Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 14:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Gru 2004, 21:36 

750-pucia silta ora ant stiklo,sako,-pagrindine sklende kalta ar kas?Kaip prieiti prie jos ir aplamai ,-ar tai tik tai.Kitos sklendes mazai praleidzia.

StandartinėParašytas: 25 Gru 2004, 22:12 

Pas mane 730, taip pat turiu su tuo problemu. Pas mane salto nepucia, tik karsta ora. Meistrai ziurejo, tai sake kad ten yra toks blokas su kaskokiais magnetukais ir ten jis tipo grybauja ir nelabai tu ji sutvarkysi. Nebent gali padaryti kad pustu tik karsta arba salta ora. O sita bloka pakeisti girdejau kad apie 400 lt kainuoja

StandartinėParašytas: 30 Gru 2004, 06:25 

man atrodo tau pagedo tie elektromagnetiniai kraniukai... man taip pat buvo.. srote uz juos mokejau tixliai nepamenu bet apie 30lt

pakeist juos gal sugebetum ir pac jai zinotum kur ka keist... as pac nekeiciau nes mano rankos labai kreivos.. linkusios daug ka sulauzyt...

StandartinėParašytas: 01 Sau 2005, 22:27 

dekui tau, nes man kaskokie sukciai meistrai pasake kad apie 400lt kainuoja. O gal tu pameni kur tu juos nupirkai? Kokiam srote? kaip jie tiksliai vadinasi? Ir Kur visa tai tvarkiai? Buciau labai dekingas tau. Beje su naujais visus. :lol:

StandartinėParašytas: 02 Sau 2005, 02:56 

kraniuku man atrodo yra visusoe srotusoe tik kainos skirtingos.. kur as prikau neatmenu.. bet man atrodo kaisiadoriu srote...

bet siaip buvo ir Kauno srotuose.. bet kadangi vaziavau i ten tai ir nusipirkau nes ten viskas daug pigiau nei Kauno srotuose....

o juos pakeite Maiklas... negaliu pasakyti kaip tai jis dare nes nemaciau...

pasnekink ji gal ir tau pakeis... nzn...

StandartinėParašytas: 02 Sau 2005, 02:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
42
jei apie tai kalba tai kaina kazkas 30-50 Lt

StandartinėParašytas: 02 Sau 2005, 03:04 

kai as ieskojau kraniuku tai srotuose prase kaune 50-80lt ( be cirkuliacinio varikliuko)

o kaisiadoryse norejo 30lt ( be cirkuliacinio varikliuko) su juo 60lt

StandartinėParašytas: 02 Sau 2005, 03:14 

Rokas rašė:
kraniuku man atrodo yra visusoe srotusoe tik kainos skirtingos.. kur as prikau neatmenu.. bet man atrodo kaisiadoriu srote...

bet siaip buvo ir Kauno srotuose.. bet kadangi vaziavau i ten tai ir nusipirkau nes ten viskas daug pigiau nei Kauno srotuose....

o juos pakeite Maiklas... negaliu pasakyti kaip tai jis dare nes nemaciau...

pasnekink ji gal ir tau pakeis... nzn...

Dekui. Labai pagelbejot

StandartinėParašytas: 02 Sau 2005, 03:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
42
parasyk jam privatam... seip ir paciam nera tai sunku padaryti ira kazkur linu,...... net forume lygtai kazkur maciau, paieskok

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: