Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 12:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Bal 2012, 22:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.03.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330d Touring M57
Nikas:
2Blis
Pries technikine, is vakaro, servise sureguliavo sviesas (xenon). Ryte nuvariau technikine praeiti ir sako kad sviesas reikia reguliuoti, abi puses per daug pakilusios. servise minejo kad sunkiai sekesi nureguliuoti, bet nureguliavo normaliai (servisiukas patikimas). Kas galejo isreguliuoti?(vibracija)
Tuvlitos darbuotojas po masina parode toki maza mechanizma. sake jis reguliuoja sveisu auksti, ir tas mechanizmas klibejo, silpnai laikesi...
tiesa pries tai servisiuke keite galiniu amortizatoriu apsaugas, gal ka ten galejo pazeist...

StandartinėParašytas: 16 Bal 2012, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Arba Tuvlita gryba pjauna arba nureguliavo blogai.

StandartinėParašytas: 16 Bal 2012, 20:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.03.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330d Touring M57
Nikas:
2Blis
Pagal Tuvlitos isvadas nuleidom zemyn tiek kiek jie nurode pakilima ir sian jau gavau zalia lapa :)

StandartinėParašytas: 16 Bal 2012, 20:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Antanai, kodėl neprotini žmonių? :) temos autorius kapstėsi ties autolevingu, nors jo pas jį nėra :D

StandartinėParašytas: 23 Geg 2012, 00:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.03.04
Automobiliai:
E46 320
Sveiki. Ir man ta pati beda buvo su sviesom, nusileido ir nepasikele, net neregavo ir ta ratuka salone aukscio reguliatoriu. Isardziau lempas, sujudinau tuos varikliukus ir vel viskas kuo puikiausiai. Ieskojau ir galia tu kazkokiu reguliatoriu prie spyruokliu, bet pas mane niekur ten nieko panasaus net nera. Cia butu 320 2000m.

StandartinėParašytas: 07 Bir 2012, 12:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.12
Man yra problema del Tuvlitos. Pirkau masina is uzsienio. Delto nezinau ar ten buvo xenon zibintai arba ju nebuvo, bet zibintu apiplovimo iranga yra, kai jungiasi zibintai jie nusistato normaliai, bet yra ir ratukas salone su kuriuo imanoma regulioti jas auksciau ir zemiau.

Delto as NEPRAEJAU technikines. Tuvlitos darbuotojas pasake, jog jeigu yra ratukas, reiskia nera auto reguliavimo sistemos ir parake kad neimanoma nieko padaryti ir reikia statyti paprastas lempas.

Bet sitoj temoj matau kad autorius irgi turi ta ratuka. kur paziureti ar yra ta reguliavimo sistema??? Ir isviso ka daryti? Priezastyje lapelyje uzrasyta kad zibintai stovi gamykliskai nenumatyti...

StandartinėParašytas: 07 Bir 2012, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.12
http://i127.photobucket.com/albums/p128 ... lwALED.jpg

pas mane sitas raturas + desiniau dar vienas

StandartinėParašytas: 07 Bir 2012, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
Dmitrij1 rašė:
http://i127.photobucket.com/albums/p128/dfang_ucsc_edu/LightControlwALED.jpg

pas mane sitas raturas + desiniau dar vienas

Pries siena vakare sustok isijung lempas uzgesink ir uzkur masina matysi lempos kilnojasi ar nea, jei taip nepastebi kilnojimosi, tada desinaim priekiniam rate prie sakes tokia dezute su sarnyriuku prisukta ir toks pat gale turi but desinei pusei ten tie levelingo davikliai :) jei viskas ok tai pasikeisk jungtuka ir ramu :)

StandartinėParašytas: 07 Bir 2012, 13:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.12
http://ru.bmwfans.info/parts/catalog/E4 ... nit_light/
pas mane numeris 4

Zibintai pas mane kilnojasi tai matosi ir girdisi kazkur skaiciau kad tai yra elektrokorektoriaus zibintose tikrinimas, bet turi buti papildomas autokorektorius masinoje... arba tai nera lb svarbu? ačiū

eisiu paziureti dezute

StandartinėParašytas: 07 Bir 2012, 13:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.12
parodykit prasau ta dezute nes manau kad jos pas mane nera. zibintas, poto stiklo valimo bakelis eina kampe ir nieko daugiau nera. ačiū

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery