Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 01:31

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 61 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Lap 2007, 10:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.06
Amžius:
40
Norejau paklausti gal kas yra naudojas ir gali parekomenduoti koki prieda i benzina kuris valo kuro sistema(purstukus). Prekybos centruose tokiu priemoniu pilna tai ir neaisku kurios yra geresnes, ar aplamai jos veiksmingos :?
Nekantrei laukiu jusu pasisakymu :)

StandartinėParašytas: 26 Lap 2007, 12:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Likimas rašė:
Norejau paklausti gal kas yra naudojas ir gali parekomenduoti koki prieda i benzina kuris valo kuro sistema(purstukus). Prekybos centruose tokiu priemoniu pilna tai ir neaisku kurios yra geresnes, ar aplamai jos veiksmingos :?
Nekantrei laukiu jusu pasisakymu :)

as kelias esu naudojas o jokio skirtumo nepajutau :D geriau uzsipili 98 benzino ir praputima padarai :D tai tikrai jauciasi :D o tie priedai tai nezn,man nepadejo nieko, gal nebuvo ka valyt tdl ir nieko nepajutau,nebent pas tave tikrai uzsikise tai gal pajusi, bet siaip tai ten daugiau graziau raso nei padeda ka :wink:

StandartinėParašytas: 26 Lap 2007, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.26
Amžius:
42
Automobiliai:
E39
As esu naudojes Liqui Moly produkcija ir i kura ir i tepala tai maloniai nustebintas buvau jos veikimu.Sypyliau i 40ltr kuro 200ml Injection cleaner tai isvazinejus i pabaiga ta kura jautesi kad ir gaza priima lengvaiu ir seip pagyvejo variklio darbas.

StandartinėParašytas: 26 Lap 2007, 13:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.06
Amžius:
40
Man kartais is vietos kai nori staigiau isvaziuoti jin tarsi pridusta ir poto pradeda begetis, pasikeiciau kuro filtra bet nepadejo tai sakau gal reikia pabandyti purkstukus su tokiais priedais pravalyti gal pades :D
Dekui uz pasisakymus :)

StandartinėParašytas: 26 Lap 2007, 15:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
pabandyk, blogiau nebus :D tik kokio pigaus s nepirk, truputi paziurek kad geresnis produktas butu ;)

StandartinėParašytas: 26 Lap 2007, 15:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.09
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 325
bummer333 rašė:
pabandyk, blogiau nebus :D tik kokio pigaus s nepirk, truputi paziurek kad geresnis produktas butu ;)

kaip cia pasakius blogiau nebus kai snekejau su vienu zmogum (kuris su wins pridegusius cilindrus valo ir dar kuro sistemas valo cia tas kuri visi rekomentuoja ) tai sake net nemeginti bandyt valyti nes dazniausiai pridaro daug daugiau zalos nei naudos. Jo argumentai buvo tokie jei masinoj pastoviai nuo pirkimo nebuvo valoma sistema tada tikrai galima problemu prisidaryti nes prisikaupia daug nuosede o tie skysciai tikrai veikia jie kaip ir istirpdo tas nuosedas bet esme tame kad jos poto gali ir dazniausiai uzstringa purkstukuose ko pasekoje poto dazniausiai juo reikia keist nes taisyt neapsimoka na bet jei zinai kad pas tave anksciau buvo pastoviai valoma sistema tada pirmyn (ps. sake viena kart i metus reikia naudoti nuo pat masinos pirkimo)

StandartinėParašytas: 27 Lap 2007, 08:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.06
Amžius:
40
Nu ar buvo naudoti tokie priedai tai nezinau, nu bet gal reikia vistiek pabandyti gal siektiek "paastres" masiniukas :D Dekui uz nuomone ir patarima :wink:

StandartinėParašytas: 17 Gru 2007, 10:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.23
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 cabrio 320vanos/ E36 328 coupe/ A8 4.2/Mitsubishi 3000GT/Chrysler Stratus Cabrio 02m
Nikas:
Duvis
man irgi buvo kilus mintis gal kokio purkstuku cleanerio ishaut i baka, bet paskui ishgirdau neviena argumenta, kad neverta nes gali dar daugiau prisiveikti, tipo kad visa bruda sukelia ir dar gali buti prasciau.. tai velnias zino dabar dar galvoju ar bereikia plaut purkstukus :)

StandartinėParašytas: 17 Gru 2007, 10:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
46
O prie topacio, gal kas zino, kur Vilniuje su kazkokia specialia iranga purkstukus plauna.

StandartinėParašytas: 17 Gru 2007, 17:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.26
Amžius:
38
na o man pradejo leisti saliarka per kuro siurbli, po tokio pravalymo, taciau dabar gal vel uzsikiso, nebevarva :lol:

StandartinėParašytas: 17 Gru 2007, 18:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Deisadze rašė:
na o man pradejo leisti saliarka per kuro siurbli, po tokio pravalymo, taciau dabar gal vel uzsikiso, nebevarva :lol:

na tai ir pravale :D
p.s. taip daznai buna su ausinimo radiatoriais is po pravalymu :)

StandartinėParašytas: 22 Gru 2007, 11:35 

Ir man nekart yra kilus mintis i baka isipilti kokio "stebuklingo" skyscio praplovimui, bet vis abejoju ju veikimu :roll: Tai ir man butu idomu (kaip ir auksciau klausiusiam Daumantui) kur Vilniuje ir uz kiek pravalo tuos purkstukus :?: nes atrodo, kad masina buka kazkokia ir visai netraukia :(

StandartinėParašytas: 02 Sau 2008, 16:27 

MendozaBMW rašė:
bummer333 rašė:

kaip cia pasakius blogiau nebus kai snekejau su vienu zmogum (kuris su wins pridegusius cilindrus valo ir dar kuro sistemas valo cia tas kuri visi rekomentuoja ) tai sake net nemeginti bandyt valyti nes dazniausiai pridaro daug daugiau zalos nei naudos. Jo argumentai buvo tokie jei masinoj pastoviai nuo pirkimo nebuvo valoma sistema tada tikrai galima problemu prisidaryti nes prisikaupia daug nuosede o tie skysciai tikrai veikia jie kaip ir istirpdo tas nuosedas bet esme tame kad jos poto gali ir dazniausiai uzstringa purkstukuose ko pasekoje poto dazniausiai juo reikia keist nes taisyt neapsimoka na bet jei zinai kad pas tave anksciau buvo pastoviai valoma sistema tada pirmyn (ps. sake viena kart i metus reikia naudoti nuo pat masinos pirkimo)

Cia tai teisybe, kad bus blogiau. as i savo viena 320 kupa buvau supyles, tai uzkimso du purkstukus, o ant keturiu cilindu E38 nelabai eina :lol: . jau geriau nepagailet ir pataupius nuvest masina profesionalams. masina teko parduot nors ir kaip gaila buvo, nes perbrangiai tvarkymas butu atsiejas :( .

StandartinėParašytas: 02 Sau 2008, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.24
Amžius:
41
Automobiliai:
X-5 4.4 i (marciose)
JUKE 1.5 dci (marciose)
E61 525d 04
chrysler grand voyager 2.8 CRD 07
per daug metu susikaipia daug visokio brudo, tada ypili to skyscio, jis ta bruda atitirbdo ir paskui dideliu kiekiu viska uzkisa, o jei nuo naujos naudosi tai to brudo mazai prisikaupia ir su mazu kiekiu tau nieko neuzkis

StandartinėParašytas: 02 Sau 2008, 19:15 

ieskojau kur valo ir kazka atradau :roll: http://www.akzoos.stailas.lt/
gal kas jau yra pasinaudojes ju paslaugomis?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 61 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery