Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 13:26

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 144  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Gru 2011, 00:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Matai variau keisti karterio ir dapilti 2 l tepalo i deze(simptomai buvo tik saltos masinos astrus begiu perjungimas)ir pastebejo guma suplysusia-sako pasikeisk prie to pacio ardymo.tai klausiau ka ji duoda(guma) sako svelniau jungiasi is R i D ir panasiai.
TAI CIA MASINAI STOVINT VIETOJE-NEVAZIUOJANT !!!!
viska pasikeiciau ir paskui po keliones i kita miesta pradejo smugiuot deze ko anksciau (net trukstant 2 l tepalo dezeje) nebuvo!!!! ir vaziuojant autopilotu pradejo truputi tampyt masina-tai daresi vaziuojant 90 km/h per 130 km atstuma patampe kelis kartus.Grizes namo patikrinau tepalo lygi-OK.mieste pavazinejau irgi smugiavo stabdant ir greitejant astriai junginejosi begiai turbut is 1 i 2. Tada supykau pastaciau masina savaitei i garaza ir paskui dabar jau vazineju gal 2 savaites jokio smugelio nieko nieko ???tfu tfu tfu..issigando mano BMW ,kad parduosiu:))))"Kristina" blyn.

Del tu smugiu tai prisake man ekstrasensai visokiu spejimu: pusle - hidraulinis valdymas-softas-nepavykusi loterija ir t.t.

StandartinėParašytas: 11 Gru 2011, 01:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
bmwspeed rašė:
Matai variau keisti karterio ir dapilti 2 l tepalo i deze(simptomai buvo tik saltos masinos astrus begiu perjungimas)ir pastebejo guma suplysusia-sako pasikeisk prie to pacio ardymo.tai klausiau ka ji duoda(guma) sako svelniau jungiasi is R i D ir panasiai.
viska pasikeiciau ir paskui po keliones i kita miesta pradejo smugiuot deze ko anksciau (net trukstant 2 l tepalo dezeje) nebuvo!!!! ir vaziuojant autopilotu pradejo truputi tampyt masina-tai daresi vaziuojant 90 km/h per 130 km atstuma patampe kelis kartus.Grizes namo patikrinau tepalo lygi-OK.mieste pavazinejau irgi smugiavo stabdant ir greitejant astriai junginejosi begiai turbut is 1 i 2. Tada supykau pastaciau masina savaitei i garaza ir paskui dabar jau vazineju gal 2 savaites jokio smugelio nieko nieko ???tfu tfu tfu..issigando mano BMW ,kad parduosiu:))))"Kristina" blyn.

Del tu smugiu tai prisake man ekstrasensai visokiu spejimu: pusle - hidraulinis valdymas-softas-nepavykusi loterija ir t.t.

idomi istorija :) tas ir nepatinka su tais automatais, kad bedu tai kone pas visus yra.. bet blogiausia ne tai, o tai, jog kai pradeda durniuot automatas, krasta siulo keisti viska is eiles, o garaziniai specai daznai irgi nezino kur konkreciai beda.. gal hidraulikoj, gal smegenyse, gal pati deze ten isimalusi yra.. ir sunku suprast.. su mechanke del to gerokai lengviau..

StandartinėParašytas: 11 Gru 2011, 01:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
bmwspeed rašė:

Tuojau pat po tepalu uzpilimo gali buti kartais pievos su dezes darbu. Kartais net pora dienu grybauja. Labai priklauso nuo to kaip i tuscia deze tepalas yra uzpilamas, jie pacioje pradzioje kol tepalo nera sirblys prisitraukia oro per letai ipilinejant tepala tai kuri laika ir buna pievos ko tas oras iseina is tepalo. Panasi situacija ir su vairo stiptintuvo tepalu jei oras susiplaka su tepalu tai gan ilgai reik sukioti vaira kol jis nustoja inkshtes.

StandartinėParašytas: 11 Gru 2011, 20:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
va butu idomu teorija(arba kas cia per velnias buvo?): dapylus 2 l tepalo ,pakeitus karteri,pakeitus kardano guma vazinejau tik po miesta gal kokia savaite- buvo idealu-kaifas.
paskui 1 kart isvaziavau i uzmiesti ir pravaziaves 120 km labai ramiai-taupiai(ivaziavus i kita miesta) sankryzoje pajutau smugeli stabdant.paskui kartojosi...tada grizdamas namo per tuos 120 km jutau tampimasi su autopilotu (arba be autopiloto) ir paskui kitas 2 dienas masina taip pasmugiuodavo stabdant lengvai...astriai junginejosi begiai(2,,,3?).paskui pastaciau savaitei i garaza ir dabar gerai vaziuoja.....
Kai tie dalykai buvo irgi pastebejau ,kad perjungus i DS vaziuodavo normaliau.

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
na va del dezes kreipiausi i du servisus, kurie specializuojasi tik bmw. Tai vieno ju nuomone del to smugelio pries sustojant buvo tokia:
Kardano guma retai buna suplysus, o jei ji suplysusi turi dauzytis kai visus begius jungia, mano atveju, kai pries pilnai sustojant stukteli is galo kazkas, sake jie zino ta liga, ir siulo ja isprest uz 1100lt+ tepalu reikes bent 4ltr pagal juos dapilti. Konkreciai nepapasakojo kaip jie ja spres, bet ta beda zino, ir jau ne vienam sutvarke.. Dar perklause ar nebuna taip, kad palaikant stabilu greiti pvz 80km/val truputi masina patampo.. Bet man sitos bedos nera.

Paskambinus i kita servisa, kurie irgi specializuojasi bmw, irgi ta beda zino, ir pasake kad sita beda dazniausia yra del karterio. Reikia keisti karteri ir viska prie jo, ir pakeisti tepalus, ju keiciasi jei gerai pamenu apie 6ltr~. Ir tipo bedos isispres irgi dare ne vienam, nes jau po 10metu vazinejimo, reiketu pasikeist tepalus pagal juos. O kai pasakiau kad pas mane yra lengvas pabegimas ties karteriu, pasake kad dapylus 1-2ltr tepalo, priklausomai kiek truksta, 80-90proc klientu bedos isisprendzia, ir deze pries sustojant nebesmugiuoja.

Taigi, dabar mastau pabandyt dapilti tepalu, ir paziureti ar pades ar ne del to smugiavimo.. Gal is tikruju truksta ten tu tepaliuku? [-o<
duok dieve kad tokios bedos tebutu =D>

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 21:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.04
Amžius:
40
Automobiliai:
BMW e60
man niekas nesmugiuoja,bet va ta patampyma tai turiu,tai cia ka keist reiktu?gal gali pasakyt kokiam mieste tu tikrinaisi?

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 21:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.02.11
Automobiliai:
ex.E70 LCI 3.5Xdrive
F10 530d M
Greiciausias atvejis - pavarges Hidrotransformatorius, saltu varikliu turetu tampimasis jaustis dazniausiai

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 21:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.04
Amžius:
40
Automobiliai:
BMW e60
ar ilgai laiko uztrunka ji sutvarkyt?uzsirases i krasta esu antradieniuj tai gal pakeistu jei ten nereikia ilgo laiko,man saltam netampo
man i kalna ,kalniuka jauciasi ypac #-o

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 22:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.02.11
Automobiliai:
ex.E70 LCI 3.5Xdrive
F10 530d M
jeigu beda hidrotransformatoriui tai krasta tau tikrai nepades, nes jie pasiulys nauju keisti o tu jio tikrai nepirksi naujo :)
2 budai : restauruoti arba naujas, as is savo patirties nedeciau daugiau restauruoto, gal nepasiseke gal dar kokiu niuansiu, kitiem viskas ok vaziuoja :)
pakeitimas: dezes nuemimas,hidrotransformatoriaus pakeitimas,dezes uzdejimas ir GO :)

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 22:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.04
Amžius:
40
Automobiliai:
BMW e60
o kaip manai man krasta pasakis, kas ten mane tampo??? :)

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 22:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.07.08
Automobiliai:
e60 530d
ismetimo kolektorius netrukias.

StandartinėParašytas: 14 Gru 2011, 22:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.04
Amžius:
40
Automobiliai:
BMW e60
darius2 rašė:
ismetimo kolektorius netrukias.

pasikeles nebuvau nezinau,galvoju nuvaziuosiu i krasta ir man pasakis kas ten per velnias,o jeigu sakis reikia imt reikia ziuret,tai suzinosiu nieko :)

StandartinėParašytas: 15 Gru 2011, 12:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Le Dainius rašė:
na va del dezes kreipiausi i du servisus, kurie specializuojasi tik bmw. Tai vieno ju nuomone del to smugelio pries sustojant buvo tokia:
Kardano guma retai buna suplysus, o jei ji suplysusi turi dauzytis kai visus begius jungia, mano atveju, kai pries pilnai sustojant stukteli is galo kazkas, sake jie zino ta liga, ir siulo ja isprest uz 1100lt+ tepalu reikes bent 4ltr pagal juos dapilti. Konkreciai nepapasakojo kaip jie ja spres, bet ta beda zino, ir jau ne vienam sutvarke.. Dar perklause ar nebuna taip, kad palaikant stabilu greiti pvz 80km/val truputi masina patampo.. Bet man sitos bedos nera.

Paskambinus i kita servisa, kurie irgi specializuojasi bmw, irgi ta beda zino, ir pasake kad sita beda dazniausia yra del karterio. Reikia keisti karteri ir viska prie jo, ir pakeisti tepalus, ju keiciasi jei gerai pamenu apie 6ltr~. Ir tipo bedos isispres irgi dare ne vienam, nes jau po 10metu vazinejimo, reiketu pasikeist tepalus pagal juos. O kai pasakiau kad pas mane yra lengvas pabegimas ties karteriu, pasake kad dapylus 1-2ltr tepalo, priklausomai kiek truksta, 80-90proc klientu bedos isisprendzia, ir deze pries sustojant nebesmugiuoja.

Taigi, dabar mastau pabandyt dapilti tepalu, ir paziureti ar pades ar ne del to smugiavimo.. Gal is tikruju truksta ten tu tepaliuku? [-o<
duok dieve kad tokios bedos tebutu =D>

" kai pries pilnai sustojant stukteli is galo kazkas, sake jie zino ta liga, ir siulo ja isprest uz 1100lt+ tepalu reikes bent 4ltr pagal juos dapilti. Konkreciai nepapasakojo kaip jie ja spres, bet ta beda zino, ir jau ne vienam sutvarke.. Dar perklause ar nebuna taip, kad palaikant stabilu greiti pvz 80km/val truputi masina patampo.."
GERAS !!!! vienas prie vieno tokius simptomus as turejau gal savaite !!!! paskui jie dingo idomu kas cia per velnias(jau rasiau sioje temoje, kad truko 2l tepalu ir karteri ZF su fishkes tarpine -po to toks efektas islindo)Labai dabar nenoriu kad taip vel nutiktu.

StandartinėParašytas: 15 Gru 2011, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
Taigi, siandien nuvaziavau dar i viena servisa, kuris specializuojasi bmw. Tai pasake, kad reikia keisti tepalus ir sita beda isispres, t.y. tas stuktelejimas prie sviesaforo! Keiciant tepalus,dedasi karteris uz 350lt, tepalu keiciasi pagal juos apie 8ltr + darbas 150lt rodos, viso priskaiciavo 1100lt~ ir tipo beda turetu isisprest.. Ir pasake, kad stuktelejimas yra del tepalo, kuris reikiamo spaudimo nesudaro ir todel tokios bedos buna.. Nors ir tepalai longlife, juos vistiek reikia keisti.. Na net nezinau ar verta bandyti keisti tepalus ar ne.. Vistik sumokesiu 1100lt ir nesu 100proc tikras, kad bedos dings.. Gal tik bereikalingai bus pakeisti tepalai ir isleisti pinigai, o bedos pasiliks...
net nebezinau ko griebtis..

BMW speed, klausyk, o tau pries dapylinejant tepalu jokiu blogu simptomu nebuvo? tiesiog dapylei nes reikejo, ir po to dapylimo tepalu, prasidejo stuktelejimai sustojus ir kitos bedos? Jei taip, tai cia visiskas kosmosas.. tada tikrai neverta net dapylinet tu tepalu gal?

StandartinėParašytas: 15 Gru 2011, 13:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.11
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E30 324TD
ex E34 525TDS SEDAN
E36 318IS COUPE
E61 525D TOURING
turiu ir aš tokią problemą del stuktelėjimo, bet ji nevisuomet buna (kai lečiau lėtėji iki sustojimo buna viskas ok, kai greičiau stabdai tada irgi tik kartais smūgiuoja)
taigi nusiėmiau apačia pažiūrėt ar netrūksta tepalų, atsukau o pro ten varo tepala kaip būtų per daug.
kokie pasiūlymai dėl tokio dalyko, kad galimas daigtas per daug tepalo?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 144  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery