Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Gru 2024, 07:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E65, E66 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Lie 2007, 15:21 

Stovi navi iranga , bet nei dvd nei tv nera tad noreciau isimontuot ar imanomas toks dalykas ir kur tai butu galima padaryti

StandartinėParašytas: 27 Lie 2007, 11:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.04
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW 530 F10
Del tv, tai reikia pirkti tv tiuneri + dar antena, man atrodo dedasi. O dvd pas mane nera, bet jauciu irgi neturetu buti kazko sudetingo.

Jei del DVD suzinosi - rasyk. As irgi pagalvociau..

StandartinėParašytas: 27 Lie 2007, 13:50 

audrekas rašė:
Stovi navi iranga , bet nei dvd nei tv nera tad noreciau isimontuot ar imanomas toks dalykas ir kur tai butu galima padaryti

klaipedoj deda. kaina sviruoja 3000-4000 Lt. su iranga ir idejimu. mes norejom deti i avensi nauja. ten reikalingi kazkokia "perechodai" ir sinchrozniatoriai todel pats DVD playeris kainuoja zymiai pigiau negu visi adaptoriai.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2007, 20:22 

manau teks man apseit be dvd nes dar 4000 lt , nenoriu investuot

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2011, 19:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
e65
sveiki norejau paklaust gal kas susidure del navigacijos kompakto,pas mane nera ar tik orginalu skaito is krastos,ar galima kazkur gauti pigiau gal bus ne orginalus,gal kas susidure buvote

StandartinėParašytas: 24 Sau 2012, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.08
Amžius:
51
Automobiliai:
E53-buves kazkada;E87-dalinai zmonos, E65-asmeninis
galiu pasiuli pigiai naujausia su pilniausiu zemelapiu padengimu, tik pasta par.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2012, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.26
Automobiliai:
bmw 7(e65) 2004m
del navigacijos pas mane irgi tik originala skaito.radau firma tipo pasiule kazkokius kompaktus,bet atvaziaves paaiskejo kad ju neskaito nes neoriginalas.tai pasiule ir pats apsisprendziau nupirk stacionaru navigatoriu.pirma gali i bet kokia masina pasiimt,antra cia jau daiktas o ne uz kazkokius tai kompaktus moket po 200lt.kaip man pasiule piratinius.trecia originalia navigacija bmw tik 2D vaizdas.stacionariuose 3D. ir daug kitu smulkmenu.as patenkintas.man po Vilniu tai labai gerai rodo,visos gatves ir taip toliau.as patenkintas.pas mane lt zemepalis 99.9 %.tipo taip buvo parasyta kiek is tikruju tai nezinau.bet ka reikejo visa laika randa. o kitas dalykas tai ten labai daug kompaktu man kaip atnese apie 5.ten skirtingom salim.nu ir ka visa laika kaitaliosi aisku jei i uzsieni varai,o navigatoriuje pakeitej sali ir viskas.
as asmeniskai uz stacionaru.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2012, 18:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.08
Amžius:
51
Automobiliai:
keista...pvz.as pirkau neoriginalu is lenku, vienintelis kompaktas kuris idetas navigation box tera vienas vienintelis ir jame randu puikiai LT sunkelius, lenkija, buvau vasara su seima prancuzijoje irgi radome puikiai kelius-nesupratau kaip cia pas tave 5 kompaktai? ar cia man toki stebuklinga kompakta lenkai ibruko, na tai gal cia penkiem zemynam pas tave skirtas tada p.amerika, s.amerija, azija ir t.t.:)?
kas liecia patoguma tu visiskai teisus, stacionari navigacija valdoma ne lietiminiu ekranu zaislas atimantis laika, jei pvz. daznai reikia vazineti gatveles ir nr.daznai ivedineti tai nervina

StandartinėParašytas: 27 Sau 2012, 20:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.17
Automobiliai:
E30 tc-baur cabrio
E36 325
chrysler sebring cabrio
toyota celica cabrio
E36 328 cabrio
bmw e61
grand voyager 3.3
w220 320cdi
Bmw m3 E36
bmw 325 cabrio E30
Bmw 535d e60
Bmw 535d f10
perkant originalu bmw navigacijos kompakta eoropos jis yra is triju kompaktu,jei neklystu 1-rytu europa,2-anglija airija,3 likusi europos dalis.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2012, 23:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.26
Automobiliai:
bmw 7(e65) 2004m
tai esme ne tame kiek kompaktu 3 arba 5.tik sakau kad atvaziaves i ta firma norejo man igrust tiek kompaktu gal as ir nebuciau emes visu tu zemynu.buciau tik europa pasiemes.bet kai jis idejo europa tai paaiskejo kad neskaito nes neoriginalus kompaktas,o kopija.kai idedu savo sena originalu viskas ok.tai tada nusipirkau sau navigatoriu su I GO programa atrodo ir labai patenkintas.ir pliusas kad gali ir i kita masina imest kada tau reikia.tai nenorejau investot i originalius kompaktus nes brangiau jie kainuotu nei navigatorius.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2012, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.08
Amžius:
51
Automobiliai:
vytas85 rašė:
perkant originalu bmw navigacijos kompakta eoropos jis yra is triju kompaktu,jei neklystu 1-rytu europa,2-anglija airija,3 likusi europos dalis.

ta prasme norejai parasyti kad perkant originala bus 3 vnt.kompaktu ar ne taip tave supratau?

StandartinėParašytas: 28 Sau 2012, 20:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.17
Automobiliai:
E30 tc-baur cabrio
E36 325
chrysler sebring cabrio
toyota celica cabrio
E36 328 cabrio
bmw e61
grand voyager 3.3
w220 320cdi
Bmw m3 E36
bmw 325 cabrio E30
Bmw 535d e60
Bmw 535d f10
Amandas rašė:
ta prasme norejai parasyti kad perkant originala bus 3 vnt.kompaktu ar ne taip tave supratau?

taip :wink:

StandartinėParašytas: 29 Sau 2012, 13:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
nu tai ir su siuolaikiniu mob tel patogiau naudotis nei su integruotu GSM telefonu masinoje, bet man jis nepakeiciamas.. Taip pat ir su navi.. pas mane ismanusis telefonas ir ten instaliuota IGO navigacija visos europos.. tai nereikia nei papildomos tomtom ar kokios navigacines irangos pirkti.. bet velgi, kai yra masinoj, ir rodo per meniu, yra visai kitas reikalas..
As pats irgi turiu kompakta su rytu europa, taciau jo neskaito.. perasiau i kita kompakta nesubraizyta - vistiek neskaito.. bandysiu nusipirkti koki tai super gera kompakta, kurio kaina ten 10 ar 20lt, ir i ji irasysiu, gal tada perskaitys.. nes kai turejau 3kl bmw, centrines konsoles cd grotuvas skaitydavo tik originalius kompaktus... kai irasiau i specialu gera kompakta kurio kaina ne kaip likusiu 1 ar 2lt, o 10lt, tai skaite muzika labai puikiai. taigi siulau pabandyti ir jum kokybiska kompakta nusipirkt. [-X

StandartinėParašytas: 29 Sau 2012, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
e65
jo geriausia stacionare navigacija insimeti ir leki,man yrase irgi du kompaktus skandinavija ir lietuvos nes bunu tik arba ten arba ten .bet siaip sunkiai skaito mano grotuvas tai lauki kol nuskaitys o paskui kol susivedi kur reikia vaziuoti ir dar ta vokiska kalba nelabai ka ten suprantu tai grybauni kol suvedi ir paleidi,o paprasta dejai ant stiklo sumetei adresa ir leki.

StandartinėParašytas: 30 Sau 2012, 22:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.28
Automobiliai:
E36 320CI
E36 318is CI,
E46 323CI,
E53 D,
E65 D sport,
E53 D sport,
as irgi tokios nuomones, kad navigacija tam ir yra kad kelius rodytu, mob telefonas kad paskambinti, o masina kad vaziuotu i prieki, tai kazkaip skeptiskai ziuriu i visus telefonus su GPS sistemom instaliuotom ir ten toliau visokiais prastai isvystitais elementais. :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: