjau į originalias vietas durelėse be jokių podiumų, Hertz DSK 165,3 buvo berods, 93dB, 80w rms. Tai gal magas jų net neišjudindavo, dėl to ir negrojo. :) Na jo, pirma įsidėsiu magą, prasivesiu į galą laidus, o tada žiūrėsiu ar reikia komponentus keist ar ne. Gaila tik, kad teks atsisveikint su valdymu nuo vairo. :D

Jei 2 juostų tie Hertz'ai, tai aš tokius pat turėjau Hondoj susidėjęs, durys net barškėdavo, smarvės jie turi. Magas aišku buvo neblogas - Blaupunkt Acapulco MP52. Jautrumas nemažas šitų dinamikų, bet juos tikrai sunkiau išjudint nei popierinius, greičiausiai tai ir buvo priežastis tavo atveju :) Nėra priekyje tos didelės 17pin jungties, kad laidus į galą vest reikia? "Stalk" adapterio nepirksi valdymui nuo vairo?

StandartinėParašytas: 15 Lap 2015, 18:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.11.10
Automobiliai:
E46 325 m54
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Tokia fyske ir magas. koki perejima pirkti kad idejus neorginalu maga nesudektu H/K orginalus stiprintuvas? ar orginalu stiprintuva nuo lineiku isejomo pajunkt?

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 10:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
luravinis rašė:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Tokia fyske ir magas. koki perejima pirkti kad idejus neorginalu maga nesudektu H/K orginalus stiprintuvas? ar orginalu stiprintuva nuo lineiku isejomo pajunkt?

Tau reikia tokio perėjimo: http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=40131
Nežinau, ar HK stiprintuvas priima aukšto lygio signalą iš mago, bet jei priima, tada gros ir nereikės lineikų. O jei negros pajungus, tai reiškia reikės lineikas dar prasivest į pajungt į stiprintuvą.

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2014.05.15
Sveiki, gal kas žinot HK vidutinio dažnio garsiakalbio diametrą? Noriu įsidėti aftermarket. Esat gal kas girdėję apie 2j HERTZ? Ar ką protingiau būtų įsidėti?

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 18:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.12.03
Automobiliai:
E46 330XD touring 150kw 2004m
Sveiki.Noreciau paklaust gal kas esat susidures su aftermarket mutimedijomis(originalo kopijomis tik su daugiau privalumu). Man idomu ar viskas lengvai pasidaro jei pas mane yra originali multimedia 16:9 ekranu? Ar tinka visi pajugimai ar reikia kazka burti? Tarkim va tokia butu aftermarket : http://www.aliexpress.com/item/Car-ster ... eb201560_9

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
sarensijus rašė:
Sveiki.Noreciau paklaust gal kas esat susidures su aftermarket mutimedijomis(originalo kopijomis tik su daugiau privalumu). Man idomu ar viskas lengvai pasidaro jei pas mane yra originali multimedia 16:9 ekranu? Ar tinka visi pajugimai ar reikia kazka burti? Tarkim va tokia butu aftermarket : http://www.aliexpress.com/item/Car-ster ... eb201560_9

Jeigu pas tave yra originali navigacija, tai teks visa laidyna pertampyti. Nes visi laidai sueina i bagažinę.

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 20:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.12.03
Automobiliai:
E46 330XD touring 150kw 2004m
Taip pas mane viskas orginalu. Vienu zodziu daug reikalu pajunkt viskas kad veiktu :)

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 22:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
sarensijus rašė:
Taip pas mane viskas orginalu. Vienu zodziu daug reikalu pajunkt viskas kad veiktu :)

Viskas padaroma, tereikia kantrybės :) Kelios valandos ir pravesta.

Gentle rašė:
Sveiki, gal kas žinot HK vidutinio dažnio garsiakalbio diametrą? Noriu įsidėti aftermarket. Esat gal kas girdėję apie 2j HERTZ? Ar ką protingiau būtų įsidėti?

65 mm. O kam tau 2 juostų dėt į midrange'o vietą? Ten manau kažkur vis tiek filtras stovi, tai kažko labai neišpeši, be to man asmeniškai neteko matyt tokio dydžio 2 juostų. Paieškok kokių hi end tokio dydžio garsiakalbių ir viskas :)

Paskutinį kartą redagavo GT-R 16 Lap 2015, 23:06. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.11.10
Automobiliai:
E46 325 m54
GT-R rašė:
Tau reikia tokio perėjimo: http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=40131
Nežinau, ar HK stiprintuvas priima aukšto lygio signalą iš mago, bet jei priima, tada gros ir nereikės lineikų. O jei negros pajungus, tai reiškia reikės lineikas dar prasivest į pajungt į stiprintuvą.

o tai nebus taip kad gros ir nuo auksto daznio signalo, bet uz poros savaiciu stiprintuvas neatlaikes sudeks?

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 23:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
luravinis rašė:

o tai nebus taip kad gros ir nuo auksto daznio signalo, bet uz poros savaiciu stiprintuvas neatlaikes sudeks?

Tai jeigu dabar pas tave toj BMW jungty yra visi laidukai, reiškias iš mago kažkur nueina aukšto lygio signalai kolonėlėms, ar netaip? Tada iškart klausimas kur nueina, jei ne į stiprintuvą? Pagooglink dar apie HK stiprintuvą, nenoriu apgaut, aš HK neturiu, bet tiesiog logiškai mąstau.

Jei kažkuom padės: https://www.bmwgm5.com/Amp_HK_E46-4.htm Yra 4 input'ai. Gali pabandyt pasileist magą, atjungt jungtį iš stiprintuvo ir pažiūrėt su multimetru, kiek įtampos ateina į tuos input'us, kai gerai atsuksi garso.

Paskutinį kartą redagavo GT-R 16 Lap 2015, 23:22. Iš viso redaguota 2 kartus.

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 23:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.11.10
Automobiliai:
E46 325 m54
bet gal is mago iseina zemo lygio signalas? nes kazkada turejau E36 ir buvo irgi orginalus stiprintuvas, tai kai pajungiau paprasta maga tai po dvieju savaiciu sudege stiprintuvas. o gal kazkaip galima pamatuot koks tas signalas?

StandartinėParašytas: 16 Lap 2015, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
luravinis rašė:
bet gal is mago iseina zemo lygio signalas? nes kazkada turejau E36 ir buvo irgi orginalus stiprintuvas, tai kai pajungiau paprasta maga tai po dvieju savaiciu sudege stiprintuvas. o gal kazkaip galima pamatuot koks tas signalas?

Paupdeitinau žinutę, matuok su testeriu stiprintuvo įėjimuose, arba jei išeis ir užteks laido ilgio, tai dar geriau - mago išėjimuose. Pinout'ą tik pasižiūrėk kur kas.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1869 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery