Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 14:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Spa 2008, 16:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.23
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 316i m42b18 LPG
gerai patikrink situos mazgus: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ir paziurek ar geros pavaru dezes pagalves. manau kad ten beda rasi. man panasiai buvo su E30, ant aukstu apsuku negalejau igrust antro begio
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 07 Spa 2008, 17:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 92 is' E32 jau iskeliavo
Raidas rašė:
gerai patikrink situos mazgus: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ir paziurek ar geros pavaru dezes pagalves. manau kad ten beda rasi. man panasiai buvo su E30, ant aukstu apsuku negalejau igrust antro begio
Paveikslėlis

dekuj tau uz issamia info.savaitgaly kelsiu masina tai reiks viska islandzioti =D>

StandartinėParašytas: 24 Lap 2008, 22:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.01
Amžius:
37
Automobiliai:
uzpyliau pilna stabdzio skyscio vis vien aukstom apsukom 2 ir 3 begis man neisimusa,kas cia per velnias :( #-o #-o #-o #-o #-o kam tokia beda buwo patarkit ka daryti ka pakeisti kad susitwarkytu?

StandartinėParašytas: 24 Lap 2008, 22:39 

na skaiciau kad darbini cilindriuka jau patikrinai tai pamegink pasiziuret ir kur ant sankabos pedalo stovi.draugeliui buvo su juo problemu.kitas dar varijantas-tai greiciu dezes sinchronizatoriu gedimas,del ju gedimo gali nesusivienodint apsukos dezeje ir del to nesimest pavaros.panasiai kaip kad vaziuojan pvz.40kmh greiciu bandyt kist 1 begi.pamegink paqsibandyt ar sankaba neveda.pastatyk masinyte lygoij vietoj ir imetes 1 begi ir nuspaudes sankaba megint uzkurt varikli.jei pajusi kad kurimo metu timptels masina kazkiek tai reiskia kad neissimina pilnai sankaba.pamegink nuorint,gal oro yra kiek! :?: cia tik patarimai is patirties :D gal pades :roll:

StandartinėParašytas: 25 Lap 2008, 09:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.01
Amžius:
37
Automobiliai:
batka rašė:
na skaiciau kad darbini cilindriuka jau patikrinai tai pamegink pasiziuret ir kur ant sankabos pedalo stovi.draugeliui buvo su juo problemu.kitas dar varijantas-tai greiciu dezes sinchronizatoriu gedimas,del ju gedimo gali nesusivienodint apsukos dezeje ir del to nesimest pavaros.panasiai kaip kad vaziuojan pvz.40kmh greiciu bandyt kist 1 begi.pamegink paqsibandyt ar sankaba neveda.pastatyk masinyte lygoij vietoj ir imetes 1 begi ir nuspaudes sankaba megint uzkurt varikli.jei pajusi kad kurimo metu timptels masina kazkiek tai reiskia kad neissimina pilnai sankaba.pamegink nuorint,gal oro yra kiek! :?: cia tik patarimai is patirties :D gal pades :roll:

o kaip nuorinti gal zinai? dekuj uz patarimus savaitgaly butinai tikrinsiu tavo paminetus dalykus =D> parasysiu kaip kas ten :)

StandartinėParašytas: 25 Lap 2008, 15:05 

prasom,kad tik padetu [-o< .o nuorint tai jei neklystu kaip ir stabdzius.yra varztas ant darbinio cilindro.nuspaudi-atsuki-uzsuki-atleidi ir vel taip pat.skystis ten pat kur ir stabdziu.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.01
Amžius:
37
Automobiliai:
buvau palindes po masina ir apziurejau ta cilindriuka sankabos, atrodo tai jau toks pavarges,neturejau rakciuko tj nenusiorinau as jo dar.. kaip manot ar verta jy keisti ta cilindriuka kitu? ar daug darbo ,o gal neapsimoka? :roll:

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 22:16 

o pagal ka sprendi kad pavarges?slapias?

StandartinėParašytas: 02 Gru 2008, 17:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.01
Amžius:
37
Automobiliai:
batka rašė:
o pagal ka sprendi kad pavarges?slapias?

nea neslapias, kaip tik man atrodo toks "rudziu suestas"

StandartinėParašytas: 17 Bal 2009, 17:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.12
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 diesel
nu o jei sinchronizatoriam ragas?kas tada deze keist nes pas mane tas pats

StandartinėParašytas: 04 Geg 2009, 22:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
Jei cilindriukas dezeje nera slapias tai jis dar nera pavarges, cia greiciausiai ragas cilindriukui kur prie pedalo yra, jo manzetai praleidzia, del to skystis atgal subega i bakeli. Pas mane tokia pat beda yra ant E30, keisiu ji. O jei dezes sinchronizatoriai pareje tai belieka tik keisti ja.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery