Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 12:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Bir 2007, 17:14 

Sveiki.ieskojau ieskojau forume paieskoje bet neradau tikslei ko man rei9kia taigi atsiprasau kad klausiu...

1.Visai niekada Nesisuka kondicionieriaus radiatoriaus ventiliatorius.Jo kaina siukslyne?kaip jy patikrinti ar tikrai jis sudeges?kur jo reles ? kelintas saugiklis?
p.s. Noriu jy susitwarkyti bo vietoje saldziausi masina ir uzkaito variklis isvare antfriza ot turejau bedos...;)

2.Kai veikia kondyske is masinos nebega vanduo zemyn ta prasme kondensatas ar kas ten?jo tvarkymo budai issamiai jei kam nesunku su fotkemis??

StandartinėParašytas: 10 Bir 2007, 20:24 

dabar noreciau kad tartu zody ypatingai nusimanantys...
zodziu taip nesisuko man kondyskes radiatoriaus ventiliatorius.prie ventyiliatoriaus kazkoki detale yra pavadinimu ,, power motion MFG"
as ja atjungeu ir man dabar ventiliatorius pastoviai sukasi ar tai labai blogai??? detale kaip speju sujungdavo pliusa kai uzkaisdavo radiatorius o dabar kai ja isemiau ijungiu kondyske iskareto ventiliatorius sukasi..kazi labai blogai padariau??kaip ytariu tos detalikes niekas atskirai niekur neparduos...

StandartinėParašytas: 11 Bir 2007, 07:56 

tai nera protingu kaip matau siame forunme...na ieskosiu kitur pagalbos...;)

StandartinėParašytas: 11 Bir 2007, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
Nepardos tikrai.... savo detales chia pajeshkok http://www.elcats.ru

StandartinėParašytas: 11 Bir 2007, 16:45 

varyk pas elektrika, gali buti nuo saugiklio iki tokio daviklio kuris freonui uzkaitus duoda signala ventiliatoriui, elektrikas patikrins ar apejus davikli ventiliatorius veikia o tada galvok apie keitima

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 13:34 

o be elektriko tai gal visgi zino kam reikalinga ta detalike?niekur jos negaunu...visa ventiliatoriu reikia pirkti...

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
если жарко, кондей работает, а конденсата нет - просто тупо прочисти каналы - 2 трубки для выводы конденсата, они просто забиты грязью..

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 20:34 

nnn rašė:
varyk pas elektrika, gali buti nuo saugiklio iki tokio daviklio kuris freonui uzkaitus duoda signala ventiliatoriui, elektrikas patikrins ar apejus davikli ventiliatorius veikia o tada galvok apie keitima

Pas mane buvo tas daviklis sugedes, tai ventiliatorius is viso neisijungdavo, srote kita pajamiau uz 40 pinigu - ir ledas 8)
Siemet vel panasi x.uinia kartojosi, tai pasirodo ventiliatoriaus fiskej kontakto nebuvo :x

P.S. tas daviklis buna 2 rusiu, pas mane buvo vienas su dviem fiskem, buna 2 davikliai. Foto nr. 4 ir 6

Prikabinti failai:
39180_p.png
39180_p.png [ 12.1 KiB | Peržiūrėta 6002 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 10:01 

hm..nesupratau...tai man man atrodo neweikia tas daiktas kur ant ventiliatoriaus tas daviklis stovi.jy ysemiau dabar ventiol;iatoriu s sukasi visada nesustodamas.kazi ar tai neblogai?nesudegs ventiliatorius o tos detalikes kiek suprantu(ji silumine nyuo silumos kai radiatorius uzkaista paleidzia ventiliatorius).bet be jos a visada sukdamasis ventiliatorius nesudegs?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 15:39 

apie kuri cia davikli kalbi kuris prie ventiliatoriaus stovi?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 22:00 

nu taip.kartu su ventiliatoriumi anmt pacio ventiliatoriaus..as jy isemiau ir tiesiogiai laidus sujungiau...tai dabar praktiskai nenustodamasis sukas jis...kazi tai labai blogai..?niekas jo atskirai neparduoda sako eina jis kartu su ventiliatoriumi kaiop mes jy isimsime..

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 22:49 

Tuzas rašė:
nu taip.kartu su ventiliatoriumi anmt pacio ventiliatoriaus..as jy isemiau ir tiesiogiai laidus sujungiau...tai dabar praktiskai nenustodamasis sukas jis...kazi tai labai blogai..?niekas jo atskirai neparduoda sako eina jis kartu su ventiliatoriumi kaiop mes jy isimsime..

Dabar supratau. Man tai elektrikas sake kad geriau kad jis pastoviai nesisuktu o tik tada kai reikia, na bet cia kiekvienas savo nuomone turi :shock: As tai manau kad tas daviklis kartu su ventiliatorium del to ir eina kad be jo pats ventiliatorius neveikia (cia tik mano nuomone :roll: )

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 23:00 

hm...tai man atvirksciai isemiau ta detalike sujungiau laidus ventiliatorius pastovei sukasi...retkarciais sustoja 2-3s i vel sukas toliau...man ydomu ka ta detalike daro ant to ventiliatoriaus...ir ar labai blogai bejos??

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 23:33 

Gal ir nieko blogo, svarbu kad sukasi :wink:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 23:41 

na ir as taip manau..bet zinai jei lexiu y vilniu 3h suksis nesustodams kazi ar nesudegs [CENZŪRA]...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: