Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 11:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 56 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:
Cia su kuriais mygtukais? Kazkaip praleidau gal ka.. :roll:

nu vairtuojo durelese visas tas pultelis kuris atidaro uzdaro visus langus, lanksto veidrodelius bei juos reguliuoja.

o bet visose kitose duryse migtukai veikia. vargstu. na bet nieko, gal prisiruosiu kita savaite iki diagnostikos nuvaziuoti. manau parodytu ir gal istaisytu, nes pultelis veikiantis, kitaip kaip jis butu atsigaves pries tai buvusius kartus :roll: . krc mistika.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:13 

sickdog rašė:
nu vairtuojo durelese visas tas pultelis kuris atidaro uzdaro visus langus, lanksto veidrodelius bei juos reguliuoja.

o bet visose kitose duryse migtukai veikia. vargstu. na bet nieko, gal prisiruosiu kita savaite iki diagnostikos nuvaziuoti. manau parodytu ir gal istaisytu, nes pultelis veikiantis, kitaip kaip jis butu atsigaves pries tai buvusius kartus :roll: . krc mistika.

Khem, dabar perskaiciau temos pavadinima ir supratau.. :lol: Zodziu, turbut dar miegu... :lol:

O kas liecia mygtukus.. Na, sunku pasakyti del ko taip darosi. O ar parodys diagnostika, kazkaip smarkiai abejoju. Nors, visko gali buti. O pas tave nustoja tas pultas vairuotojo duryse veikti ir jis nebevaldo nei vienas duris? Ar tik vairuotojo durys nustoja veikti? Ta prasme langai, veidrodziai.. O centrinis normaliai suveikineja tuo momentu kai neveikia? Vat is tikro tokius gedimus sunkiausia surasti, kai kartais veikia, o kartais ne.. :?

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:

Khem, dabar perskaiciau temos pavadinima ir supratau.. :lol: Zodziu, turbut dar miegu... :lol:

O kas liecia mygtukus.. Na, sunku pasakyti del ko taip darosi. O ar parodys diagnostika, kazkaip smarkiai abejoju. Nors, visko gali buti. O pas tave nustoja tas pultas vairuotojo duryse veikti ir jis nebevaldo nei vienas duris? Ar tik vairuotojo durys nustoja veikti? Ta prasme langai, veidrodziai.. O centrinis normaliai suveikineja tuo momentu kai neveikia? Vat is tikro tokius gedimus sunkiausia surasti, kai kartais veikia, o kartais ne.. :?

centrinis veikia. neveikia tik pultelis - negaliu is jo atidaryti neivieno lango bei reguliuoti veidrodeliu. bet kitose duryse langu migtukai veikia be problemu.

nors va dabar dar pradedu atgaminti kai ka..... truputi apsimelavau - prisiminiau kad :!: tuo metu kai neveikia tas pultelis ji islupus ir istacius pulteli nuo tevo e38o JIS VEIKIA :!: :? tai pala... visdelto gaunasi kad problema turetu buti paciame pultelyje.... :? . bet tai blemba [CENZŪRA] tu rasi nuo europinio shrote ir dar su visom knopkem... shrotuose tik anglai :?

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:30 

sickdog rašė:
centrinis veikia. neveikia tik pultelis - negaliu is jo atidaryti neivieno lango bei reguliuoti veidrodeliu. bet kitose duryse langu migtukai veikia be problemu.

nors va dabar dar pradedu atgaminti kai ka..... truputi apsimelavau - prisiminiau kad :!: tuo metu kai neveikia tas pultelis ji islupus ir istacius pulteli nuo tevo e38o JIS VEIKIA :!: :? tai pala... visdelto gaunasi kad problema turetu buti paciame pultelyje.... :? . bet tai blemba [CENZŪRA] tu rasi nuo europinio shrote ir dar su visom knopkem... shrotuose tik anglai :?

Bet po to iskarto istacius atgal tavo pulteli visviena neveikia?
Manau srote rastum ir europini be problemu, gal neiskarto, bet rastum :wink:

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:

Bet po to iskarto istacius atgal tavo pulteli visviena neveikia?
Manau srote rastum ir europini be problemu, gal neiskarto, bet rastum :wink:

jo ikisus savo atgal нефурычит. jis pats kazkaip neaiskiom aplinkybe atsigauna :roll:

nu bet vistiek nuvarysiu iki diagnostikos, any way tu klaideliu atsirado, 6o cilindro babinai paskutionioji ateina vel reikes klaida istaisyt ir tt.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:39 

sickdog rašė:

jo ikisus savo atgal нефурычит. jis pats kazkaip neaiskiom aplinkybe atsigauna :roll:

nu bet vistiek nuvarysiu iki diagnostikos, any way tu klaideliu atsirado, 6o cilindro babinai paskutionioji ateina vel reikes klaida istaisyt ir tt.

Na nebent dar yra daugiau del ko diagnostika daryt. O del to blokelio, pabandyk paprasciausiai ji pakeist ir tiek :wink:

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:

Na nebent dar yra daugiau del ko diagnostika daryt. O del to blokelio, pabandyk paprasciausiai ji pakeist ir tiek :wink:

heh zinai kaip man sunku kai po ranka yra BMW shrotas, bet ten visi anglai, tai vaziuot per kitus shrotus ir gaist laika bus man labai sudetinga :mrgreen: . + man reikia to pultelio su veidrodeliu uzlenkimo migtuku, nors ir beveik neveikia sitas dalykas pas mane ale vistiek. vargai vienuzodziu.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 18:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
angelas_ rašė:
Sunku pasakyti. Siaip man kazkaip keistai cia atrodo. Padaryk taip, atjunk is TV modulio melyna fiske ir pajunk ja i navi kompa. O ta, kur buvo pajungta i navi palik laisva. Ar pasikeis kas nors, po to parasyk.. :roll:

Krc telikas dbr jau veikia trecia diena, viskas tvarkingai [-o<
Buvau pas jaroslova, tai nusprendem taip kad as kazka dregno bagaznike paveziojau, saulute pasviete ir ant metaliniu daigtu susidare kondensatas, TV blokas truputi padreko, masina stovejo savaite, vat ir beda. Dabar isdziuvo ir viskas ore :)

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 18:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
sickdog rašė:

beje pas mane taipat yra problema su migtukais, kazkada senai keliau sita tema, bet nieko gero nepasiule apart akumo atjungimo. o yra pas mane taip:

vairuotojo dureliu pultelis (alngai\vedirodeliai) veike viskas OK. paskui viena ryta atsisedau, uzkuriau - NEVIAKI. fuk... taip vazinejau gal 2 menesius, viena diena bevaziuojant paspaudziau knopke - VEIKIA :shock: .... su veikianciu vel atavzinejau kelis menesius... po to viena ryta vel neatsidare... tada po savaites palikau servise vaziuokles patavrkyt. atsiemu masina isvaziuoju is serviso -VEIKIA :shock: . nu ir paskui ilga laika veike. o dabar jau kelios savaites vel neveikia, neturiu visiskai jokio supratimo kas ten yra. vienintelis dalykas ka as padarysiu tai kai rasiu laisva minute nuvaziuosiu diagnostikos, as manau tikrai turetu parodyti kazkokia klaida... o gal ir priezasti. as tikiuosi :roll: , nes UZKNISA.

kaip jau minejau treciadieni buvau priemime pas Jaroslova, maladec vaikinas, respect jam.
Zodziu taip, visu mano negalavimu problema buvo nupuves pliuso laidelis duru ir kebulo sujungime vairuotojo pusei :lol:
Tai itariu ir pas tau gali buti ta pati beda, jei tai veikia tai ne :)

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 18:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
angelas_ rašė:
Vat is tikro tokius gedimus sunkiausia surasti, kai kartais veikia, o kartais ne.. :?

aha, sunkiausiai :) tik ne jaroslavui :) per 15 minuciu pariskino kame saknys :lol:

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 18:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
sickdog rašė:

heh zinai kaip man sunku kai po ranka yra BMW shrotas, bet ten visi anglai, tai vaziuot per kitus shrotus ir gaist laika bus man labai sudetinga :mrgreen: . + man reikia to pultelio su veidrodeliu uzlenkimo migtuku, nors ir beveik neveikia sitas dalykas pas mane ale vistiek. vargai vienuzodziu.

jo beda, as jeskojau sau, nors apvaziavau tik du srotus bet ir tie du neturejo, o kaina ju 200-300lt. O krastoi naujas 1170 #-o

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 56 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery