Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 02 Lap 2024, 21:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Geg 2008, 16:53 

Sveikinu pagaliau issprendus sena problema. :)
Beje, kontaktus galetum parasyti viesai, kad reikalui esant visi galetu ten nuvaziuot :wink:

StandartinėParašytas: 12 Geg 2008, 20:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Curr. E39 530d '03 m.
Ex. E38 728i '99 m.
O. K., jokių problemų, jiem juk tik nuo to geriau, reklamą padarau :) Šiaip mano tėvas pas juos tvarkė spidometrą, sakė kainas esant dideles, tačiau as manau jog už gerą ir kokybišką aptarnavimą per daug gali būti tik parduotos kepenys ar pan. vidaus organai :D

Jei kam prisireiks, pateikiu kontaktus:
Audio sistemų tvarkymas, chiptunning'as - Mindaugas, tel. (8~616) 58 101
ir prie to paties pateikiu apskritai įvairias ligas tvarkantį, BMW ir MB besispecializuojantį - Vytas (8~620) 69 207
Adresas - Statybininkų g. 9 (Netoli MCdonalds esančio Peaugeot centro, kitapus "tarp gėlių" ir netoli MC Donald's).

P. S. galbūt kažkam nepatiks kainos ar paslaugos, tačiau mano problemą jie išsprendė :)

Paskutinį kartą redagavo Stingas 08 Lie 2008, 10:21. Iš viso redaguota 2 kartus.

StandartinėParašytas: 25 Bir 2008, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Curr. E39 530d '03 m.
Ex. E38 728i '99 m.
Tai va, posakis "Neperšokęs griovio nesakyk OP" įgavo prasmę. Važiavau šį savaitgalį į Palangą, kol važinėjomės, viskas buvo tvarkoj su muzika, užgesinau variklį ir palikom nakčiai. Ryte užkūrus vėl trūkčiojo - juo variklis labiau kaista, juo dažniau. Mėginsiu važiuot aiškintis kas darosi pas tą meistrą. Keičiau tepalus, ištrynė visas klaidas sistemoj, gali būt kad kažką iš jo pakeitimų atstatė, reik išsiaiškint...

StandartinėParašytas: 25 Bir 2008, 19:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E38, 2.8
Tai vat pas mane biskeli kitokia beda. Pas mane pats ekranas issijungineja, vaizdas dingsta, garsas yra. Ijungus degima ekranas pradeda rodyti, paskuij nustoja, Kartais buna kad ekranas veikia ilgai ir neisijungia, viskas buna gerai. O kartais ijungus degima jau ekranas nerodo. Pabadziau trinktelejus per panele jis atsigauna, paskuij vel dingsta, atrodytu jog kokio nors kontakto nera. Vienas "meistrelis" ziurejo viskas lyg ok su kontakltais bet iki galo ir nesutvarke. Tai gal jus zinote kokiu nors minciu kas cia galetu buti tv?

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 13:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.28
Amžius:
43
Automobiliai:
[E38] 740iA
su tuo ekranu pas mane ir tas pat,buvau isardes ten tos lempos sutruke,manau kad del to,bet kazkas cia rase kad reikia perlituot plokste,ten kur tos lempos susijungia,reiks pabandyt,bet neprisiruosiu.

StandartinėParašytas: 30 Bir 2008, 14:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 M5 3.6i S38 89'
E39 520D 01'

Ex. E39 540i manual 97'
Ex. E38 750 M73 96'
Ex. E32 m60 b30 V8 92'
Ex. E34 m20 b25 89'
Ex. E28 m20 2.7ie 85'
Ex. E28 m20 2.8i 83'
Ex. E30 m10 1.6 83'
Su TV tokia pati beda buvo ir man, kad kartais rodydavo vaizda kartais ne, o trinktelejus per panele vel atsigaudavo, buvau ardes, maciau tas lempas ,ziuriu apdegusios, maniau jos kaltos, nusipirkau tokias pat lempas tik tiesias, nes lenktu kaip orig. niekur neradu, tai va, jungiu lempa nuo aukstos itampos to TV stiprintuvo ir ka, veikia, bet trinktelejus per isardytus TV elementus vel lempa uzgesta, vadinasi tos orig. lempos baisiai atrodancios-geros, tai nunesiau pazistamam meistrui kur LCD remontuoja, jis su tokia nerealiai didele padytke su pasvietimu paziurejo, poto kazka litavo gal 10min, na ir ka, pajungus isardyta TV veikia ir nebereagavo i nestiprius smugius, surinkau viska, idejau i masina ir tfu tfu tfu, jau beveik metai kai veikia :D :D :D . Nepirma karta susidurt teko su tokia beda kad pas E38 ir E39 kaip ir liga butent to 4:3 to mazo TV ir manau, kad kai kontaktai syla poto sala (ypac ziema) begant metams mikroschemoj atsiranda mikro itrukimu, o neveltui daugeliui elektronikai pavojinga veikti maziau kaip +5 laipsniu. Taip pat sake ir meistras.
P.S. Pries tai ta TV ziurejo irgi meistras, bet be paditkes tos nerealios, o su kazkokia paprasta, perlitavo tipo viska, bet nepadejo :roll:

StandartinėParašytas: 30 Bir 2008, 19:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E38, 2.8
Ramis rašė:
Su TV tokia pati beda buvo ir man, kad kartais rodydavo vaizda kartais ne, o trinktelejus per panele vel atsigaudavo, buvau ardes, maciau tas lempas ,ziuriu apdegusios, maniau jos kaltos, nusipirkau tokias pat lempas tik tiesias, nes lenktu kaip orig. niekur neradu, tai va, jungiu lempa nuo aukstos itampos to TV stiprintuvo ir ka, veikia, bet trinktelejus per isardytus TV elementus vel lempa uzgesta, vadinasi tos orig. lempos baisiai atrodancios-geros, tai nunesiau pazistamam meistrui kur LCD remontuoja, jis su tokia nerealiai didele padytke su pasvietimu paziurejo, poto kazka litavo gal 10min, na ir ka, pajungus isardyta TV veikia ir nebereagavo i nestiprius smugius, surinkau viska, idejau i masina ir tfu tfu tfu, jau beveik metai kai veikia :D :D :D . Nepirma karta susidurt teko su tokia beda kad pas E38 ir E39 kaip ir liga butent to 4:3 to mazo TV ir manau, kad kai kontaktai syla poto sala (ypac ziema) begant metams mikroschemoj atsiranda mikro itrukimu, o neveltui daugeliui elektronikai pavojinga veikti maziau kaip +5 laipsniu. Taip pat sake ir meistras.
P.S. Pries tai ta TV ziurejo irgi meistras, bet be paditkes tos nerealios, o su kazkokia paprasta, perlitavo tipo viska, bet nepadejo :roll:

Bet jis pas mane paiima ir isoro isijungineja, nebutinai trinktelejus. Jis trinktelejes atsigauna. Dar dabar pastebejau,kad kaip ijungi sviesas jis net pekeicia spalva truputeli, tamsesnis ekranas pasidaro kazin cia pas visus taip? Reiks ir man nuvezti kur nors kad perlituotu kontaktus.

StandartinėParašytas: 30 Bir 2008, 21:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Kaifass rašė:
Bet jis pas mane paiima ir isoro isijungineja, nebutinai trinktelejus. Jis trinktelejes atsigauna. Dar dabar pastebejau,kad kaip ijungi sviesas jis net pekeicia spalva truputeli, tamsesnis ekranas pasidaro kazin cia pas visus taip? Reiks ir man nuvezti kur nors kad perlituotu kontaktus.

Tamseja tai tikrai pas visus, kad nakti nesviestu taip smarkiai i akis.

StandartinėParašytas: 01 Lie 2008, 01:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 M5 3.6i S38 89'
E39 520D 01'

Ex. E39 540i manual 97'
Ex. E38 750 M73 96'
Ex. E32 m60 b30 V8 92'
Ex. E34 m20 b25 89'
Ex. E28 m20 2.7ie 85'
Ex. E28 m20 2.8i 83'
Ex. E30 m10 1.6 83'
Per meniu galima nustatyti day arba night rezimus t.y. kai ijungi sviesas, pvz. kad nakti neperryskiai TV sviestu. O kad tau kas ta TV perlituotu, tai reik tikrai gero meistro :wink:

StandartinėParašytas: 08 Lie 2008, 10:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Curr. E39 530d '03 m.
Ex. E38 728i '99 m.
Tai vo, dar kas liečia audio bloko kvailiojimus - važiavau šį savaitgalį link Druskininkų - kvailiot vėl pradėjo. akivaizdžiai klaida išliko arba atsinaujino, reikės vėl registruotis pas tą patį meistrą kad vėl žiūrėtų. Nes tuoj ir garantinis periodas baigsis :) Žodžiu parašysiu kaip seksis.

----------
Pranešimas papildytas 2008-07-24
----------

Naujienos tokios - nuvežiau pas tuos pačius meistrus ir lyg sutvarkė. Bet patarimas besinaudojantiems Statybininkų g. 7 serviso paslaugomis tvarkant audio bloką - niekada nesutikite patys jo išiminėti. Mat tai man kainavo papildomus 60 Lt. Aišku dalinai per savo kvailumą, mat sutikau išardyt taupydamas meistro laiką ir tikėdamas pažadu kad greičiau sutvarkys (kuris irgi neišsipildė, kaip ir pažadas kad po to jis surinks). nuvažiavus po keturių dienų pareiškė, kad audio bloko įdėjimas neįmanomas, nebent už "papildomą mokestuką". Nuvežiau į Audiogarso dirbtuves iš to pykčio, kur vyrai surinko ir sumokėjau. Bet bent buvo už ką, nes net neabejoju jog audioblokas gali vėl pradėt kvailiot. Štai kaip meistrai rūpinasi tavim garantiniu laikotarpiu - nemoki nei lito, jie irgi nesiruošia nei minutės darbo daryt. Dzin, kad pradžioj paėmė 200 litų, ir atsinaujinus gedimui pareiškia kad garantinis galioja tik audio blokui, o ne jo išėmimui ar dalims aplink. Taip kad, mano brangieji, kas važiuosite, įsitikinkite, kad ir patys surinks ir išrinks :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery