Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 12:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Rgp 2006, 00:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.07
Automobiliai:
E38, 4.4iL individual, 99m
Nikas:
Sindy
Pas mane anksciau i bagazine pribegdavo, tai radau galiniu lempu gumutes aplupinetas. Uzsandarinus bagazine dabar jau sausa. O kad po galine sedyne.. Vel koks drenazas?

StandartinėParašytas: 05 Rgs 2006, 18:13 

As turiu beda su dregme bagazineje. Bet esme tokia kad lyg ir niekur neleidzia, o dregna pastoviai. Girdejau, jog gali but del to kad ventiliaciacijos angeles uzsikimsusios. Kaip jas pravalyt?

StandartinėParašytas: 05 Rgs 2006, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.07
Automobiliai:
E38, 4.4iL individual, 99m
Nikas:
Sindy
O vistik ir tu apziurek visas gumytes aplink galines faras, ypac jei jose rasi rasos..

StandartinėParašytas: 01 Rgs 2007, 16:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.23
Amžius:
40
senokai diskutuota shioj temoj, bet vis tiek...

Pas mane desines puses galia kilimelis permirkes, slapias. Gal kam buvo panasiai ir rado kame beda?

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2007, 08:17 

pas mane irgi tokia pat beda. kai gerai palyja, keleivio kilimelis paskesta vandeny. stiklas mano sutrukinejes, bet abejoju kad del to galetu leisti vandeni. beje kai vanduo bega, tai man lyg ir matos kad bega kazkur is uz "bardacioko", nes ten kur keleivis atremia kojas matosi begimo zymes :( net nezinau kur ir ieskot tos skyles, nes liuko pas mania nera...

StandartinėParašytas: 04 Rgs 2007, 10:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.23
Amžius:
40
aha... bet pas tave priekine sedyne? pas mane galine, is kur ten galetu leist :shock:

StandartinėParašytas: 04 Rgs 2007, 20:05 

galiniai kilimeliai dreko kai peciukas kiauras buvo...

StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.23
Amžius:
49
liukas turi keturias drenazo angas - po viena kiekviename kampe...nuo tu angu per stoga ir stoikes zemyn i slenkscius isvestos drenazo zarnos - po viena kiekvienai stoikei...siulyciau taip: atsidaryti liuka ir i tas angas pilti gausiai vandens...tos angos atidarius liuka gerai matosi...jei viskas tvarkoj su drenazu - po masina is keturiu skyluciu begs keturios "tvarkingos" vandens sroveles - prie kiekvieno rato po viena :D ...o jei is kazkur nebega, arba pradeda begti po visu slenksciu arba pro visus galus, kur neturetu begti, - reiskia kazkas negerai...man butent taip ir buvo - keleivio puses galine zarna buvo nusimovusi nuo slenkscio alsuoklio ir vanduo bego kur papuole, tik ne i lauka...tada atsirado ir bala po galine sedyne, ir po kilimais kibirai kliuksejo...sutvarkiau ir dabar sausa....tik isdziovinti sunku, reikia sedynes lupti lauk ir daug saules...sekmes.

StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 730 M30B30 92'
E23 728 M30B28 86'
Kawasaki Vulcan 750
pas mane gale desinej pusej kilimelis pastoviai budavo slapias po lietaus. pasirodo po juo masinos dugne yra tarsi liukas (nezinau kam jo reikia). siaip tas liukas kitoj pusej graziai po antikorozine danga stovi ir ten viskas gerai. zodziu su desine puse buvo ant kazko gerai uzvaziuota ir jis buvo ismustas. tai per ten ir slapdavo. kazkas panasaus yra ir po priekinemis sedynemis.

StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 11:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
as kai turejau A6, tai pas mane irgi ji kiaura buvo. vanduo pratekedavo pro peciuko ar kondiskes sistema, esme, pratekedavo pro ten kur apiputimas i kojas eina. taigi - visur sausa, o masinos dugnas pilnas vandens... geriausia tikrint pro kur bega plovykloj arba per lietu...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery