Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 79 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Bir 2010, 21:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730i
e65 FL 730d
Tomas_Bmw[E38] rašė:
pas mane oro kaip ir netraukia, bet pastebejau toki dalyka. ant laisvu nedirba variklis, aiskiai matosi kad atsukos nukrenta iki 0,5 kazkur (tachometras neveikia) todel ir purtosi variklys, uzdegus sviesas apsukos pakyla ir tada kazkaip visai normaliai pradeda dirbt. isjungus vel tas pats pasidaro. gal turit kazkas kokiu ideju kame reples? jauciu kad cia kazkas su elektra negerai. kaip manot?

apsukos padideja ijungus sviesas-taip ir turi buti :!: isjungas savaime aisku nukrenta,pas mane irgi apsuku ir greiciu rodykliu parodymai grybauja ,taigi as naudojuosi 7 kompo funkcija spydometre ivedus 7 rodo temperatura paspaudus dar kart kairi rodo apsukas,greiti rodo 8 funkcija ,aisku pries tai turi buti atrakintas kompas ,kad visos funkcijos veiktu(apie tai aptarta nemazai) :wink: o pas mane variklis po siokiu tokiu remontu-dabar dirba idealiai,kuo labai dziaugiuosi apsukos kazkas apie 600su biskuciu.Pas tave ant laisvu blogai gali dirbti ,todel kas sugedes ar uzsikises laisvos eigos voztuvas,randasi prieki motoro virs gazo skelndes toks kaip motoriuko formos su slanga nuvesta i oro paemimu truba,ji issimk praplauk ir pridejes prie akumo praeik visus tris kontaktus pazaisk su poliais pramankstint ji kad vaiksciotu jei visai nevaiksto ten viduj niekas tada ji keisk:turi visiskai uzsidaryti,nedaug atsidaryti ir pilnai atsidaryti jei gerai pamenu

StandartinėParašytas: 07 Bir 2010, 21:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.01
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 94
buvau as ta laisvos eigos voztuva atjunges trumpam uzkurtai masinai, tai jautesi kad variklys suregavo. tai manau kad jis tada veikia? ar ne? neuztrumpinsiu as jo? reiks ryt pazaist su juo :lol:

StandartinėParašytas: 07 Bir 2010, 22:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730i
e65 FL 730d
Tomas_Bmw[E38] rašė:
buvau as ta laisvos eigos voztuva atjunges trumpam uzkurtai masinai, tai jautesi kad variklys suregavo. tai manau kad jis tada veikia? ar ne? neuztrumpinsiu as jo? reiks ryt pazaist su juo :lol:

as kai kolika keliau tai viskas ten istirinejau :) nzn kiek as junginejau per tuos 3 kontaktus visaip niekas nesuruko,nera ten kam rukt,uzsidaro atsidaro ir tiek ...jis gali pas tave strigt,daugiau nelabai ka patarsiu kodel gali nedirbt ant laisvu palei mane tai tik jis kaltas,na gal dar oro srauto matuokle :?

StandartinėParašytas: 08 Bir 2010, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.01
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 94
buvau snd isemes ta voztuva, veikia kuo puikaiusiai, srove elektrikas iki jo ateinancia ismatavo (ateina), kad viskas ok. gal pameginti kita ideti ir ziureti tada.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 79 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery