Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Gru 2024, 04:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 97 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 00:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Tema krypsta i pievas....

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 01:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
As tai nesuprantu ko jis cia isvis nori. Jai taip nepatinka bmw tai pirkt tojota, kia , saba ar ka tik nori, tavo pasirinkimo laisve, kame problema???
Toks vaizdas kad visus bando itikint, kad bmw sudas ir dabar visi parduokit bmw ir pirkit tojotas :roll: :wink:

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 01:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.10.16
Amžius:
36
Automobiliai:
E60 525d
E36Coupe rašė:
Tema krypsta i pievas....

Tema nuo pirmo posto pievose...:)

Isviso tas testas toks aboulmusas atsiprasant, masina ileke kazkokiu greiciu i siena nestabdanti traukiama linu, skirtingu svoriu ir ivertinama bendru vertinimu... idomu kiek tokiu avariju nutinka realybej? Beje pacian ncap puslapyje parasyta kad negalima lygint jei svorio skirtumas daugiau 150kg, dzin kad abu sedanai

Neginu as bmw, yra mano seimos autoparke ir mazda ir ta pati toyota, tiesa pikapas, golfas senukas ir tikrai as nesakau kad kazkuri prastesne visos tvarkingos ir visos vaziuoja, bet jei jau tektu but nuskintam ar ka nuskynt tai tikrai noreciau vaziuot tuo momentu su hiluxu nors jis turi tas pacias 4 zvaigzdes kaip ir mazda ar BMW...

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 02:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
truputi neprieko cia sita avarija...
Visu pirma neaisku ar tas BMW jau neturejas geros avarijos pries tai ir kaip jis sutvarkytas. Kiek is foto matyt pagalves nesovusios :mrgreen:
Antra, užpakalis visada tvirtesne uz prieki avarijos atveju. Pats patyriau kai man i Mitsubishi Carisma mersas i užpakalis kale. Mersas visa prieki suede, man buferis skilo ir bagazine vos ilenke. Galiu net foto imesti. Bet tai nesiskaito, kad Mitsas uz Mercedes saugesnis.
Trecia, kad masina labiau aplankstyta nereiskia kad ji maziau saugi. Svarbu kaip viduj vairuotojas ir keliaiviai smugi sugere.
giedrius530 rašė:

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 08:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.10.16
Amžius:
36
Automobiliai:
E60 525d
Džiunglių Šniūrs rašė:
truputi neprieko cia sita avarija...
Visu pirma neaisku ar tas BMW jau neturejas geros avarijos pries tai ir kaip jis sutvarkytas. Kiek is foto matyt pagalves nesovusios :mrgreen:
Antra, užpakalis visada tvirtesne uz prieki avarijos atveju. Pats patyriau kai man i Mitsubishi Carisma mersas i užpakalis kale. Mersas visa prieki suede, man buferis skilo ir bagazine vos ilenke. Galiu net foto imesti. Bet tai nesiskaito, kad Mitsas uz Mercedes saugesnis.
Trecia, kad masina labiau aplankstyta nereiskia kad ji maziau saugi. Svarbu kaip viduj vairuotojas ir keliaiviai smugi sugere.

Butent, man pries gera menesi slidziam slidzem kely i bimbala stuktelejo fura i uzpakali, tai ireze buferi, jei galima vadint irezimu ten, net nepasiryzau dazyt dar, o jam isbirejo fara, skilo buferis, groteles itruko, vot ir fura ivaziavo:D

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
klausykit cia tojotos megejai gal supute vejas? apie kokias cia teises tu kalbi ka? ir ka cia nusikalbi del stabilumu. tai kokio velnio man isjungt ta sistema DTC? neikertu. toj lievoj tajotoj dar negirdeje jie apie toki bajerri. lankstai veidrodzius tam avensiui ir ne nejauti. jei turi kokiu problemu su vairavimu imi e60 su x drive ir kokios bedos. bet turbut avensis geresne 4x4 pavara turi :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 09:57 

JONAS.... rašė:
klausykit cia tojotos megejai gal supute vejas? apie kokias cia teises tu kalbi ka? ir ka cia nusikalbi del stabilumu. tai kokio velnio man isjungt ta sistema DTC? neikertu. toj lievoj tajotoj dar negirdeje jie apie toki bajerri. lankstai veidrodzius tam avensiui ir ne nejauti. jei turi kokiu problemu su vairavimu imi e60 su x drive ir kokios bedos. bet turbut avensis geresne 4x4 pavara turi :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Jonai nusiramink gi :lol: Kazkaip vienpusiskai viska matai ;)
Bejekas liecia tajotos stabilumo kontroles nebuvima - pabandykit pastatyt skersa rwd tajota ijungta stabilumo kontrole ;) man tas technikos stebuklas isgelbejo tiek masina, tiek sveikata. Vienok ant sniego buvo lygiai taip pat bevertis kaip ir bmw DTC.

Pilstot cia is tuscio i kiaura vietoj to kad izvelgt kazka gero kitu gamintoju masinose ir priimt konstruktyvia kritika tik linkstat i kvailus asmeniskumus isgirde kazka blogo isgirde apie bmw, kuris irgi turi savo trukumu #-o

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 10:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.18
Automobiliai:
E30 323i
E36 323ti "obrubkas"
E61 535d "būda":)
Kadangi apie stabilumo sitemas užsiminėte, tai prisiminiau, kad kai turėjau E38, labai pykau, kad jis per sniegą man nevažiuoja ir pusnyse stringa. Bet... tik iki tol, kol perskaičiau kažkur (tikriausiai naudotojo instrukcijoje), kad situacijose, kai pradedi klimpti, turi išjungti ASC (berods tai pas E38 vadinosi). O aš galvojau, kad mašina nevažiuoja:) Ir po to visur ji man važiavo, nei karto nebuvau užklimpęs. Aišku su tokia į mišką žiemą nevažiavau, nes ne tam ji ir skirta.
Dabar dar turiu E36 compact, kuriame apskritai dažnai išjungiu ASC, nes nervuoja, kai negali normaliai pajudėti iš vietos esat slidžiam keliui. O kas ten rašė apie priekį ir galą slidžiame kelyje be sistemų, tai nereikia krušt smegenų, reikia normaliai išmokt vairuot. 5 metus kiekvieną dieną važinėjau su senuku E30 1984m 323i, kuriame jokių sušiktų sistemų jau nė su žiburiu nerasi, net ABS nėra. Tai jis žiemą vasarą ir geriau ir stabiliau važiavo bent jau už 16 metų jaunesnę Opel Zafyra. Ir dar prieš porą metų važinėjau kasdien su Octavia 2007. Tai kai persėsdavau į E36 323ti 1998, tai bet kokiame kelyje bet kokiomis sąlygomis ir stabiliau ir maloniau važiuoti. Ir ypač žiemą.
Beje, pirmas mano auto buvo priekiu varomas 1986m Opel Cadet GSi. Po jo persėdus į E30 visi priekiu varomų nesamonių mitai man išsisklaidė:)

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 11:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.06.18
Automobiliai:
E60 530d 03' (ex)
E53 04' (ex)
E39 530d 01'
E65 740i 07'
Manyciau reiketu rakint sita absurdiska tema.. Arba trint isvis. Zmogus gal Toyota nusipirko ir kokie kolegos ivare kompleksa del to pavadinimo skarbonke :lol: Nusprende issiliet ant BMW :lol: #-o

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
O kam cia trint ar rakint, normali ta tema, tiesiog reiktu ja perkelt i kita skyriu pvz. "Pokalbiai prie garažo: Off topic".
O kas liecia stabiluma kelyje, as su BMW jauciuosi tikrai geriau nei su Ford ar Audi. Sistemos veikia manajam E90 nepriekaistingai. Aisku pravazumo negaliu lyginti su turimu Ford, nes BMW zemesnis ir galas varomas normalu, kad pravazumas mazesnis. Bet nereikai maisyti stabilumo su pravazumo :wink:
NKTN rašė:
Manyciau reiketu rakint sita absurdiska tema.. Arba trint isvis. Zmogus gal Toyota nusipirko ir kokie kolegos ivare kompleksa del to pavadinimo skarbonke :lol: Nusprende issiliet ant BMW :lol: #-o

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 12:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.12
Amžius:
41
Automobiliai:
E70 X5 N62 07'
ex BMW:
E39 530d M57 03'
E39 520i M52 97'
E30 318 M10 84'
NKTN rašė:

Manau, kad ši tema parodo, kad vis dar yra BMW vairuotojų, kuriems BMW tik automobilis, ir yra tokių, kuriems BMW meilužė, žmona ir gyvenimo būdas.
Kažkam net EuroNCAP testai yra š...do verti, jei BMW negauna aukščiausio įvertinimo.

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.09.12
Automobiliai:
E60 535d '2006.06
giedrius530 rašė:

Sita bmw kai sau ieskojau buvau paziuret klaipedoj, matesi kad buvo belstas i prieki ir pardavejas naglas :)

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
PhReaK rašė:
Kadangi apie stabilumo sitemas užsiminėte, tai prisiminiau, kad kai turėjau E38, labai pykau, kad jis per sniegą man nevažiuoja ir pusnyse stringa. Bet... tik iki tol, kol perskaičiau kažkur (tikriausiai naudotojo instrukcijoje), kad situacijose, kai pradedi klimpti, turi išjungti ASC (berods tai pas E38 vadinosi). O aš galvojau, kad mašina nevažiuoja:) Ir po to visur ji man važiavo, nei karto nebuvau užklimpęs. Aišku su tokia į mišką žiemą nevažiavau, nes ne tam ji ir skirta.
Dabar dar turiu E36 compact, kuriame apskritai dažnai išjungiu ASC, nes nervuoja, kai negali normaliai pajudėti iš vietos esat slidžiam keliui. O kas ten rašė apie priekį ir galą slidžiame kelyje be sistemų, tai nereikia krušt smegenų, reikia normaliai išmokt vairuot. 5 metus kiekvieną dieną važinėjau su senuku E30 1984m 323i, kuriame jokių sušiktų sistemų jau nė su žiburiu nerasi, net ABS nėra. Tai jis žiemą vasarą ir geriau ir stabiliau važiavo bent jau už 16 metų jaunesnę Opel Zafyra. Ir dar prieš porą metų važinėjau kasdien su Octavia 2007. Tai kai persėsdavau į E36 323ti 1998, tai bet kokiame kelyje bet kokiomis sąlygomis ir stabiliau ir maloniau važiuoti. Ir ypač žiemą.
Beje, pirmas mano auto buvo priekiu varomas 1986m Opel Cadet GSi. Po jo persėdus į E30 visi priekiu varomų nesamonių mitai man išsisklaidė:)

labai teisingas pastebejimas, reikia ismokt vairuot :D kiek lietuvoj mokanciu vairuot? 1proc jei yra, tai labai gerai. O kiek procentu galu varomu masinu? 30? Tai gal visi turi praeiti rwd vairavimo kursus pagal tave? jei boba ar vyras nezino kaip tepalu dapilt, ir jam nereik to zinot, jis dirba savo darba, tik nuveza i bmw centra masina, tai kam jam galvoti ir mokintis vairuot? jis geriau mokinsis su lektuvu pilotuot laisvu laiku :)

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.06.18
Automobiliai:
E60 530d 03' (ex)
E53 04' (ex)
E39 530d 01'
E65 740i 07'
Negi jus rimtai taip sukat galva del tu testu? Kuri gavo 4, o kuri 5 zvaigzdutes? Kokia tikimybe, kad plosites kaktomusa i ka nors, taip, kaip teste? Panasiai tokia, kaip but nutrenktam zaibo. Bet juk nededat i kelnes, kiekviena karta kai pradeda lyt? :lol: Nesunku gyvent taip sukant galvas del smulkmenu? :roll:

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013, 19:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
43
Džiunglių Šniūrs rašė:
O kam cia trint ar rakint, normali ta tema, tiesiog reiktu ja perkelt i kita skyriu pvz. "Pokalbiai prie garažo: Off topic".
O kas liecia stabiluma kelyje, as su BMW jauciuosi tikrai geriau nei su Ford ar Audi. Sistemos veikia manajam E90 nepriekaistingai. Aisku pravazumo negaliu lyginti su turimu Ford, nes BMW zemesnis ir galas varomas normalu, kad pravazumas mazesnis. Bet nereikai maisyti stabilumo su pravazumo :wink:

smelio maisa i gala ir pravazumas atsiranda.

Turejau E34, turejau E39 visi patiko.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 97 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery