Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Kov 2025, 02:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 58 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Lie 2007, 22:42 

320d :) man mieste ~7.5 valgo o trasoj ~5-5.5 l/100km. :/ vienintelis nusiskundimas juo kolkas kad laisvoje eigoje juntama silpna vibracija... :) o siaip esu patenkintas dyzeliu :)

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 19:10 

As ir toki nesenai nuspirkau, kaip tik sende servize buvau ir tiek meistrai mane nugazdino, kad niekam tikus vaziuokle, o remontas brangus, tai net nezinau, kilo noras ir parduot. Vat kiek visokiu nuomoniu.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 20:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.28
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d
Aliuxs rašė:
As ir toki nesenai nuspirkau, kaip tik sende servize buvau ir tiek meistrai mane nugazdino, kad niekam tikus vaziuokle, o remontas brangus, tai net nezinau, kilo noras ir parduot. Vat kiek visokiu nuomoniu.

Tai parduok ir pirk Toyota, jei pagal važiuoklę auto renkies.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 22:59 

taip iseina, kad toyotas variklis blogesnis uz BMW?

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
40
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Aliuxs rašė:

Tai n*x čia rasineji, pirk toyota. Pirk Vectra ten isvis girdejau superine vaziuokle, gali lekt per zvyrkely runkeliu prisikroves ir [CENZŪRA] jai, nieko nebijo :wink: Lygina jis čia variklius toyotos ir bmw. gerai kad dar merso su hyundai nelygini :x

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 14:48 

palaikau "Xolen" nuomone pukiai sulyginai :D

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 16:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
Xolen rašė:
Aliuxs rašė:

Tai n*x čia rasineji, pirk toyota. Pirk Vectra ten isvis girdejau superine vaziuokle, gali lekt per zvyrkely runkeliu prisikroves ir [CENZŪRA] jai, nieko nebijo :wink: Lygina jis čia variklius toyotos ir bmw. gerai kad dar merso su hyundai nelygini :x

jei ka tai toyoto -> LEXUS gamina, taip kad nera ka varyt ant gero daikto :)

kita vertus masina rinktis pagal skoni racionaliausia, nes pasirinkes pagal kazkieno nuomone visada rasi daug negeroviu. ;)
man bmw cool car

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 19:36 

Xolen, kas tau ka čia lygina? skaityt ismok abuoly

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
40
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
antandrius rašė:
jei ka tai toyoto -> LEXUS gamina, taip kad nera ka varyt ant gero daikto :)

kita vertus masina rinktis pagal skoni racionaliausia, nes pasirinkes pagal kazkieno nuomone visada rasi daug negeroviu. ;)
man bmw cool car

Ne gamina o priklauso. Fiat'ui Ferrari priklauso, bet ar nuo tuo fiatai geresni?

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 21:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
40
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Aliuxs rašė:
Xolen, kas tau ka čia lygina? skaityt ismok abuoly

As taves neyzeidineju. :?

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 22:54 

o as tau neaiskinu ka pirkti

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
40
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Aliuxs rašė:
o as tau neaiskinu ka pirkti

Nu kadangi jau tamstai kertinis akmuo vaziuokle, tai parekomendavau automobilius kuriu stiprioji puse yra vaziuokle (opel). Be to keista kai zmogus turi pinigu ant E46, bet taip paniskai pergyvena del poros simtu euru, kuriuos kazkada gali reikt vaziuokles remontuo isleist. Keista kai zmogus renkasi BMW, o paskui verke del jo eksplotacijos. Tai tu jam golfa tada, ten girdet uz kelis simtukus varikly pakeice yskaitant ir jy paty ir darbus :wink: Ir isvis čia jau manau spynos reik, nes y lankas diskusija krypsta...

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2007, 09:46 

as siulau tai mergimsi pirkti ta autu 320d.jegos variklio jai usteks ir graziai sau ir ekonomiskai vazines.viskas priklauso nuo auto stowio :wink:

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2007, 10:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 325 92' Coupe
Aliuxs rašė:

uz kiek parduosi?

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2007, 18:27 

Cituoti:
Nu kadangi jau tamstai kertinis akmuo vaziuokle, tai parekomendavau automobilius kuriu stiprioji puse yra vaziuokle (opel). Be to keista kai zmogus turi pinigu ant E46, bet taip paniskai pergyvena del poros simtu euru, kuriuos kazkada gali reikt vaziuokles remontuo isleist. Keista kai zmogus renkasi BMW, o paskui verke del jo eksplotacijos. Tai tu jam golfa tada, ten girdet uz kelis simtukus varikly pakeice yskaitant ir jy paty ir darbus Ir isvis čia jau manau spynos reik, nes y lankas diskusija krypsta...

keista ne keista, bet pilna tokiu veikeju kur uz paskutinius pinigus nusiperka masina, kuri jam ne pagal kisene ir poto neturi uz ka tepalu pasikeist.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 58 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery