Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 02:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E30 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Lap 2005, 20:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
to fricas: aha touringas, vakar saule besukant galva susisuko :(

to Andriuxa: nedrysiu gincytis, bet apie smagracius labai graziu "pasaku" esu girdejas, netgi padalinus jas is tryju labai grazus rezultatai turetu gautis :)

Pasakyk pls dar viena dalyka, tas 2,7 blokas jis dar kazkuom gudrus ar tik tais 0,2? Eiga stumokliu ar dar kokiu biesu, ta prasme nu kuom jis tokis geras kad ji visi taip myli. Nes kiek infos skaitau, tai visi jo navarotai kad mazasukis ir ilgaamzis, nu man tai panasiau i minusus :( Nebent jei ta galva kaip tu sakai statai ir jis suktis pradeda normaliai, bet negi tai viskas?

Kiek tas 0,2 prides arkli? 2?
Nesueina man kastai cia ir itariu, kad man truksta duomenu :)

StandartinėParašytas: 20 Lap 2005, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
fricas rašė:
Kurgine, kokį čia mašiniuką prievartausi :) ? E30?

Beje koliai kas planuose jokios prievartos :) visos mintys krypsta kaip "palengvinti" jo sunkia nasta :) Pvz kad anas vargsas galetu lengviau ikvepti ir iskvepti :) Nu kokia gi cia prievarta :)

StandartinėParašytas: 20 Lap 2005, 21:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
6eris garaze :)
O sita ziemai emiau, galvojau iki pavasario padraskyt ir palikt, ale vat teko galvot is naujo :)

StandartinėParašytas: 21 Lap 2005, 07:26 

Kurgine rašė:

to Andriuxa: nedrysiu gincytis, bet apie smagracius labai graziu "pasaku" esu girdejas, netgi padalinus jas is tryju labai grazus rezultatai turetu gautis :)

Pasakyk pls dar viena dalyka, tas 2,7 blokas jis dar kazkuom gudrus ar tik tais 0,2? Eiga stumokliu ar dar kokiu biesu, ta prasme nu kuom jis tokis geras kad ji visi taip myli. Nes kiek infos skaitau, tai visi jo navarotai kad mazasukis ir ilgaamzis, nu man tai panasiau i minusus :( Nebent jei ta galva kaip tu sakai statai ir jis suktis pradeda normaliai, bet negi tai viskas?

2.7 dades nemazai sukimo momento ,toliau daleiskim drage smagracio lengvinimas butu tiktai didelis - ,kas liecia 2.7 bloka tai esme yra eigoje o ne paciame bloke

StandartinėParašytas: 21 Lap 2005, 07:32 

Kurgine rašė:

2.7 dades nemazai sukimo momento ,toliau daleiskim drage smagracio lengvinimas butu tiktai didelis - ,kas liecia 2.7 bloka tai esme yra eigoje o ne paciame bloke

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
Pagaliau suzinojau kasgi atsitiko: nuluzo pirmo cilindro voztuvo galvute, isarde viska ka galejo pramuse stumoklyje gera skyle ir galiausiai i ja atsigulus apsiramino... kartu su varykliu.
Niu bet man zadejo uz 1500Lt prikelt ta sirdele.
Gaila aisku, vos 4 dienas pavaziavus :( Bet yra ir gera medalio puse, dabar tixliai zinosiu kas pas mane po kapotu dedasi :twisted:
Prie progos idesiu stumoklio nuotrauka :)

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 21:49 

Kurgine rašė:
Pagaliau suzinojau kasgi atsitiko: nuluzo pirmo cilindro voztuvo galvute, isarde viska ka galejo pramuse stumoklyje gera skyle ir galiausiai i ja atsigulus apsiramino... kartu su varykliu.
Niu bet man zadejo uz 1500Lt prikelt ta sirdele.
Gaila aisku, vos 4 dienas pavaziavus :( Bet yra ir gera medalio puse, dabar tixliai zinosiu kas pas mane po kapotu dedasi :twisted:
Prie progos idesiu stumoklio nuotrauka :)

vo blyn man ir buvo trukus pirmo kauso voztuvo galvute , tik ji pas mane truko nuo redlaino, tad variklio sugadinimo lygis buvo rimtesnis , nes as voztuvo galvute radau 6 kause

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 22:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
AndriuxaBmw rašė:
vo blyn man ir buvo trukus pirmo kauso voztuvo galvute , tik ji pas mane truko nuo redlaino, tad variklio sugadinimo lygis buvo rimtesnis , nes as voztuvo galvute radau 6 kause

O sakyk, "grochatas" stiprus buvo ar be triuksmo ivyko sis nuotikis?
Nes man tai nebuvo jokio triuksmo, paprasciausiai nutilo. Visi sako kad kapotas turejo kilnotis nuo tokiu bajeriu. Kyla kazkaip itarimas kad as jau toki paemiau ir kelias dienas su tokiu vazinejau, kol smarves davus dirzo nepermete, nes nu ten viduj taip viskas subaladota, kad rimtai itartina darosi kaip taip "nesigirdejo" nieko.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 23:13 

nu pas mane tai tikrai nemenkai sugrojo :)

StandartinėParašytas: 29 Lap 2005, 00:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
Kazkaip man vis labiau aciranda noras susirast buvusi seimininka ir deformuot jam snapa :evil:

O realu su penkiais kausais vazineti kai sestame penkiu centu dydzio skyle ir voztuvo galva vietoj barskucio?
Nes man cia istoriju prisege kad zmones su skyletais stumokliais puse Rusijos(suprask 2-3k km) praskrosdavo... :shock:

StandartinėParašytas: 29 Lap 2005, 00:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.04.21
Amžius:
43
Automobiliai:
E21k
E36/8 full M conversion
E91 family wagon
Kurgine rašė:
Kazkaip man vis labiau aciranda noras susirast buvusi seimininka ir deformuot jam snapa :evil:

O realu su penkiais kausais vazineti kai sestame penkiu centu dydzio skyle ir voztuvo galva vietoj barskucio?
Nes man cia istoriju prisege kad zmones su skyletais stumokliais puse Rusijos(suprask 2-3k km) praskrosdavo... :shock:

na kazhkiek tas mataras dar padirba teko isitikint ale kad 2-3k km tai nzn, tam matarui kuris taip pat uzhsilenke tai tik uzhsivest ir bishki pabarshket pavyko ir mire :(

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery