Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 02:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Lie 2010, 20:41 

Sveiki, galit kas tikslei nupasakot ar su foto kur jungiasi tepalo dacikas kur yra isuktas i karteri ir ausinimo skyscio aukscio dacikas berods jis randasi kaireje puseje apacioj radijatoriuj ziurint nuo variklio, jie pas mane abu yra tik nera pajungti. Auto bmw 520 1989 M20 benzas/dujos. dekui

StandartinėParašytas: 28 Lie 2010, 21:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
ex. E36 325i 92`
ex. E34 525i 93`Touring
ex.E34 525tds 95` Touring
E65 3,0d 03
nzn kaip ant 520, bet pas mane ant 525 ausinimo tas dacikas stovejo ant radiatoriaus apacios lygtais kaireje puseje ir jis ten plastmasinis sregis, ir ten is sono tada fiske pasijungdavo

StandartinėParašytas: 28 Lie 2010, 21:59 

nu jo jei is masinos prieko ziurint tai po kaire tas dacikas apacioj ir ans pas mane yra bet nera pajungtas ta prasme isvis ten nera laido ir as noriu ji pasijungt tai klausimas kur jis jungiasi i kompa ar dar kur ?

StandartinėParašytas: 30 Lie 2010, 10:05 

kai pirkau auto tai sakie kad keistas motoras yra o keistas turbut vaiko 12 metu nes atleisk dieve su tokiu keitimu nieks neprivarzyta krc gavau perinkt visa motora nu gal tas nuo radijatoriaus ir [CENZŪRA] nzn ar jis turi but pajungtas bet tas is karterio tai tikrai nes ant spidometro pastoviai dega apacioj tuos lemputes "oil inspection" berods ir tie raudoni zali kvadraciukai.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2010, 14:48 

A nu sorry td jau pats susiveliau :D tai čia pas mane dega tos lempikes kad reikia tepala keist nu gerai o td kaip nuresetint kad jos nebedegtu ?

Prikabinti failai:
oil.jpg
oil.jpg [ 19.91 KiB | Peržiūrėta 3469 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 31 Lie 2010, 15:10 

nu ka nuresetinau db gerai niekas nedega :D dekui tai taip iseina kad nei is radijatorio nei is karterio neturi but pajungti jei nera bc ?

StandartinėParašytas: 31 Lie 2010, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
Dr.Zoidberg rašė:
Svarbiausia, kad tu pats gali atsekti mintis, kurias čia surašei... Tie "raudoni ir zali kvadraciukai" yra tepalo keitimo indikatorius, t.y. parodo, kada reikia keisti tepalą. Karteryje esantis daviklis rodo tepalo lygį, kai automobilyje būna BC.

O kokiais vienetais anas rodo tą tepalo lygį?
Pas mane irgi nėra BC, bet davikliai yra ir eilutėje maloniai perspėja apie tai, kad tepimo arba aušinimo skysčių jau mažai, bet lygio tikrai nerodo.

O kur tiksliai laidai nuo daviklių keliauja tikrai nežinau. Realoem.com gal galima išskaityti?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: