Pablo rašė:
o uzhrakinant su pulteliu uzhsirakina iki galo abi priekines durys? Patikrink. Buna kad ten durelese metaliukas nuluzhta ir nedatempia tada uzhrakto. Su raktu rakinant uzhsirakina normaliai. Pas mania dabar toks variantas. Bet dabar shaltoka garazhe duris ardyti tai uzhspaudineju keleivio dureles ir po to uzhrakina pultelis normaliai.
Nu chia tik 1 ish variantu. Ir tai man buna uzhrakinant o ne atrakinant mashina.
Uzrakinant viskas normaliai. Man atrodo issiaiskinau. Pas mane, vairuotojo puseje, durelese yra persukta spynele ir kai atrakineji masina (signalizacijos pulteliu) tada ne iki galo atmeta durelese tos spynos ir automatiskai centrinis suveikia ir vel uzsirakina visos durys. Nes dabar tarkim atrakineju auto ir per ta 1s laikotarpi (kai atsirakina ir uzsirakina) atidarau keleivio puseje dureles ir tada visos dureles lieka atsirakinusios, isskyrus vairuotojo puses dureles. Bet signalizacijos lempute mirksi, tada ranka istraukiu iki galo ta "huyne" ir atidarau dureles, tada signos lempute uzgesta ir tipo jau tada viskas gerai.
Tai kaip supratau kalta dureliu spynele. O gal ir ne?