Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 11:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 10:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
sveiki 7er megejai. du klausimai:

1) veidrodelis - pas mane yra ta funkcija kuri sulanksto veidrodelius, bet paspaudus uzsilenkia tik keleivio puses, vairuotojo puses stovi kaip ikaltas viskas jam dzin. kas gali buti ? ir kaip paziureti ar imanoma kazka padaryti nesulauzius ? ar cia beliko tik "naujo" veidrodzio is shroto ieskoti ?

2)730 - nera gongo, visiskai, nei kai kokias nors klaidas rodo nei kai sviesas palieki. nuo ko pradeti ? ar paprasciausiai keisti visa gonga ? kur jis yra? ar lengvai keiciamas ?

ačiū 8)

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
1) man irgi tokia pat beda buvo,tai pirkau naujus veidrodelius.Jei sugalvotum meistraut,turiu veidrodeli desines puses,jis uzsilenkdavo gerai,tai gal iseitu tau varikliuka perkelt i vairuotojo puses:)

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 11:13 

1. Va, pasiskaityk cia: :arrow: 2391. Cia jeigu nuspresi pats tvarkyti. Aisku be fotkiu, bet viskas aprasyta. Su rusu kalba problemu speju nebus.. :mrgreen: :wink:

Pas mane irgi jau veidrodziai sunkiai susilanksto (ypac keleivio). Ir as jau esu itraukes abieju veidrodziu remonta i planuojamu darbu vasarai. :)

P.S. O apie gonga buvo jau tema kazkur, paieskok. Berods pas zmogu panasi problema buvo su gongu.. :wink:

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 11:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:
1. Va, pasiskaityk cia: :arrow: 2391. Cia jeigu nuspresi pats tvarkyti. Aisku be fotkiu, bet viskas aprasyta. Su rusu kalba problemu speju nebus.. :mrgreen: :wink:

ačiū skaitysim ziuresim 8)

angelas_ rašė:
Pas mane irgi jau veidrodziai sunkiai susilanksto (ypac keleivio). Ir as jau esu itraukes abieju veidrodziu remonta i planuojamu darbu vasarai. :)

as turiu nuojauta kad tu greiciau uz mane susitvarkysi, jei ka rasyk cia :mrgreen:

angelas_ rašė:
P.S. O apie gonga buvo jau tema kazkur, paieskok. Berods pas zmogu panasi problema buvo su gongu.. :wink:

gal dar kas cia parasys :D

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 11:41 

sickdog rašė:
as turiu nuojauta kad tu greiciau uz mane susitvarkysi, jei ka rasyk cia :mrgreen:

Ok, kai susitvarkysiu galesiu parasyti kaip ten kas.. Negi sunku? :)

sickdog rašė:
gal dar kas cia parasys :D

Geda peleda..
viewtopic.php?f=4&t=60282
viewtopic.php?f=4&t=59763
viewtopic.php?f=4&t=53116

:P

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidentas
Klubo Prezidentas
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.27
Amžius:
43
Automobiliai:
visos Ex
gal paprasciausiai veidrodelio laidas koks nusilankste?

pas mano M veidrodeli taip buvo

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: