Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 00:08

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2070 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 138  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Defacto rašė:
Hmm nu idomios cia mintis, uzpilam oro paemima vandeniu ir stebimes kad hidro smugi guna. :lol:

tai ir vat as ta pati pagalvojau, visa tai ka parase kolega force gal ir naudinga bet tai yra tsakant extremalaus vairavimo ir masinu drozimo atvejai. kurie normaliam zmogui neturetu kelti dideliu ir daznu problemu.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 11:48 

as po truputi planuoju pirkt E38 2,8 mechanika,kazin ar geras sprendimas?man komplektacija nedomina,svarbu,kad vaziuot patogiai,is privalumu man pilnai uztenka elektriniu langu ir odinio salono

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 11:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
angelas_ rašė:
O kas del traukos, jau ne viena karta sakiau ir dar karta pasikartosiu. Vazineti galima normaliai ir su 725tds, nematau tame problemu. Vienam to 725tds uztenka, kitam 750i netraukia, taip kad manau net neverta del tos traukos gincytis, man reiketu traukos - tikrai rinkciausi ne 7er..

Teisingai ir as sutinku su tuom! Skirtingi zmones, skirtingi ir poreikiai, visi sie vrikliai turi savu minusu ir savu pliusu...
Tomas0077 rašė:
as po truputi planuoju pirkt E38 2,8 mechanika,kazin ar geras sprendimas?man komplektacija nedomina,svarbu,kad vaziuot patogiai,is privalumu man pilnai uztenka elektriniu langu ir odinio salono

Gal ir nieko varijantas kaip su mechanine greiciu deze. Bet taip pat pagalvok ir apie 3L mechanika. Bandziau toki, tikrai ispudi paliko. Tik tiek, kad 2,8L variklio eksplotacija pigesne...

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 13:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Tomas0077 rašė:

as imaciau 730 mechanika ir pati masina pigesne ir daug kitu priezasciu apkalbetu N kartu auksciau. o kuro NIEKO santykiauti apart to kad prarasi du cilindrus ir papildomus KW.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Bet ar tiems senesniems varikliams neisdega cilindrai? Ta prasme, juk ten nikasil danga juk.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 22:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tikrai ne visuose nikasilas, o sita galima ir pagal vina suzinoti. mano pvz yra m60 motoras, real oem parode kad alusilas. o siaip kiek esu susidures su m60 visi vaziuoja puikiai, ir keli is ju net su duja, viskas ok.

beje nikasilas ejo ir i 2.8 motorus, tik nzn i kuriuos ir kelintu metu.

StandartinėParašytas: 27 Bal 2009, 17:14 

Sveiki! Planuoju pirkt E38, viskas lyg ir atitinka mano kriterijus,tik viena beda-sako,jog klima neveikia, atseit buvo nuvarytas pas meistrus pildyt klima ir pasake, jog beda elektroje. Kaip sakot,ar verta toki varianta imti uzmerkiant akis i tai ir pasiruosti tvarkyti klima numetant del jos kaina ar neziureti visai ir kito ieskoti? Kiek kaina reiketu mesti del to? Variantas tikrai retokas.

StandartinėParašytas: 27 Bal 2009, 19:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.15
Amžius:
38
jei viskas atitinka tavo poreikius o klima neveikia tai geriau mesk kaina ir susitvarkysi pats tik butu gerai kad meistras koks apsviestu tave kokia kaina butu remonto.... o iki to, manau, nenumirsi ir langa atsidarymas jei ka :)

StandartinėParašytas: 28 Bal 2009, 08:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
siaip nuo juodu bumeriu man jau alergija :P , o jei rimtai is nuotrauku tikrai gan ispudingai atrodo. o klima vienaip ar kitaip sutaisysi, cia manau ne kriterijus imt ar neimt. man cia tik nepatinka kad LONG'as. o visa kita gerai ziurisi. imk, varyk ant rimtos diagnostikos, derekis ir jamk.

StandartinėParašytas: 28 Bal 2009, 11:54 

Na man iL irgi nelabai patinka,taciau truputi tenkina, gal kas zinot kazka panasaus tik ne iL? :)

StandartinėParašytas: 28 Bal 2009, 16:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.15
Amžius:
38
alergija tiem kas turi ne juodus :) o siaip juodas ir iL'as tikrai ispudingai atrodo priziuretas. tik kita kalba kai veziotis reik papildoma svori ir daugiau vietos ten kur jos ir taip pakanka.

Paskutinį kartą redagavo Poliarinis_eziukas 29 Bal 2009, 00:17. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 03 Geg 2009, 23:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
730D 99m uz 3,8k eu, reik visa dazyt(stipriai nemustas, bet pabraizytas), priekines sedines keist ir varyklis ne is geriausiu..

verta?

StandartinėParašytas: 03 Geg 2009, 23:25 

nu maciau yra cia zmogus susidomejas [E38] 750il.tai ka galiu pasakyti pats ji vairuoju ir dideliu nusiskundimu neesu tuejas su juo,gal del to kad labai buvo priziuretras ir mylimas :D :D bet dabar skubiai pardavineju ju,nebijokite,ne del to kad genda :D tad jei zmogus nori informacijos ar nori pirkti ar taip pakalbeti rasyk skambink nes cia retai bunu.tel 867302371

StandartinėParašytas: 08 Geg 2009, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Ar verta atsakyti gali tik tu pats, mane tai kliuna pirmiausiai spalva, poto, kad klimos nera, o tik paprastas kondicionierius ir galiausiai dujos, jos gerai kai pats isidedi ir kazkiek vazineji, poto jos jau damusa varikli mano mano manimu... :roll:

StandartinėParašytas: 09 Geg 2009, 02:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nieko jus nesuprantat, spalva puiki. daryk masinai diagnostika arba koki meistra nusivesk ir imk.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2070 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 138  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery