Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 07:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 52 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 10:58 

Susukus vaira iki galo kai jau nebesisuka, pradeda girdetis kaskos uzimas, zirzimas kiek suprantu cia is vairo stiprintuvo, kas cia per pozymiai gal kas susidurete?

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 11:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
O tas garsas stiprus?

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 11:28 

nepasakyciau, nera stiprus

Turbo rašė:
O tas garsas stiprus?

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.19
Amžius:
38
G.Z rašė:
Susukus vaira iki galo kai jau nebesisuka, pradeda girdetis kaskos uzimas, zirzimas kiek suprantu cia is vairo stiprintuvo, kas cia per pozymiai gal kas susidurete?

greiciausiai dirzelis buksuoja arba kitas variantas vairo stiprintuvo skyscio trukumas

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 11:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
46
taip, skyschio dasipilk iki normos.

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 12:43 

gal koki kas turi nuoroda su foto kur tas skystis pilasi, nes kaskokiam metalini bakeli salia oro filtor buvau atsukes ten didelis dangtelis, nusukus ji matosi sietukas ir praktiskai jis visa apsemtas tas bakelis ar ne tas?

Pablo rašė:

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 13:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.28
Amžius:
53
Automobiliai:
E61 525d
G.Z rašė:
gal koki kas turi nuoroda su foto kur tas skystis pilasi, nes kaskokiam metalini bakeli salia oro filtor buvau atsukes ten didelis dangtelis, nusukus ji matosi sietukas ir praktiskai jis visa apsemtas tas bakelis ar ne tas?

Pablo rašė:

Vairo stiprintuvo bakelis be sietelio. Paprastai jis būna apvalus ir dangtelis yra su matuokle skysčio lygiui matuoti

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 15:23 

ok jieskosiu tada

sun-man rašė:
G.Z rašė:

Pablo rašė:

Vairo stiprintuvo bakelis be sietelio. Paprastai jis būna apvalus ir dangtelis yra su matuokle skysčio lygiui matuoti

StandartinėParašytas: 06 Bir 2005, 15:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 520d
G.Z rašė:

Pablo rašė:

Tas pats, bakelis prie oro filtro. Pas tave touringas, tai gali buti su self levelingu. Jei taip, tai bakelis yra juodas metalinis su ploksciu dangteliu prisukamu varzteliu. Jei tikrai self levelingas tada skystis pentosin chf 11 (berods taip tiksliai vadinasi). Paziurek ant dangtelio varztelio turi buti lipdukas, o ant jo parasyta koks skystis. Grieztai negalima su niekuo maisyti. Krastoj tas skystis kainuoja apie 50 Lt uz litra. O, kad susukus ratus iki pat galo ir bandant toliau sukti girdisi nemalonus garsas tai normalu. Tarp kitko taip elgtis nesveika, gadini siurbli.

StandartinėParašytas: 07 Bir 2005, 00:28 

jo pas mane lygiai toks bakelis ir jai atmintis neslubuoja (tingiu jau vilktis iki garazo :) ) skaiciukai tokie kaip ir sakei, vadinasi pas mane yra self levelingas, tai cia ta pats skystis ir vairo stiprintuvui? ar kaip? nes kad dar butu koks bakelis apart stabdziu skysciaus langu apiplovimo ir issipletimo bakelio lyg ir nepastebejau :)

martynasg rašė:
G.Z rašė:

Pablo rašė:

Tas pats, bakelis prie oro filtro. Pas tave touringas, tai gali buti su self levelingu. Jei taip, tai bakelis yra juodas metalinis su ploksciu dangteliu prisukamu varzteliu. Jei tikrai self levelingas tada skystis pentosin chf 11 (berods taip tiksliai vadinasi). Paziurek ant dangtelio varztelio turi buti lipdukas, o ant jo parasyta koks skystis. Grieztai negalima su niekuo maisyti. Krastoj tas skystis kainuoja apie 50 Lt uz litra. O, kad susukus ratus iki pat galo ir bandant toliau sukti girdisi nemalonus garsas tai normalu. Tarp kitko taip elgtis nesveika, gadini siurbli.

StandartinėParašytas: 07 Bir 2005, 11:23 

Kazkiek tai jis turi suuzti.Kiekvienai masinai taspats.Jei susuki vaira iki galo.Tai normalus reiskinys,aisku,jei nedaug uzia.

StandartinėParašytas: 08 Bir 2005, 08:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 520d
G.Z rašė:
jo pas mane lygiai toks bakelis ir jai atmintis neslubuoja (tingiu jau vilktis iki garazo :) ) skaiciukai tokie kaip ir sakei, vadinasi pas mane yra self levelingas, tai cia ta pats skystis ir vairo stiprintuvui? ar kaip? nes kad dar butu koks bakelis apart stabdziu skysciaus langu apiplovimo ir issipletimo bakelio lyg ir nepastebejau :)

martynasg rašė:
G.Z rašė:

Pablo rašė:

Tas pats bakelis ir skystis aptarnauja ir self levelinga ir vairo stiprintuva.

StandartinėParašytas: 29 Spa 2005, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
nenorejau kurti naujos temos tai parasysiu cia. ar i vairo kolonele tepalas pilasi atskirai ar nuo stiprintuvo? ir kiek mazdaug reikia ta varsta susukinet kur tempimas vairo koloneles? ( ta prasme laisvumas) vairo kolonele kaip ten auksciau yra mineta "guzas" :)

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 16:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
47
Automobiliai:
E61 530D LCI A-Sport M-Package
ex E34 M50B25 '90
G.Z rašė:

Nu jeigu skystis CHF11 tai dar nereiskia kad pas tave yra self levelling
pas mane taip pat pilasi CHF11 bet self levelling nera.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 14:27 

Pas mane buvo kai susuki vaira traskesys atsirades bet prapuole.kas cia galetu buti?skyscio norma ok

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 52 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery