Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 07:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 499 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 08:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
36
Automobiliai:
E38 728 96' Ex
E61 530 xd 06'
As pas situos dejau, poto turejau problemu su benzino siurbliu bake, tai jie man per 5 min nustate kad tai tikrai ne duju kompas ji blokuoja ir pan. http://www.egs.lt/index.php?option=com_ ... Itemid=168 . Pabandyk paskambint, daug kas dejosi, daug kas patenkinti, galn tau uzteksn tik kompa pasikeisti ir viskas bus gerai.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 08:35 

Kruva reikalu ir daug kainuos pakeist pc pravodke reik keist as taip suprantu... Parasiau as jiem klausimeli, kaip supratau jie su tuo kme diego dirba.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 08:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Bass rašė:

ta mano istorija is beskaus servisiuko ir atsirado [-X pas juos pats niekada nebevaziuosiu ir niekam nesiulysiu... Gal man tokie bairiai su slangom ir balionu pasjuos ir pirmam bepasitaike, bet faktas kad taip jau benutiko, kalbant apie tai kad mano auto lievas, motoras dar kazka, vadinas galima bv rast gedima, jie nesugebejo. 15L ju akimis yra normalu :) faktas tas kad vaziuojant benzinu, suryja trasoj 9L

kazka tu cia veli konkreciai. ispradziu rasei kita servisa visai, paskui davei linka kurie isviso su beskum nieko bendro neturi. kazkokia cia nesamone.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 09:18 

Kaip nieko bendro neturi? Nueik y ta autogaz.lt ten tie artystai ir yra, tik kad puslapis kiek laiko neatnaujinas neaisku... Pajuostes plentas 38 beskus@autogaz.lt, ka netiepatys ??!

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 09:27 

Cia ne kazkokia nesamone o tas beskus jopapule. Ten va vienas meistriukas, tas kur slubas gal y nieko, o tie du kur man dare tai is snukuciu matos kad nenulipa nuo bonkes, ten pasneket tik ir moka toj kontoroj. Pusantros valandos jieskojo kur leidzia dujas, ratais aplink ta masina uz galvu susieme vaiksciojo poto nusprende baliona patikrinti

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 09:39 

gizzmo rašė:
As pas situos dejau, poto turejau problemu su benzino siurbliu bake, tai jie man per 5 min nustate kad tai tikrai ne duju kompas ji blokuoja ir pan. http://www.egs.lt/index.php?option=com_ ... Itemid=168 . Pabandyk paskambint, daug kas dejosi, daug kas patenkinti, galn tau uzteksn tik kompa pasikeisti ir viskas bus gerai.

Pas besku dejaisi?

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 10:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tada nzn kaip cia tau taip pasiseke :D , nes ta kontora daro geriausiai, ir man padare idealiai, arba tavo masina netvarkoi.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 08:27 

Keisiu greitu laiku jau tepalus, filtrus, zvakes... Ziuresim kas bus td, ale itariu niekas nepasikeis... Sian atkreipiau demesi kad iki darbo net ne 100km o 90, gaunas kad tie 15L 90km trasoj o ne 100ui :?

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Bass rašė:
Keisiu greitu laiku jau tepalus, filtrus, zvakes... Ziuresim kas bus td, ale itariu niekas nepasikeis... Sian atkreipiau demesi kad iki darbo net ne 100km o 90, gaunas kad tie 15L 90km trasoj o ne 100ui :?

nesamone, pas mane viskas idealiai gaunasi :) . gal tau siaip pasitvarkyt reikia motora ir ten aplinkui, nes tepalai ir zvakes jei ir pades tai nestipriai (nebent zvakem amen bus, bet anie man kai kopustus dejo tai ir zvakes naujas sudejo, nes senos amen buvo ir dar pasake kad virsutines tarpines atejo laikas keisti, tepaluotos kelios buvo, keisiu kazkadatai neuzkalnu). sakei kad pas tave LZ klaida lig pagauna, tai reikia ziureti, cia buvo viena tema apie tai kad ora kazkur gaude, tai su shcemom buvau imetes ir su trumpu aprasymu ka keitem ant m60b30, kainavo nemazai, bet efektas teigiamas. daug ten nusidevejusiu gumu buvo. auskarankai ant hermetiku sodina, kiti nauajs geras isideda, padeda. nes bent kiek esu susidures tai kai LZ "nefurychyt" tai ir ryna kuro daug.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 13:01 

Pas mane ta LZ tai veikia tai ne, arba veikia bet visiskai kitaip nei ta kuri normaliai, kazkokia tingi ji labai... Belenkuriuo atvieju pajungus ant PC buna primesta klaidu LZ, o tu gali paziureti kokioj cia temoj apie tai sneka ejo? Nes LZ darba as itariu itakoka dar bent keli dacikai...

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 13:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
vel gi nesu super zinovas bet kazkodel esu 90% isitikines kad visos tavo bedos del LZ, ir kai ten susitvarkysi bus ir sanaudos kitos. o kaip trauka ? purtosi masina? pulsuoja ant laisvu ir tt? nes be LZ tai nieko gero. siaip jei buni Panevezy galiu duoti kontaktus kur nuvaziuoti normalios diagnostikos ir galbut net sutvarkytu problema...

del temos nzn, pabandysiu paziureti, bet nelabai turiu laiko ieskoti. ten 2 ar 3 buvo... uzmesiu aki.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
viewtopic.php?f=4&t=82352

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
36
Automobiliai:
E38 728 96' Ex
E61 530 xd 06'
Bass rašė:
Pas besku dejaisi?

Ne, gi daviau linka i ta servisa kur as dejau, cia vln viskas buvo.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 16:27 

sickdog rašė:
vel gi nesu super zinovas bet kazkodel esu 90% isitikines kad visos tavo bedos del LZ, ir kai ten susitvarkysi bus ir sanaudos kitos. o kaip trauka ? purtosi masina? pulsuoja ant laisvu ir tt? nes be LZ tai nieko gero. siaip jei buni Panevezy galiu duoti kontaktus kur nuvaziuoti normalios diagnostikos ir galbut net sutvarkytu problema...

del temos nzn, pabandysiu paziureti, bet nelabai turiu laiko ieskoti. ten 2 ar 3 buvo... uzmesiu aki.

artas nuo karto vibracija jauciasi variklio su uzpakaliu sedint masinos viduje, trauka lyg ir sakyciau tvarkoj, ant laisvu apsukos stovi vietoj, ji seip kol pasyla nlb graziai dirba, kol salta

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2010, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
galiu patarti tik viena - nuvaziuoti Panevezy pas tokius meistrus, gal kazka diagnozuos tau. jei idomu rasyk PM duosiu kontaktus.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 499 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery