Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 10:57

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 15:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:2000
Variklis:4,0
Degalai:dyzelinas

Problema/klausimas: ruosiuosi apsidrausti ir dabar nelabai suprantu ta antro lygio signalizacija, jei kas nors jau visa tai praeje tai gal pasakysit kaip dabar pigiai man viska pasidaryt, nes speju kad gamyklines neuzteks turbut.

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 15:51 

Gamykline neturi apsaugos pries atvira vagyste. O siaip jeigu pilna gamykline, su turio davikliais tai jai tik pries atvira vagyste truksta iki 2 lygio. As sau isidejau pries atvira vagyste ir dar smugini+posvyrio davikli, tai jau beveik 1 atitinka :)

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 16:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
na veikia gerai, kaip normali signalizacija tik nera labai jautri. as zalias tose signalizacijose, tai nelabi suprantu, ka reikia det pries atvira vagyste?

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 16:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
siaip nieko netruksta pas mane, i smugius reaguoja, del tu turio davikliu nezinau, slapukas yra, masinos detales zymetos, tai nezinau kaip cia su tuo kasko. gal kas parasytu koki sertifikata kad atitinka signalizacija antra lygi? kas cia sprendzia tokius dalykus?

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 16:26 

Slapukas yra labai gerai, bet 2 lygiui reikia pries atvira vagyste, t.y. ismeta tave is uzkurtos masinos, ir toli nenuvaziuoja...

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 16:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
draugas (forumietis irgi) draude kaso E39, gamikline signalziacija su turio davykliais, 99u metu atrodo. viska apdraude su gamikline be problemu.

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 16:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
mano slapukas butent taip ir veikia, ties kiekvienu duru atidarymu, tada pas mane viskas sudeta jau ko reikia :) bet sertifikuot kazkas ir gamykline turetu. alte kokiam sakau gal parasys koki popieriu? beje ačiū uz informacija

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
DIYexpert rašė:
mano slapukas butent taip ir veikia, ties kiekvienu duru atidarymu, tada pas mane viskas sudeta jau ko reikia :) bet sertifikuot kazkas ir gamykline turetu. alte kokiam sakau gal parasys koki popieriu? beje ačiū uz informacija

parasys. alte kolegei parase poperiu del e46o gamiklines. tik nurode kad jai truksta turio davykliu iki atitinkamo lygio.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 00:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E38 740i M62 96'
Kiekvienam draudime reikalavimai yra šiek tiek skirtingi, taigi pirmiausia susigalvok, kokiam draudime drausi, tik tada pradėk rūpintis pažyma.

StandartinėParašytas: 15 Geg 2009, 00:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
seip man kai draudziaus LD tai reikejo pirmo lygio,o pirmam lygiui originali netinka,yra berods tik dvi signalizacijos kurios atitinka pirma lygi,bent jau taip man alte porino.ir alte daro tuos sertifikatus,tik kuo didesnis lygis tuo brangiau kainuoja sertifikatas

StandartinėParašytas: 15 Geg 2009, 11:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.18
Automobiliai:
E38 730d 99'
Aš savo E38 kai draudžiau tai gamyklinė signalizacija netiko (nors tūrio davikliai yra) reikėjo papildomai dėt signalizaciją (2 lygio) + nuo atviros vagystės + automobilį žymėti. Lietuvos Draudime draudžiaus.

StandartinėParašytas: 15 Geg 2009, 11:59 

Na jus man paaiskinkit, kodel man tiko? :roll: Tik reikejo papildomai isideti nuo atviros vagystes prieda ir viskas. As aisku papildomai dar isidejau smugini su posvyrio davikliu. Kasko draudimas LD. :)
Manau cia viskas priklauso nuo to, per ka formini draudima.. :wink:

StandartinėParašytas: 15 Geg 2009, 13:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
pas mane viskas sudeta, bet dabar mazai Vilniuj trinuos su masina, tai ant vasaros ir nedrausiu. tik del turio davikliu nelabai suprantu, jei langa atidaryta palikus, kaukia tai vadinasi ok? ar cia siaip tie ultragarsiniai kur reaguoja i judesius salone? nes tokiu lyg ir neuzmaciau

StandartinėParašytas: 15 Geg 2009, 15:09 

DIYexpert rašė:
pas mane viskas sudeta, bet dabar mazai Vilniuj trinuos su masina, tai ant vasaros ir nedrausiu. tik del turio davikliu nelabai suprantu, jei langa atidaryta palikus, kaukia tai vadinasi ok? ar cia siaip tie ultragarsiniai kur reaguoja i judesius salone? nes tokiu lyg ir neuzmaciau

Na taip is esmes. Turio davikliai reaguoja i turio pasikeitima :) Teisingai pastebejai, ikisi ranka ar kita daigta per atidaryta langa - sureguoja. O ko ir kur neuzmatei?

StandartinėParašytas: 15 Geg 2009, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
na sensoriu nematau niekur viduj :) bet matomai yra kazkur

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery