Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 03:07

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Kov 2007, 12:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.04
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW 725tds
BMW 540 V8
Turiu visa telefa ir jo iranga, viskas dar automobilyje, kuris tuoj bus ardomas, atiduociau nebrangei, rasykit i PM nes nezinau, kada cia vel uzsuksiu ;)

StandartinėParašytas: 04 Bal 2007, 13:08 

sveiki,kazkas raset,kad kalba is vokieciu i anglu pasikeitet,kur tai imanoma pasidaryt?? nes su vokieciu man truputi sunkoka:)

StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 11:22 

pats nepakeisi, vaziuok i bmw servisa, uz 80 lt tau padarys

StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 14:28 

[/quote]pats nepakeisi, vaziuok i bmw servisa, uz 80 lt tau padarys[/quote]
del to supratau,dekui.
kitas dalykas prie to pacio-pas mane diodai perdege ir pacio obc ir spidometro,kuo toliau tuo blogiau darosi,vis daugiau perdegineja,kaip sita beda istaisyti,nejaugi keisti nauja spidika ir obc,o gal kontaktai lievi kur nors,nes realiai tai usidega keli tai vel uzgesta...:shock:

StandartinėParašytas: 06 Bal 2007, 17:29 

Ramunasklp rašė:
Radza` rašė:
sveiki,kazkas raset,kad kalba is vokieciu i anglu pasikeitet,kur tai imanoma pasidaryt?? nes su vokieciu man truputi sunkoka:)
pats nepakeisi, vaziuok i bmw servisa, uz 80 lt tau padarys

na nzn o negali but taip kad tos kalbos(anglu) ishvis nera mashinoje?nes mano E38 ish italijos,default'ine kalba italishka,buvau as autoforume klausiau kaip su kalbos pakeitimu sako "reik daryt kompiuterine diagnostika uz 100lt" ir tada "pasikeis arba nepasikeis" tai kazkaip net pasimeciau,juk nieko ten stebuklingo neturetu but perrashyt softa.. :roll:

StandartinėParašytas: 08 Bal 2007, 01:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.10
Amžius:
46
ka jus cia varot abu, kalba nuvaziuosi ir pakeis, man 50 lietuvisku kainavo, ja su kompu perprogramuoja ar kazka panasaus padaro, o spidike ten ne diodai tau perdege o pasiskaityk jau buvo apie tai parasyta kitose temose

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery